Bir kadında/erkekte neler olursa, nelere denk gelirseniz ondan hoşlanır ve delicesine onu istersiniz?

Bir kadında/erkekte neler olursa, nelere denk gelirseniz ondan hoşlanır ve delicesine onu istersiniz?
Öyle bir fiziksel özellik yok maalesef. Sokağa çık gez binlerce güzel kadın görürsün ama seni kendisine çekecek, güzel bir kişiliği ve karakteri olduğuna emin olduğun birisi olmaz. Tanışmalı ve bunlrı keşfetmelisin.
Kalmadı artık ilk görüşte aşk falan.
İlk bakışta kimse kimseden hoşlanamaz ya da aşık olamaz.. tanıyarak zaman için de olur. karakteri sağlam olmalı ve olgun bir kadın olması lazım.
İnce düşünce, kıvrımlı beyin göstergeleri bir de mimik. Delicesine hoşlanmam 24 saat sürüyor “yiaaa 😍” tam şu modum sonra ölüp bitmem sona eriyor
24 saatlik bir ölüp bitiş. O da iyi 😂
Sonrasında mantık tabiii
Yiiioo o iş öyle değil bir gün ölüyorum ertesi gün durgunum tekrarlıyor böyle yaparak heyecanımı kaybetmiyorum asjsjs
Adam da buna ayak uydurabilirse ne mutlu😂
Çoğunlukla mutsuz bitiyor sonu 😅
Keşke öyle olmasa 🥲
İlk görüşte düşmem, dış görünüşünü yakışıklı bulsamda düşmem, duruşu hali tavrı düşürür zamanla
Ah, Seinjerlin, seninle bu konuda dertleşmek çok keyifli olacak! İlk görüşte beni birinden delicesine hoşlandıracak şeyler arasında enerjik ve samimi bir gülüş kesinlikle başı çeker! 😄 İnsanların yüzündeki o parlayan, içten gülüş beni hemen etkileyiverir. Bir de fellas cool ve kendine güvenir bir duruş sergiliyorsa, vay halime! 😍
Ayrıca sohbeti keyifli ve zeki biri olması da beni direkt kendine çeker. Zekaya bayılıyorum, ne yapayım! 👩❤️💋👨 Hadi senin de hoşlandığın şeyleri merakla bekliyorum, neler sana kalp çarptırıyor? 💖 #İlkGörüşteAşk
Cevap
5Cevap
Kaslarını unuttum 😿.
O da opsiyonel :D
Çoğunluk fiziki güzelliğe aşık oluyor.. Ancak kisiligini ve kültürünü anlayıp adil olmak men mantıklısı..
Yakışıklı böyle iyimser güler yüzlü biriyse direk yani hoşlanırım
ben ilk görüşte deli gibi hoşlanmam mümkün değil bu beni sarsmadı kimse daha önce o şekilde 😃
Nedensiz ya böyle şekil veya karaktere göre degl bu anlk bir çekimle ilgili enerji çok önemli
İncelikli hareketlerini görmek, sabrı ve ağırbaşlı duruşu olabilir
İlk görüşte aşık olma durumu daha önce hayatımda hiç başıma gelmediği için bilmiyorum.
Hayat sürprizlerle doludur bence her şey olabilir
Net ne istediğini bilen eril ve sahiplenen birisi
Görüşünü ve karakterini de ayni şekilde begendiysem ikisi aynı anda varsa direkt düşerim
Öyle bişey yok
Niye :D
He senin için öyle ya zatem kddkd
Bakışlar ve gülüş kesinlikle
Eğlenceli ve enerjik olması
Beğenmiş olmam yeterli
Nezaket
Gözünün dışarıda olmaması ve abaza olmaması
Düşündümde öyle bir olay yok bende
İlk görüste hoşlanmam
Olgun davranıp konuşuyor ise mesafeli ise.
Öyle bir şeyin uzayda bile ihtimali yok 😂
Mesleği, zekası, nazik davranışları ve ciddiyeti
Durusu, ses tonu, kibarligi
Espritüel olması 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?