AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır
Neden
10 aylik evliyim narsistlik var eşim de kavgadan beslenir sonra özür diler aramızı iyi görünce batar ona tekrar kavga edilecek bir bahane bulur sebep olmicak şeyler bile bahane olur ona önceden idare edebiliyordum ama şu an hamileyim 5 ayım bitti hormon lardan kaynaklı artık sinir olunca ağlıyorum kendimi tutamamaya başladım hormondan diye düşünüyorum umarım sinir problemlerim baslamamistir bu adam yüzünden
Madem memnun değildin peki neden cocuk yaptın ki
Belki düzelir diye düşündüm ama durum hala aynı
İlk cocuk mu peki
İlk onu da kız istiyordu Allah erkek bebek nasip etti kız olsa duzelirdi belki de kısmet birde böyle ayrımcılığı var işte
Ya 10 sene neden beklediniz peki? Çalıştığın için falan mı? Ablamlarda öyle yapmıştı. Cocuk duzeltir dedi ama çocuktan 3 sene sonra bosandilar
10 sene değil 10 ay lik evliyim sene olmadı daha düzelir diye düşündüm ailemde belki düzelir dene bir dedi çocukta istiyordu duzelmicegini bilsem ilk çocuğu bile yapmazdım şimdi 2.3. cocuk mu asla doğumda yumurtalık bağlama işlemi yaptiricamdaha da istemiyorum ben bunu yaptım pişman oldum çünkü ablan keşke 3 r kadar gitmeseydi
Yok ya 3 cocuk yok 1 cocuk vardı. Ya peki ilk sevgilin falanmiydi? 10 ayda nasıl bıktırdı seni
İlk çocukta bosandilar yani olmayınca olmuyor işte ilk sevgilim mi değil tabi daha ince hayatımda insanlar oldu ama bikilmicak gibi değil sudan sebep bulup kavga eder çünkü yolda felan böyle dengesiz daha once de apartmanda sitedeyiz gece 2 3 farketmez birsey bulur kavga ederdi abim leri araya soktum sonra yol boyları ana caddelere götürdü kavga etmeye bağırmaya abimelre söyledim ondan da vazgeçti şimdi yine yolda yürürken bile kavga eder çocuk gibi hareketler yapıyor rezil ediyor herkese insanı nasıl bıkmayim
Ee çalışıyor musun peki? Esin ne is yapiyor. Yani bu dediklerini 10 ay da yani cicim aylarında yaptıysa ileride çok daha büyük sorunlar olur diye düşünüyorum. Yani açıkçası 3 sene sonra elinde çocukla aile evine dönebilirsin diye diye düşünüyorum. Tabiki jns. Boyle bisi olmaz. Peki kavgaları genelde o mu çıkartır? Ne gibi kavgalar?
Mesela bugün öğlen geldi hamile oldugum için çalışmıyorum bu arada öğle yemeğine geldi 1 saat zamanı var yemegi o gelince ısıtmaya başladım işte tam karpuz felan yanina çıkartayım diye dolaba giderken benden önce davrandı dolaba kendi geçti ses etmedim kendi çıkardı bana fırsat kalmadı bahane olarakta bunun kavgasını yaptı sen neden yemeğin yanina karpuz felan çıkartımyorsun diye yemegi yeni ısıtmaya koydum otur bekle neden benden önce davrandın fırsat bıraktın mı dedim sonra özür diledi bugün dün gece de alışveriş e gittik ben parayı oduruyorum kasada 2 markette de aynı şey beni beklemeden araca geçti birsey demedim kızdığım halde neyse malzemeleri eve bıraktık yurus e yakın çay bahçesi var oraya gidicez ben onu aşağıda bekledim bana yürü felan demeye başladı dengesizlesti yaz cam lar açık komşular duyuyor o hareketlerine çeki düzen ver bak dedim canımı sıkıyorsun nasıl dersin dersin dedim neyse sonra yoldayız işte yürüyorum arkadan geliyor normal gidiyorum hızlı da değil çocuk gibi bu sefer parkın yolunu değiştirdim arkamdan bağırıyor nereye gidiyorsun bebek gibi mi davrancam sana hiç laf soylemeyimmi diye millete rezil olduk onun yüzünden sonra yine özür diliyor store atayım hangi fotoğraf felan diyor gönül almaya çalışıyor ama ben hormonlarimdan dolayı dır umarım sinirden ağlıyorum dün gece ağladım sonra özür e bağlıyor bugün de sinirden aglicaktim tutmaya çalıştım kendimi sinirlerim inşallah bosalma yasamiyorumdur yoksa doğumdan sonra devam ederse sinirlerim de ki ağlama durumu doktora gidicem
Bazen şey diyor önceden yaşlılar karilarina neler yaparmış şimdikiler karşılık veriyor susayım ezdireyim kendimi sesim çıkmasın istiyor geecende de çocuğa bu hareketlerimi anlatmicaksin dimi dedi ne olduğunu kendi de biliyor farkında
Bana diyor millet şiddet yapıyor karısına ben birsey yapmıyorum sne ne cekiyorsun ki benim yaptıklarım birsey değil diyo
Yuh ya gerçekten çok dengesizmis. Ama gördüğüm kadarıyla sende çalışan ozguveni yüksek hani altta kalmayan birisin. Neden bunları yapmasına izin veriyorsun ki? Bu arada şiddet oldu mu hiç? Anlattığın şeyler gerçekten çok basit. Bence bunun altında başka bir neden olmalı. Yaşlar kaç sizin?
Daha önce çalışıyordum hamile kalınca çıktım izin versem tepki göstermem ama anlamayan anlamıyor şiddet olmadı ona o kadar yemez ben 25 in içindeyim o 33 hasta diye duydum psikolojik neden evlendin gibi komşular söyledi ama düğünden sonra söylendi başta kimse söylemedi babasına oğlun bak hastaymış duydum tedavi ettir dedim kabul edip çözümsüz bıraktı
Ne gibi sebep olabilir ki başka
Evet hasta oldugu belli yani çünkü yaptığı hareketler çok dengesiz. Yaş farkı da çok gibi. Peki neden evlendin sorusuna cevabın ne olurdu? Severek mi evlendin? Ne iş yapiyodun?
Bilmiyorum ama aranızdaki ilişkiyi tam olarak çözemedim. Bide ikiniz hakkında çok şey bilmiyorum. O yüzden tam bir yorum yapamam. Ama başka birsey olduğu kesin diye dusunuyorum
Hiç olmicak sebepler den kavga ediyor ben yemrgi ısıtmaya yeni koyuyorum dolaba yoneliyorum almaya benden önce davranıp o alıyor ve bunu bahane ediyor birde kullandığı kelime sen karpuz yersin bana çıkarmazsin bu tür laflari da var dengesiz ki aşırı hemde yani ne demek bu gözün mu kalıyor ki dedim bugün tam çıkartırım fırsat bırakmıyor herdeyden bir şey buluyor düzeleceğini çocuk doğsa da sanmıyorum ama sinir sistemim inşallah ağlama durumum düzelir ben çocuk gelişim ciyim kısa süreliğine bıraktım çünkü düşük olma ihtimal i vardı doğumdan sonra tekrar sözleşmeli olarak bir yere baslicam toparlaninca
Yani güzel bir mesleğin var keşke çocuğu da 1 sene bekleseydin. Evet düzeleceğini bende düşünmüyorum. Gerçekten problemli bir eşin var. Psikoloğa falan götürmeyi denedin mi? ya da oturup konusmayi? Bu arada hangi sehirdesin?
Yani şu bu duydum sen psikolojik mis sin hareketlerinde normal değil dedim annesini 18 yaşında kaybetmiş ti dediklerine göre bana cvp olarak o diyenler annelerini genç yaşta kaybetmişler mi diyip bir nevi durumu kabul etti yeri geldi tedavi ol dedim sen ol dedi sonra yine kabul etmemeye çevirdi yani
Peki ne iş yapıyor? Samimi arkadaşları var mı ? Onlara da busekilde mi davranıyor? Bide eger yanlış anlamazsan, konuşmaya özelde devam edelim derim, tabi senin içinde uygunsa?
Kendisi de memur
Arkadaşlarına da mı böyle dengesiz davranıyor? Çok çevresi var mı ?
?
Memnun değildim bosaniyorum
Evet
Evet memnunum
Esin burada takıldığını biliyor mu
Evli değilim ki
Hayır
Neden
Yanlış erkekmiş
Bunu kaçıncı senede anladın? Ve sana neye mal oldu?
Hayatıma mal oldu, ilk sene anladım
E peki ne yaptın? Kaç senelik evlisin
?