ERKEKLERDEN CEVAP BEKLİYORUM :) ?

• Merhaba, Aklım da büyük soru işareti var ama samimi şekilde yanıt verirseniz çok sevinirim. iş yerimde 3 senedir çalışıyorum bir adam var başlarda da enerjimiz tutmuştu ama hiç yakınlaşmadık, zamanla 6-7 ay sonra her gün konuşmaya başladık kafamızın aşırı uyduğunu anladıkça birlikte zaman geçirmeye başladık , sürekli yemek yerdik dışarda gezmeye giderdik hep boş zaman yaratırdık birbirimize. bana aşırı bir ilgisi vardı ben beklentilere girmezken kötü zamanımda bile olsa hep yanımda olurdu. zamanla bu hareketlerine bağlanmaya başlamışım samimiyet hızlı başlayınca sürekli konuşuyoruz aynı iş yerindeyiz evde de 24 saat konuşuyorduk kavgalar başladı saçma sebeplerden kavgalar çıkmaya başladı ben kavga anında çok sinirlendiğim için defalarca ağzımdan kötü sözler çıktı hatta defalarca engelledim tekrar konuştuk barıştık ama hep kavga etmeye devam ettik. En son konuşma yaptım çünkü ben bu şekilde olmasını istemiyordum eskisi gibi olsun istiyordum özür diledim bir daha kötü bir söz. kullanmayacağım diye o zamandan sonra da hiç kavga etmedim hep alttan aldım tartışmalara girmedim. eskisi gibi davranmadığı için bana hiç dışarıya gidelim bir yere gidelim demiyor zaman ayırmıyor eskisi gibi beni çok sevdiğini söylüyor sadece tartışmalardan dolayı yine tartışmak istemediği için böyle olduğunu söylüyor. beni tartışmalardan kaynaklı kaybetmek istemediğini söylüyor. Ama ben eskisi gibi olsun istiyorum ne yapmam lazım? ve eskisi gibi olabilir mi zaman geçtikte? erkeklerde çok sevdiği insanla arasına soğukluk girdiğinde eskisi gibi ısınma oluyor mu? eski duyguları hissediyor mu? merak ediyorum. Benimle eskisi gibi zaman geçirmek ister mi? 2 ay oldu eski konular hiç açılmıyor ama kendisini bilerek uzak tutuyor önüne duvar örüyor resmen yakın olmak istiyor ama kendisini çok durduruyor. Bunu nasıl aşabilirim.
ERKEKLERDEN CEVAP BEKLİYORUM :) ?