Sevgilim mesleğini kullanarak ailemle ilgili hassas konuları öğrenmiş. Terk ettim haksız mıyım?

Kendisi savcı arkadaşlar. Yemeğe gittik dün ve kıvranıyordu yani bariz belliydi ben de dedim ki çıkar ağzındaki baklayı anladım bir şey var. Yok ya bir şey olduğundan değil de ben senin hakkında bir şey öğrendim doğru mu diye sormak istiyorum dedi. Öğrendiği şey de şu: Babamın anneme yıllarca şiddet uygulaması annemin karakol şikayetleri.
benim çok şükür utanacak hiçbir şeyim yok bu ailemle ilgili çok hassas bir yaram kendisi de ilk erkek arkadaşımdı ve anlatmak istemedim açıkçası. Sen utanmadan görevini kullanarak benim özelimi araştırıyorsun üstüne vazife mi ailemin yaşanmışlığı deyip biraz sinirlendim ve terk ettim masayı. Hesabı da ödedim. Bana mesaj atmış niye bu kadar sinirleniyorsun hesabı ödemek falan ne alaka yaptığın çok çirkin tavırlar büyütüyorsun demiş ama gerçekten kendinizi benim yerime koyun sevgiliniz karşınıza geçip aa senin baban alkolik ve şiddet uygulayan biri mi dese nasıl tepki verirsiniz. Ben mi abartıyorum Allah aşkına.

Sevgilim mesleğini kullanarak ailemle ilgili hassas konuları öğrenmiş. Terk ettim haksız mıyım?