mesela bi kızla konuşuyorum biraz konuştuktan sonra sıkılıyorum daha yazasım gelmiyor. başka güzel kız görünce ona yürüyorum önceki konuştugumu ihmal ediyorum gecikmeli yanıtlarla. farklı kıza geçiyorum bir süre sonra onda da sıkılma oluyor. hangisinde karar vereceğimi şaşırıyorum. aklım diğer kızlarda kalıyor hep. böyle olunca tüm kızları kaçırmış oluyorum 😂 aslında sevebilsem birini sadık biriyim çok güzel sevicem ama bu sıkıntı var maalesef. ay burcumun ikizler olmasından mı kaynaklı bu durum?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O bende de var ruh ikizi denen şeyin yalan olduguna inanır oldum. Heyecanı aynı tutmayı başaramamalarından kaynaklı. Hepsinin sonunun aynı oldugu kanısına vardım en iyisi yalnızlık.
sen yine de bu kadar karamsar olma çıkar elbet karşına ruh ikizin :D
Ya yok nereye cıkacak öyle bir şey yok zaten ilk başta herkes ruhunun ikizi benim ruhumun eşi yok.😄
ama bunu siz kızlar biraz da kendi elinizle yapıyorsunuz sanki. benimle buluşmak reele taşımak isteyen bir kıza denk gelsem, ona hemen bağlanırım bu diğer kızlara yürüme sıkıntım ve kararsızlıgım eminim son bulur. ama yazışmaktan öte gitmiyor sanaldaki ilişkiler. yazışma biraz uzadı mı monotonlaşmaya başlıyor. ve ben çok aceleci biriyim hemen olsun bitsin sonuca bir an önce gideyim kafasındayım. kızlar da güvenemiyor karşıdakine haklı olarak ve bu kısır döngüden çıkamıyoruz. yazışarak anlaşma ile reelde karşıyla yüzyüze konuşarak mimiklerini görerek tanımaya çalışmak çok bambaşka şeyler.
Sen de gerçek hayatta bir ilişki edinmeyi dene sanaldan bir şey olacağına inanıyor musun gerçekten?
sanal tetikler. ilk tanışmayı sağlar. ben sosyal biri değilim çevremde de çok fazla seçenek yok. sanal daha çok seçenek sunuyor bana. ilk tanışmayı burdan yapıp gerisini buluşup reele taşımak daha mantıklı geliyor bana
ikizlerden olabilir, bosuna gicik almiyoruz iste
bana da öyle geliyor 😂 fakat kesinlikle güneş burcum ikizler değil.
gunes burcun ne
Sevmezsin biliyorum ama Balık
iki en sevmedigim burc gercekten
Hissettim zaten sevmediğini profilden fotona bakarak. Allahtan sezgilerim güçlü hemen öngörebiliyorum çoğu şeyi.
ama mars koç benim. erkek gibi erkeğim
profilimden nasil anlamis olabilirsin bravo, koc olabilir o yonden kurtarir seni biraz
bi bakışta hissederim adamın ne olduğunu yüzüne bakarak. evet mars koçun etkisi cinsellik olsun, cesaret ve enerjiklik olsun, risk almak olsun kendisini çok belli ediyor bende. haritamın olumsuz yönlerini bastırıyor çoğu zaman. ama şu ay ikizler beni çok kötü yapıyor nereden bulaştıysa bana.
senin burcun ne?
guzelmis, koc benimki de
koçlar genellikle esmer olurlardı senin gibi kumralını görmemiştim pek 😂
oyle bir kaide mi varmis
yok ama tek tük de olsa istisnalar var. sarışın koç bile gördü bu gözler :d
bu arada sana yürümüştüm 2 gün evvel ama sen pek pas vermeyince ben de sıkılıp bıraktım.😂
oyle yuruyenlere cok pas veren biri degilim o yuzden normal, birakman iyi olmus 😂
Zaten sıkıldım hemen. o kadar güzel kız varken niye zaman kaybediyim biriyle ısrar ederek 😂 Beni tanısan çok sempatik biriyim aslında. hep bu önyargılarınızın kurbanı oluyonuz 😂
ben de olsam diger kizlarda sansimi denerdim, eminim oylesindir de kisisel degil bunlar bos veer yani 😂
niye boşvereyim. sevgilin mi varr
hayir, su aralar erkek nefretim var 😂
Erkeksiz napıcaksın peki, erkeksiz de olmaz ama 😂
onu ben dusunurum, tesekkur ederim ☺️
artık dişi Mart kedileri gibi delirirsiniz 😂
ooo yazmadın bişey
cumleyi begenmedim
evet fark ettim hatamı :D k. bakma
sorun degil, sag ol
profilin de gizliymiş be. göremiyorum cevaplarını ve sorularını :D
boyle rahat
bana özel açsan olmaz mıydıı
ooo yine ses yok koç hanımdan
acamam
fikrin değişti mi
yoo hayir
geçen gün soru açmıştın kendinizi birine mesaj atmak için zor tutuyo musunuz şeklinde. o kişi ben miydim? dürüst ol ama
ay hayir tabi ki
hee tamam. zan altında bıraktın beni :D
yok yok baskaydi
anladım ben de sevinmiştim o şanslı ben miyim acaba diye : )
senle aramızda kuvvetli bi çekim oldugunu hissediyorum fakat sen bana burcum yüzünden önyargılı yaklaşıyosun.
sansli degil maalesef hataydi, soru super soru diye biraktim oylesinee
inan ki hicbir cekim oldugunu dusunmuyorum, sen yazmayi birakirsan daha iyi olur hatta
işte önyargı tamamen. belki yaş farkı yüzünden böyle temkinlisin ama biraz konuşurduk sesli falan. takılırdık. beni tanısan sen seversin emin ol. biraz konuşman lazım benle önyargını yıkmam için.
onyargi falan degil direkt hoslanmadim yanş hoslanmam da, sen surekli uzatiyosun. baskalariyla basarilar dilerim boyle mutluyum, gule gule.
https://vocaroo.com/1aEUSt3empOn