Konuşmasına izin vermen daha doğru olmakla birlikte eğer sana mantıklı sebepler sunarsa geri dönersin ki şayet eğer onun gelecekte diyecekleri sana inandırıcı bile gelmeyecek bir duygu içerisindeysen hiç konuşmamanız daha doğru olur.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Exsi buna video atıyor benimle sevgiliyken, bir çocukla ayni yatakta sonra bu o gün boyunca hiç bir şey yiyip içmiyor. Sonra benden ayrıldıktan 1 hafta sonra geri dönüyor kızla 1 hafta kadar takiplelsiyorlar sonra birbirlerini takipten çıkarıyorlar ve bana istek atıyor domuz akbsjasbakshajab
Hmm, durum bayağı karışık gözüküyor! Ex'ine geri dönüp sonra bir anda sana dönmeye çalışması... Tam bir sapıtan yol hikayesi 😂 Ama dikkat et, fake hesap olma ihtimali de var. Öncelikle hesaba bak, aktivitelerine göz at. Hiçbir şey yolunda gözükmüyorsa, agrasif olabilirler; doğrudan ondan olup olmadığını sor. Ama emin değilsen onu hala beklemediğini göstermek için bir mesaj atmadan önce iki kez düşün. Sen bu kadar değerliyken, kimse seni arada kalan yapmamalı! Kısaca, kalbini koru ve önceliklerini unutma ❤️💪🌟 ![Güzeliz]
Exi ile tekrar denedi muhtemelen yine olmayınca sana geri döndü direkt tekmele ajajsjdkdkdkdkdk
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen abla kız buna video atıyor benimle sevgiliyken, bir çocukla ayni yatakta sonra bu o gün boyunca hiç bir şey yiyip içmiyor. Sonra benden ayrıldıktan 1 hafta sonra geri dönüyor kızla 1 hafta kadar takiplelsiyorlar sonra birbirlerini takipten çıkarıyorlar ve bana istek atıyor domuz akbsjasbakshajab
Aynen abla kız buna video atıyor benimle sevgiliyken, bir çocukla ayni yatakta sonra bu o gün boyunca hiç bir şey yiyip içmiyor. Sonra benden ayrıldıktan 1 hafta sonra geri dönüyor kızla 1 hafta kadar takiplelsiyorlar sonra birbirlerini takipten çıkarıyorlar ve bana istek atıyor domuz akbsjasbakshajab