Mahalledeki bir arkadaşımla dalga geçerek onu yanlışlıkla sübyancılığa sürükledim. Nolur lütfen yardım edin?

Mahallede sürekli dalga geçtiğim bir erkek arkadaşım vardı. Sevgili değil normal arkadaş. Bu mal 30 yaşına gelmiş ama daha eline kız eli değmemişti. Ben bunla sürekli dalga geçerdim baskı yapardım git sevgili yap evde kalıcan bakir ölcen falan diye. Bugün öğrendim komşunun kızıyla ilişkiye başlamış. Kız 12 yaşında 🤮 Ufacık kızla ne işin var hapsemi girmek istiyorsun dediğimde bana aynen şunu dedi: sen bana verseydin bunların hiçbiri olmayacaktı dedi. Ben şok ben iptal. Arkadaş diye yaklaşıyordum ama demekki niyetimi yanlış anladı. Ben ona öyle gözle bakmazdımki. Tipsiz bir kere. Boyuda kısa. Sevgili yap diye sürekli dalga geçiyordum onunla. O da farkındaydı sevgili yapamayacağının ama çaktırmayıp geçiştiriyordu sürekli. Neyse kızla konuştum gayet halinden memnun. Ayrılmasını söyledim beni tersledi. Ne yapacağımı bilmiyorum. İkiside mutlular ama ben mutsuzum. Psikolojim bozuldu. Sürekli kendimi suçluyorum. Normal mi böyle olması? Erkeklik gururuyla utandırmasaydım sürekli git sevgili yap demeseydim hiç yakınlaşmayacaklardı 😭 İkisininde hayatını ben mahvettim galiba. Çok mu kötü biriyim?

Mahalledeki bir arkadaşımla dalga geçerek onu yanlışlıkla sübyancılığa sürükledim. Nolur lütfen yardım edin?