Kadınlara güvenmiyorum napıcam?

Arkadaşlar öncelikle yazdıklarımı ön yargısız olarak okuyun ve eleştirin. Beni anlamaya çalışın benim herkesin hayatına seçimine saygım var. Uzun zamandır bir ilişkim yok daha önce sadece 1 tane ciddi ilişkim oldu 1 sene sürdü ayrıldık ve aramızda cinsel anlamda hiç bir şey olmadı. Bu ilişkim haricinde kısa süreli bir kaç ilişkim oldu onları da yaşadıkları ilişkilerden dolayı (cinsel ilişkileri olmuş kendileri dedi) hiç uzatmadan bana uymaz diyip ayrıldım. Haa diyeceksiniz ki sen hiç bir şey yaşamadın mı sütten çıkma ak kaşık mısın? 2 kere netten tanıştığım kızlarla yakınlaştım ama ileriye hiç gitmedim yani öpüşme falan. Ama gel gelelim ki bu yaşa geldim kimseye güvenip ilişki kuramıyorum evliliği aklımdan sildim. Bir yanım acaba evlenmezsem pişman olur muyum diyor? Yalan yok aile kurmak çocuk sahibi olmak yaşamadığım her güzel şeyi eşimle yaşamak mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorum. Bir yanımda düzgün insan yok herkes her haltı yiyor yalan dolanla evleniyor ve kimse sadık kalmıyor diyorum. Bir de bu yaşıma kadar çok zorluklar yaşadım ailevi sağlık maddi manevi çok ciddi şeyler atlattım o nedenle artık bir şeyi daha kaldıracak gücüm yok..!

Güncellemeler
+1 yıl
Başka görüş bildirecek yok mu
Güncellemeler
+1 yıl
Daha çok görüş bekliyorum!!!
Kadınlara güvenmiyorum napıcam?