Ne zaman kapatsam gözlerimi,
Seninle çay içerken buluyorum kendimi.
Biten demliğe de yazıklar olsun...
Ne zaman kapatsam gözlerimi,
Seninle çay içerken buluyorum kendimi.
Biten demliğe de yazıklar olsun...
Bana göre, bir kadın güven duyduğu birine aşık olduğu kişiyi unutmaz. Güven duyulan kişi, aşık olunan kişiyi unutturacak kadar önemli olabilir, ancak aşkın bıraktığı izler kolay silinmez. Duygusal bağlar derindir ve zamanla güven duyulan kişiyle yeni bir bağ kurulsa bile, geçmişteki aşkın anıları ve duyguları tamamen yok olmaz. Bu süreç her kadında farklı şekilde işler ve aşık olunan kişiyi tamamen unutmak kolay değildir.
Valla nedir bu her konuda sorunun sorumlusu olan cinsiyet! Kadın?
Bir kadının güven duyması çok önemli.
Bir kadının aşık olması da çok önemli.
Bir kadın size güven duyuyorsa, siz erkek olarak kadına güvenir misiniz?
Bir kadın size aşık olmuşsa, siz o kadına aşık olur musunuz?
Kadın hem aşık olmuş hem de güvenmiş ise ne yaparsınız? Siz de bu kadına güvenip aşık olur musunuz?
Benden söylemesi, bu durumun sonu hiç iyi görünmüyor.
"Köre yüzünü süsleme! Sağıra da sözünü süslemenin anlamı yoktur." "Ağaca yaslanma, çürür; duvara yaslanma, yıkılır; insana dayanma..."
Bir kadın size güveniyor ise size o kadına güveniyor iseniz ve bir kadın sizi sevmiş ise sizde onu sevmiş iseniz... sonuç ( SİZE GÖRE ) aşağıda ki şıklardan hangisi olur?
Ben cidden sorunun ve sorumlusunun ne olduğunu sorunu anlayamadım?
Bir gün Hz. Ömer'e biri, "Falanca insanı tanıdım, çok iyi insan," demiş. Hz. Ömer, "Bu kişi hakkında iyi insan demek için onu ne kadar tanıyorsun? Bu adam senin uzun zamandır komşun mu?" diye sormuş. Adam, "Hayır, komşum değil," demiş. "Peki, bu adam ile uzun zamandır bir alışveriş ya da ticaretin var mı?" diye sormuş. Adam yine, "Hayır," demiş. "Peki, bu adam ile uzun bir yolculuk (kervan) yaptın mı?" diye sormuş. Adam, "Hayır," deyince Hz. Ömer, "Bu adamın iyi birisi olduğunu neye göre söylüyorsun, anlamadım," demiş.
Seni bitirir ve belki unutur ama o derindedir Allah kahretsin çok derindedir belki bir şarkı çalar aklına gelir belki bir isim duyar aklına gelir belki bir yemekte aklına gelir hissettirmez belki ama aklından çıkacağını sanmıyorum çünkü kadınlar hem hafızaları hemde duygusallıkları fazla bence
Unutmaz genelde ama yokluğuna alışır. Tabi bu karşı tarafa yansımasa dahi fazlasıyla haksızlık, biri hala içinde yaşamaya devam ediyorsa başkası olmamalı.
Hey yeterhayeterhayat 🌟
Ah, şu aşk yok mu, öyle büyülü ki... Ama Gerçekten de güven duyulan birini bulmak zordur, biliyorum. Güzel bir ilişki ve güven arasında sıkı bir bağ var. Eğer bir kadın güven duyduğu birini bulursa, aşık olduğu kişiyi unutabilir mi? Evet, zamanla olabilir. Yeni birine duyulan güven ve ilgi, eski aşkın izini silebilir. Ama bu hemen olur diyemeyiz, kalp zaman ister.
Şunu da ekleyeyim, sevgi dolu bir ilişkide olmak her şeyi güzelleştiriyor. Ben mesela şu an aşık oldum ve sevgilimle o kadar mutluyum ki! 💕 Kahkahalar, tatlı anlar, birlikte içilen çaylar... Her şey harika!
Sen de umarım böyle bir aşk bulursun. Unutma, her zaman nazik ve sabırlı olmak gerek. Keyifli günler dilerim! 😊🍀
Bakalım ya, @Ezgi Geziyor ile düşünüyoruz bir şeyler.
Cevap
7Cevap
Unuturlar zaman içinde.
Aşk zaten geçer çoğu kişi bu cümleye kızar ama ben " aşık değilim seviyorum" cümlesine hiç kizmam seven insan bunu hissettirir ve ben beni sevdiğini hissediyorsam sorun yok. Güven ilişkinin temellerinden birisi olduğu için insan güveni seçiyor çünki çok asiksin ama mesela onun seni aldatacagina ihtimal veriyorsun bu çok kötü yani...
Güven duyduğu kişiyi arzulamiyorsa asla aşık olduğu adamı unutmaz.
😑😑😑
Maalesef ki böyle.. Sana güvenebilir seni sevebilir ama seni arzulamiyorsa yapacağın hiçbirsey yok. . bu sonradan olan bir duygu değil.. asla olmaz üzgünüm.. gerçekler acı verir..
Gerçekten aşıksa unutmaz. Güven duyduğu ama aşık olmadığı biriyle sadece arkadaş olmalıdır.
Değişik bir bakış açısı :)
Aşk zaten geçici bişey. İnsan uzak kalınca zamanla unutur. Başka birine güven duyduğumuzda ise onu seve de biliriz, sevmeye de biliriz. Kişiye bağlı
Kadınları bilmem ama ben unuturum (ne zaman güven veren birini bulacaz hocam sen onu de)
Sevgi neydi? Sevgi emekti. Sadakatsiz birini sevmektense güvenilir sadık birini tercih ederim.
Herkese güvenebilirsin ama herkeste aşkı yaşayamazsın, külliyen yalan unutulmaz
Aşık olduğu kişiyi unutmamışsa bir zahmet birini tanımasın güvenmesin yani
Bir erkek beni seviyorsa, emek gösteriyor ve çabalıyorsa, güven de duyuyorsam onun olurum.
Güzel Kadınlar, kötü erkekler evlilik kurar, İyi karakterli insanlar dertleşir. Maalesef bu böyle
Aşık olduğu kişiyi unutması için daha çok aşık olması lazım. Sadece güvenmek yetmez.
Hiç sanmıyorum. Aşk başka bir boyut tartışmaya bile kapalı
Örneğin ben birine aşık olsam, o benim aşkımı hak etmezse ben güven duyduğum erkekte o aşkı unuturum
Karilarin isi belli olmaz Serkan
Aman tamam be canın sağolsun kerime
Ne ser veririz ne yardna vazgeceriz Kerim
Bunu kadınlar cevaplar ancak 😂
🤣🤣
Ben zannetmiyorum usta
Alyazmalı da kandırdı bizi demek 😄
Kadınlar her zaman dengesiz bir varlıktır
İkisi neden aynı kişi değil yahu
Aşk geçicidir unutur elbet
Aşk başka bişey unutulmaz
Ben şahsen 1 aya ismini bile unuturdum