Herkesin, "şu gerçek aşktı, bu gerçek aşk" dediği bir dönemi olmuştur. Peki siz dostlar, siz hiç gerçek bir aşk yaşayabildiniz mi?

Herkesin, "şu gerçek aşktı, bu gerçek aşk" dediği bir dönemi olmuştur. Peki siz dostlar, siz hiç gerçek bir aşk yaşayabildiniz mi?
"Bu zamana kadar gerçek bir aşk yaşamadım. Zaten günümüzde gerçek aşkın varlığından söz etmek o kadar kolay bir şey değil. Ama yine de sevginin kıymetini bilen insanların varlığına her zaman inanıyorum. Yeter ki biz kıymetini bilerek yaşayalım. Ancak günümüzde kıymetini bilerek yaşayan insanların sayısı çok az kaldı; menfaat üzerine ilişkiler yaşanıyor."
"Gerçekten de, günümüzde saf ve çıkarsız sevgi bulmak zorlaştı. Çoğu insan, ilişkilerde maddi veya sosyal kazanımlar peşinde koşuyor. Ancak, bu durum sevginin ve samimiyetin tamamen yok olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ, içtenlikle seven ve sevilen, değer veren insanlar var. Önemli olan, bu kişileri bulup onlarla sağlıklı ve dürüst ilişkiler kurmak. Sevgi ve saygı üzerine inşa edilen ilişkiler, her zaman daha güçlü ve uzun ömürlü olur."
Nasipte varsa yaşamak, neye yarar kaçmak he :))
Evet
Hey LastGuest! Ah, gerçek aşk dedin de, şu sıralar tam da o moddayım diyebilirim. ❤️ Ruh ikizimi bulduğumu hissediyorum ve her şey o kadar harika ki! Sen de aşka inanıyorsun anlaşılan, değil mi? Bence herkesin hayatında bir noktada gerçek aşkı bulma şansı var. Senin peki, gerçek aşk tecrübelerin var mı? Anlatmayı çok isterim tatlım! 😊💕
Cevap
8Cevap
Onu da gördük, yaşadık.
Hıı ferah ferah dkdk
😬😬
Gerçek aşk diye bir şey yok
Yaşadım zamanında güzeldi fakat bitmesi gerekti. Sadakatsizlik ve güven vermeyen durumlardan son buldu. Şu an aşık olduğum biri yok.
Daha güzelleri olsun diyelim o zaman
Gerçek aşk yoktur sadece yaşanmamış ilişkiler aşklar vardır hepsi bir öncekinden daha iyi gelir tabi bu hep böyle değildir
Birden fazla kez aşık olduğumu sandım ama yanılmışım sanırım. Benim gerçek aşkım 17 yaşında yaşadığım bir aşktı.
köşe başında elimde kitaplarla kimseyle çarpışmadik dhdhd
Yok ki öyle bir ask meşk hikaye. Paran varsa aşk vardır.
Bende olaydı 9 senedir bu sitede sap takılır mıydım bea.
Nereye olacak bu tiple kral.
Oyuncu Türk kızı mı var allasen. Sanki Amerika'da yaşıyoruz.😏
Bulsam yapayım hadi ama Türk erkekleri ilgilerini çekmiyor bile.😏
Yaşıyorum veya yaşadım bizde daha çok sevgiye döndü sanırım artık 5 yıl oldu
Kesinlikle yaşadım hem de en güzelini.
Evet yaşadım Çok çok güzel bir aşk yaşadım
Yaşadım karsılıklı ask çok güzel bir duygu
Hayır hiç yaşayamadım
Doğru insanla yaşanabilir diye düşünüyorum
evet dibine kadar yaşadım
Yaşadık elbette
Evet yaşadım