+1 yılErkekler böyle şeylere takılmaz.. nazar filan.. güzel bahane uydurmuş tebrik ediyorum bu elemanı.. asıl sebebini öğrenmenin yollarına bak bence.. arkadaş çevresinin.. akraba çevresinin görmesinden rahatsızlık duyduğu için mi.. kısmetleri kapanmasın diye mi.. ya da oldukça özgüvensiz bir eleman mı.. kendini fotojenik bulmuyor mu.. ya da çok mu ataerkil bir tip yani hatunumu paylaşmam ulu orta diyen türden mi.. bunun mutlaka bir sebebi olmalı..
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel cevaplamışsınız her şeyi ama nasıl anlayacağım bilmiyorum 🥺
- +1 yıl
Ailesi çevresi ile tanıştın mı?
Soran+1 yılHayır ama annesi ve ablasına anlatmış sadece
- +1 yıl
Gerçekten senden bahsettiğinden de emin olamazsın tabi öyle değil mi.. bilemiyorum.. her şey olabilir.. tutucu muhafazakâr bir çevresi mi var.. ya kendini senin yanına.. ya da seni kendi yanina yakıştırmiyor olabilir mi.. arkadaşları görmesin istiyor olabilir mi.. yüz yüze bu konuyu konuşman gerekiyor.. senin bu normal olan isteğini neden bu şekilde hatta oldukça da.. net bir şekilde geri çeviriyor.. ilginç..
En İyi Cevaplar
+1 yılgeniş çaplı bakılırsa kadınların aklına şu gelir ‘başka kadın var onun görmesini istemiyor’, güzel kardeşim güvenmiyorsan neden berabersin?
bir diğeri; adam sana cidden aşık, ilerisini düsünüyor, gevsek hem cinslerinin görmesini istemiyor, belki laf söz olsun istemiyor…
insan beyni, zihni, aklı önüne geçemeyecek kadar devasa detaylı bir mekanizma kafamız yetmez anlamaya. çok takılmayın, güven vermeyen yerlerden topuklayın, güveniyorsanız da düsünmeyn vardır yani bir sebebi00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Annen haklı cidden nazar değen insanlar var. Bir de sosyal medyada zihniyeti bozuk insanlar sana yazabilir diye düşünmüş de olabilir. 40 küsür yaşındaki adamlar 18 yaşındaki kızlara kötü kötü mesaj yazıyorlar. Bunu ortam sanal mantığı ile yapıyorlar sanırım. Bu yüzden anneni dinle derim.
00 Yorumla
+1 yılBelki size basit geliyor fakat gerçekten nazar değiyor insana. Ben fotoğraflarımı Instagram dan paylaşıyordum bu sene işlerim hiç rast gitmedi bana nazar değmiş olma ihtimali kuvvetle muhtemel. Bu sebepten dolayı geçenlerde tüm fotoğraflarımı hem gönderilerden hem de öne çıkanlar kısmından kaldırdım arşivledim. Ve bir karar aldım artık fotoğraf paylaşmayacağım. Hayatımı da benim nerde olduğumu da kimsenin bilmesine gerek yok. Artık sadece manzara fotoğrafları vs. paylaşıyorum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ay çok zor bir durum, sevgilin gerçekten nazara inanıyor olabilir ya da başka bir nedeni vardır. Nazar konusu herkes için farklı olabilir ve bazı insanlar bu konuda gerçekten hassas olabiliyor. Ama seni de endişelendirmiş belli ki. İlk adım, onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşmak olabilir. Hem düşüncelerini öğrenirsin hem de rahatlamış olursun. Bu arada, benim sevdiğim biri var ve ben onunla fotoğraf paylaşmaktan çok mutluyum, nazar mınazar takmıyorum derken 😅 Ama her ilişki farklı, sen en iyisi konuşmayı dene ve kalbini ferah tut ❤️✨ Bazen tek yapmamız gereken konuşarak anlaşmak!
11 Yorumla- +1 yıl
O da olabilir, bu da olabilir.. Ne boş bir yapay zeka yapmışlar 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u +1 yılmantıklı değil. saçmalık
00 Yorumla
+1 yılİlişkim yok , fotoğraf çekilmeyi değil de çekmeyi severim.
İlişkim olsaydı, sanalda bulunmazdık. Sanalda özeli ifşayı doğru bulmuyorum.
Kendi fotoğrafımı da görüştüğüm evleneceğim kişiyle fotoğrafımı da paylaşmak istemem onun kendi fotoğrafını paylaşmasını da istemem şahsen, sanaldan tamamen uzak olurduk.
Ondan habersiz öyle bir eylemde bulunmanız bence hoş değil. Yapacak olan her türlü yapıyor kılıfına da uyduruyor zaten. Bu konuda samimi de olabilir hile yapıyor da olabilir onun kararını siz vereceksiniz doğru analiz ile
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz ama Ablasını yeni ekledi acaba ondan mı çekiniyor yeni birini eklememiş Başka biri olabilir mi? 🥺
- +1 yıl
Olabilir ancak ilişkinizi ailesinden gizliyorsa , ciddi niyeti yoksa uzak durun
Soran+1 yılHaklısınız annesi ve ablası biliyor ama biraz çekiniyor onlardan evlenme olayı da anca 3-4 yıla ondan da olabilir çok teşekkür ediyorum yorumunuz için 🙏🏼🥺
- +1 yıl
Hayırlısı olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru soyluyo olabilir , ama enazindan bir tarih biografisine yazabilir. ya da bir sevgi sozu , bas harfini falan.
Gunumizde o kadar iliskileri insanlarin gozlerine sokan tipler varki. Ne bir kiskanclik duygusu ne birsey , artik topluma dogru olan oyleymis gibi yayiliyo ama oyle degil ne yaziki.
Olan var olmayan var , kimi masum gozuyle icten ice massalah Allah mutlu mesut etsin diyo. Kimide icten ice kiskancliktan kuduruyo. Bazilari inat olsun diye , baskasinin gozune sokuyo. Bazilarida millete birsey ispatlamak icin can cekisiyo..
Hicbirtanesini samimi bulmuyorum00 Yorumla
+1 yılElbette mantıklı. İnançlı biriyse çok haklı bir durum. Hatta nazar değmesin diye bazı insanlar mutlu giden ilişkilerini; çok mutsuzuz, anlaşamıyoruz diye anlatanlar dahi olur. Amaç iyi giden ilişkilerini, başkalarına kötü gidiyormuş gibi göstererek; mutluluklarına haset etmesinler diye. Ve çok mantıklı bulurum bu durumu.
10 Yorumla
+1 yılBence sizin sosyal medya resimlerinizden ve nazardan önce düşünecek daha önemli konularınız olduğunu düşünüyorum. Her gün 10 kere Euzü bi kelimatillahitammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme. Her türlü şeytandan, kem gözlerden, zararlı tüm şeylerden, bütün kelimelerin yüzü ve suyu hürmetine Allah'a sığınıyorum diye dua okumanız gerek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. MATIKLI , bu ülkede bu insanlara mutluğunu fazla SHOW yapıp gösterirsen kesin GÖZe gelirsin nazar değer ve ilişkin yamulur biter..
Durmadan resim paylaşıp SHOW yapan maymunları görüyoruz , sevgileri aşkları 3-5günde 1haftada 1ayda bitiyor kavga edip ayrılıyorlar..
Ne varsa eskilerde var , eski usullerde var.. artık yeni her şey kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşkım şöyle söyleyeyim benim sevgilimin de hesabında iki tane fotoğrafımız vardı ve son zamanlarda nazar nazar deyip paylaşmıyordu sonradan öğrendim ki başka kızla yazışıyormuş kız o fotodaki kim diye sormuş kuzenim kardeş gibiyiz demiş😅 bence senin de içine bir kuşku düştüyse yersiz değildir bunu bir deş derim😉
010 Yorumla
Soran+1 yılKalp koymuş ama zaten 2-3 tane kız var 50 takipçisi var toplam o kızlar da liseden arkadaşlarıymış yine de olabilir mi bu ihtimal?
Cevap sahibi+1 yılOhoo kuzenim dedikleri flört çıkıyor liseden arkadaş tam tehlike. Ayrıca hiçbiri olmasa takip bile etmediği bir kızla konuşuyor olabilir bu da yaşanıyor. Kalp maalesef açıklaması yapılacak bir durum sevgilim vs yazmadığı sürece kimse emin olmaz senin onun sevgilisi olduğundan. Madem nazardan korkuyor profiline baş harfini yazıp kalp falan koysun tarih yazsın. Buna neyin nazarı değecekmiş. Ayrıca da kadınsal içgüdü diye bir şey var bu zamana kadar şüphelenmeyip şimdi burada bu soruyu soruyor olman bile aslında bir şeylerin olduğunu gösteriyor kabul etmesen de. Şunu sakın unutma ateş olmayan yerden duman çıkmaz sen bunu biraz yokla bence
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yardımın için haklısın 🩷🥺
Soran+1 yıl2 gündür lafını yapıyorum trip atıyorum ama cevap yok tık yok işte geçiştiriyor gibi nasıl şekilde yoklayabilirim
Soran+1 yılTers psikoloji yapıp nazar değiyorsa bende profilimden bizim fotoğrafımızı kaldırayım mı desem böylece eğer sen bilirsin derse kesin biri var derim yok kaldırma derse de nazar değiyordu hani derim mantıklı mı
Soran+1 yılLütfen bakabilir misin sıkışmış hissediyorum kendimi 🥺
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi anlıyorum seni çünkü birebir aynı şeyler yaşandı konuşmaya varana kadar. Aşkım bitanem niye havadan sudan sebeplerle kavga çıkarıyorsun niye seni aldatayım falan diyordu yemediği halt kalmamış. Şüphe en büyük gerçektir. Eğer buluşursanız telefonunu beklemediği anda iste ve sohbetler kısmına bak. Emin ol aldatmayan erkek kendine güvenen erkek buna alınmaz çokça şahit oldum. Vermiyorsa tutuştuysa zaten tekmeyi bas. Bu en net çözüm çünkü bazen karısıyla instagramda boy boy fotoğrafları olan adamlar bile dm’den yürüyor hiç utanmaları yok. Bunu yapma şansın yoksa ben senin hareketlerinden rahatsızlık duyuyorum nazara falan inanmıyorum iki insanın arasında güven ve sevgi olduğu sürece hiçbit şey olmaz fotoğrafımızı paylaşmanı profile baş harfimi yazıp kalp koymanı vs istiyorum de. Eğer yok falan derse de ben sana güvenimi kaybettim ne yaptığın belirsiz böyle gelgitlerle uğraşamam madem sen paylaşmıyorsun benim de paylaşmama gerek yok karşında da çocuk yok hadi güle güle deyip postayı koy. Bu erkek milleti varya zeki kızlar tekmeyi basına kuyruk acısından yanar. Kendine saygın olsun dünyada ne erkekler var kızlara neler neler yapıyorlar dünyayı ayağına seriyorlar bu dingil senin gibi kızı bulmuş bir fotoğrafı bile paylaşmaktan acizse yol ver gitsin. Sen üstün tarafsın bin kat iyisini bulursun ama o köpek gibi dolanır gene sana döner bu hiç sekmez. Duygulardan çok aklını kullanma zamanı şimdi. İlişkinin ipleri erkeğe verilmez yoksa çok üzülürsün biraz hakimiyet kur❤️
Cevap sahibi+1 yılBak bu arada bunların hiçbiri de olmayabilir çok saçma bir sebepten de paylaşmıyor olabilir aldatma olmadan vs ama sen yine de kendini en kötüye hazırla ki sonra üzülme. Ben ne desem boş onu en iyi sen tanırsın
Soran+1 yılÇok iyi birisin destek ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ediyorum sana umarım hayatta her şey gönlünce ve en güzeli olur 🙏🏼🩷
Cevap sahibi+1 yılBak sana bir şey söyleyeyim mi ben en son beni böyle ikilemde bırakan üzen mutsuz eden bir ilişkiyi bitirmiştim ve bir arkadaşım şimdi sana Allah kurtardın demek vardı ben Allah kurtarmış diyorum ikisinin arasındaki fark çok önemli ileride anlarsın dedi. Birkaç ay sonra öyle birine denk geldim ki çalışırken bile arıyor. E dosya okuyamıyorsun sonra konuşalım diyorum “yoo seninle konuşmam çalışmama engel değil ben sesini duymayı seviyorum” diyor. Hasta olduğumda bana çorba yapmışlığı ve getirmişliği var bak becerememiş olmamış ama en azından denemiş ve bunu yapan bir erkek…
Eski ilişkimde de fotoğrafımızı paylaş diye resmen yalvarıyordum ucubeye. Şimdi o aylak aylak geziyor ben de mutlu yaşıyorum. Kendine saygın ve sevgin her şeyden üstün olsun. Senin hak ettiğin değer bu değil. Kendini güçlü tut çiçeğim inşallah sen de çok mutlu olursun😘🌸
+1 yılNormaldir, yorumlarda ki kötü kalpli olanlara, durumu başka yerlere çekenlere aldırma. Mutluluklar kardes
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnazar için paylaşmamak benim için komik bir düşünme biçimi. ben hiçbir şekilde özelimi paylaşmayı sevmem. en nefret ettiğim şey insanların hayatlarını paylaşma istekleridir. çünkü gösteriş budalalığıyla hayatınıza dair mahrem falan bırakmazlar. başkaları görsün, başkaları onaylasın psikolojisiyle çırpınırlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk haklı. Ben ilişkiyi geç sokağa diz kapağında elbise ile bile çıksam en az 1 ay baş ağrısından uyuyamam. Gündüz bile başım ağrır stresli olurum o baş ağrısı külçe gibi çıkmaz. Sürekli değişik dualar okuyarak atmaya çalışırım o enerjiyi. Aynı dua bile etki etmiyor ertesi gün. Yıldızım o derece düşük ve baya güzel kızım (etrafımdaki herkes de çok güzel olduğumu söyler.) İşe girsem işe girdiğimi kimseye dedirtmem anneme bile. Seviglim olsa asla koymam ne hikayeye ne instagrama.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstediğim kadar dua okuyayım 1 ayda atamıyorum nazarı.
Cevap sahibi+1 yılNazardan korkuyorsa gitsin ismini veya isminin baş harfini yazsın profiline yazsın ya da sizin uzaktan sırtınız dönük resminizi koysun. O kadar da değil.
Mantıklı.
Yeğenim 2 yaşında çok sevimli ve güzel bir kız çocuğu ablam asla yabancılara fotoğrafını çektirtmiyor, fotoğraflarını paylaşmıyor.
Ayrıca Kuran ve sünnette de nazar vardır. Merak eden araştırabilir...
İyi akşamlar.
10 Yorumla
+1 yılErkekler böyle tarz şeyleri önemseyip düşünmez bana bahane gibi geldi ama tabi bana sorarsan sosyal medya da ilişki paylaşmak çok iyi bir fikir değil ilişki kötüye gidebiliyor sade ve çoğu kişi bilmeden yürütülmesi gerek ilişkinin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin en iyi olanı yapıyor, bende ilişkimi sosyal medyada reklam etmeyi sevmem bence ilişki mahrem kalmalı herkesin gözü önünde yaşayınca elbet çekemeyen insanlar olur nazar da deyebilir o yüzden özeliniz sizde kalsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten orada görünüyorsunuz , ya da görmesini istemediği biri varsa ona senle hikaye paylaştığı gün hikayeyi de gizleyebilir. Sen direk post mu istedin?
05 Yorumla
Soran+1 yılDirek hikaye atalım dedim sadece
- +1 yıl
Normalde çok aktif mi instagramda, çok hikaye atar mu
Soran+1 yılYok hatta 50 takipçisi var çok nadir giriyor zaten yan yana gelince kontrol ediyorum telefonunu ama siliyor olabilir bilemiyorum tam
- +1 yıl
Sen iyice gardiyana bağlamışsın, yapacak adam sahte hesap açar, foto koymaz yine yapar. Bu kadar bekçilik yapma. Avken avcı olmuşsun
Soran+1 yılAma garip değil mi nazar değer demesi erkek bu umrunda olmaz diye düşünmüştüm
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gösterişi sevmiyor olabilir. Fazlasini paylaşmaya da gerek yok bence itici geliyor bir seyleri kanitlma çabası. iliskilerde. Sana saygısı sevgisi istikrarlı mı ona bak sen..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılBen de hiç fotoğraf paylaşmadım nazar değmesin diye. Kem gözlü insan çok, ne zaman bir çocuğun fotoğrafını paylaşsam başına bi şey geldi, o zamandan beri tövbe
00 Yorumla
+1 yılDozunda paylaşım önemli, çekemeyenler dayanamıyorlarsa kör olabilirler ben olsam dengeli olarak koyalım isterim fotoğrafımızı sevgilimle/eşimle her zaman illaki 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöne çıkanları gizlidir büyük ihtimal. nazar değmesinden korkuyorsa nazar duasıyla paylaşabilir çoğu kişi böyle yapıyor. dua metnini kopyalayıp küçültüp fotoğrafın bir köşesine koyuyor. bu teklifi sununca ne diyecek bakalım
12 Yorumla- +1 yıl
İşe yarıyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@aleynacanerr yarar tabii sosyal medyada görmüştüm kızlar öyle yapıyor. normalde zaten bu tür şeylerle kızlar ilgilenir hanımefendinin maniti de biraz değişk geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYani belkide ilişkisini göz önünde yaşamak isteyen biri değildir. Her insan sosyal medyaya yansıtmaz genelde ilişkisini.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası sevgilimin beni paylaşmasını istemem sosyal medyada. Cunkunfoto koynuyordum, bugün de sildim zaten.
00 Yorumla
+1 yılBence çok haklı benim canım arkadaşım ne zaman ats a kavga ediyolar ne gerek var ayrıca kıskanırım ben ya 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılEğer cidden amacı buysa beki 🤷 bir diğer ihtimalde gormesini istemediği birileri olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılAblasını yeni ekledi acaba ondan mı çekiniyor yeni birini eklememiş
- +1 yıl
Eğer ailesinden çekinen yahut ailesi böyle şeylere karşı ise belki olabilir kötü de düşünmemek lazım. Bazıları saygıdan göstermiyor ailesine.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum yorumunuz için 🙏🏼😞
- +1 yıl
Rica ederim 🙏 ama moralinizi bozmayın kötü düşünüp kötüyü çağırmayın.
+1 yılBana süpheli geldi ve genelde erkekler nazar isine inanmaz konustugu biri olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılAma instagram öne çıkarılanlarında fotoğrafımız var yine de böyle bir ihtimal olabilir mi?
- +1 yıl
O fotografınızda sevgili oldugunuz belli oluyor mu?
Soran+1 yılEvet öne çıkarılanlarında sadece bizim tek fotomuz var başka hiç öne çıkarılan yok ve kırmızı kalp koymuş sevgilim bizimkine
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet nazar bahane. Kızlar da inanır. Sana mantıklı gelecek diye bu yalanı bulmuş.
10 Yorumla
+1 yılerkek adam nazarla mı uğraşı ya, kesin bi şeyler saklıyo
10 Yorumla
+1 yılSakin ol bence
Olur böyle şeyler
Bence de paylaşmayın ne gerek var.10 YorumlaEvet. Nazar haktir. Deveyi kazana insani mezara sokar...
00 Yorumlanazara inanan erkekde ne biliyim. yuvarlaktır
00 Yorumlaakıllı çocukmuş yeni civcivini ayıktırmamak için eskisine nazar bizi bozar yapmış :D
00 Yorumlaİlişkinizi reklam etme alışkanlığı olsa daha mı iyi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEminim nazar deyer tabi. Adamin dukkanini kapatir diger kiz kismetlerini engellersin 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hadi oradan ya, seni aldatıyor. Onu sadece kullan ve at. Bunu hak etmiş!
00 YorumlaÖteki manita görür diyedir o
Yollar kapanmasın00 YorumlaBahane bu bence o kısmetini kapatmak istemiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler böyle şeylere çok inanmaz gizlediği bir şey vardır muhakkak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Önceden nazar yokmuymuş acaba.. Yeni mı çıktı boş bahane..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılHiç beni paylaşan sevgilim olmadı ya ahaha üzücü bir şey sanırım emin değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye nazar değsin, hiçbir erkek böyle bir düşünceye girmez. Kendini tipsiz buluyorsa etraftan da çekiniyordur ne yapsın garibim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de paylaşmam. Ama kendisi zaten paylaşan biriyse ve paylaşmak istemiyorsa illa ki vardır bi durumlar zan yapmim şimdi.
00 Yorumla
+1 yılmaalesef aldatılıyorsun. çünkü seninle fotoğraf paylaştığında hali hazırda konuşmaya devam ettiği kişi- sevgili kimse o görecek ve ayrılacaklar, en iyisi o senden ayrılmadan sen ondan ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bulmuyorsa sorun etme, birtane var yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnazarı bahane etmiş yani, trip at biraz uzak davran bence kırıcı olmuş bence
00 YorumlaBenim erkek arkadaşım da aynı şekilde o yüzden paylaşmıyor. Bi kere paylaştı ertesi günü birbirimizi yedik ayrıldık o günden sonra paylaşmama kararı aldı. Saygı duymaktan başka yapcak bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılSende ona sor bi ay önce Baya fotoğrafa paylaşıyorduk nazar değmiyordu şimdi mi nazar aklına geldi diye sor
08 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı diyorsunuz ama ablasını yeni ekledi acaba ondan mı çekiniyor yeni birini eklememiş Başka biri olabilir mi? 🥺
- +1 yıl
Onu takip ettiklerine ve takipçilerini hatırlamıyor musun bi bak ablası dışında farklı biri eklenmiş mi
Soran+1 yılHayır eklememiş zaten çok aktif kullanmıyor 50 takipçisi var zaten 2-3 kız var onlarda liseden arkadaşları
Soran+1 yılYine de şüphelenmeli miyim 🥺
- +1 yıl
Burcun ne senin
Soran+1 yılKoç burcuyum
- +1 yıl
Öne çıkanlarda fotoğrafınız var mis zaten boşuna kurulmuşsun bence
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımcı olduğunuz için haklı olabilirsiniz
+1 yılçok mantıklı ihtimalleride düşünmek gerekir (:
00 Yorumla
+1 yılKesin ve net. Yalan. seni bu yolla kandirayim çabasına girmiş üstüne gitme alttan alttan izle belli etmeden
00 YorumlaKendini iyi bulmayan biriyle beraber olup ne bekliyorsun ki? Hayatınızdaki kaliteyi bu kadar düşürüp sonra mutsuzum diye ağlıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılÇok bariz belli bahane olduğu. Ya biri var ya da olmak üzere. Aranızın limoni olduğunu söylemiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir tane varsa tamam bazıları onu da atmıyor
00 YorumlaKeklemiş seni inanma ama bende foto paylaşma olayına karşıyım gerek yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılAblasını yeni ekledi acaba ondan mı çekiniyor yeni birini eklememiş Başka biri olabilir mi? 🥺
+1 yılNazardan falan değil böyle şeylerde bunu söyleyen taraf bir şeylerden kaçıyordu.
10 YorumlaBıkkınlık olabilir mi sürekli sosyal medya paylaşımından dolayı?
00 Yorumla
+1 yılSevgilin haksiz degil cidden nazar kem goz diye biset var
00 Yorumlabaşka bişey olabilir belkide gercektende nazar değr 🙃
00 YorumlaAgnostik bir birey olarak söylüyorum maalesef nazara inanan Allah'ada inanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖne çıkanlarından çıkarmamışsa sorun yok. Ama o fotoğrafda sevgili olduğunuz belli mi? Arkadaş gibi de anlaşıla bilir bir fotoğrafsa hayırlı olsun flörtü var
00 YorumlaPaylaşmaya ne gerek var
Aşkınızı milletin gözüne sokmaya01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler paylaşınca gerçekten sevdiğini mi gösteriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılpek mantıklı gelmedi bana
00 Yorumla
+1 yıleminim ondandır
00 Yorumla
+1 yılevet, nazar değer direk..
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem