Oğlan 3 gün Instagram isteğimi kabul etmedi ve tek rezillik bu da değil?

Arkadaşımın çalıştığı barda çok tatlı bi çocuk var. Baya bi hoşuma gidiyordu. Bir de anlattıklarına göre çapkın olmayan efendi bir çocuk. Mekana güzel ve farklı tarzlarda gidip sadece beni fark etmesini bekledim. Gel zaman git zaman bi gün toplu ortamda sohbete girdik, birkaç defa daha olduktan belli bi zaman sonra instadan istek attım. Ama çocuğa hiç yürümeli bişi yapmadım maks hissetmistir ya da sonlara doğru bakarken yakalamıştır 1 2 kere. O kadar da olsun. Neyse sonra çocuk isteğimi 3 gün bekletti ben de 3. günün gecesi sarhoşken sinirlenip çıktım. Bu anlattıklarım 1 buçuk ay içinde oldu Instagram muhabbetinden de 2 Ay falan geçti. Çocuğu saldım aslında ama çok güzel olduğu için gördükçe kafam karışıyor. Bi de sonrasinda sey var. arkadasima soruyordum ben çalışıyor mu bugün vs. o da fotosunu atarak cevap veriyordu ben de sorgulamadim kendi arkadaşlık seyleri böyledir diye. Gecenlerde uzun zaman sonra sordum yine fotolu cevap verdi ve sonrasinda çocuk demiş ki sen benim fotolarimi çekip kime atıyorsu Ve bunun üzerine ben bara gittim aqqq burdan dönülür mu yoksa kafami kuma mi gomeyim
Oğlan 3 gün Instagram isteğimi kabul etmedi ve tek rezillik bu da değil?