• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sizce benden vaz mi geçmiş (eski sevgilim)?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Bana soracak olursan hep beni başka bir kızla görüşüyorum diye suçladın demiş cidden bu devirde şöyle bir durum söz konusu, karşı cinsten arkadaşlıklar muhabbetler sohbetlerden sonra çiftler bunu kaldıramaz hale geldi ki normal bir şey de değil. Ha bu karşı cins arkadaşlığını kafasında meşrulaştırmış ve bu düşünceye de karşı çıkana yobaz mağara adamı diye görenler de konya ovası kadar geniş yaşantılarında güvensizliğin vücut bulmuş hali o zavallı ilişkilerinde sırf birilerine dedikodu çıkmasın diye mutluluk rolleri yaptıklarını da biliyorum. Lafım burdan birilerine kim üstüne alınırsa alınsın umrumda değil. Ancak bu eleman karşı cinsten birileriyle görüşüyorsa sende aynı şekil görüşüyorsanız sizin ilişki dediğiniz şeye tüküreyim ben. Ne sadakat ne güven asla olmaz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• LenaBee
    LenaBee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Her yerden engellemedikçe bu duruma makhumsun. Akıllanman lazım, bu tiplemelerden hayır gelmez geri dönmek istese mutlu mu olacağını sanıyorsun? Geleceğini düşünerek hareket et.

Bu kadar rahat sana ulaşabilmesine izin veriyorsun ve ego tatmini yapan, seni cepte gören bir erkek için duygular beslediğini iddia ediyorsun. Bu en iyi ihtimalle mazoşistliktir.

Engelle geç boşa oyalanıyorsun.

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • -ana ihtiyacın var. Kendine odaklan, arkadaşlarınla vakit geçir, yapmaktan hoşlandığın şeylere geri dön. Hem belki de bu süreçte, senin için doğru olan yolu bulacaksın. Belki bir gün yeni bir aşk kapını çalacak ve bu sefer her şey bambaşka olacak. ❤️✨ Unutma, her şeyin bir zamanı var. Senin mutlu olmayı hak ettiğini unutma! 🌟💪

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

16

Cevap

• naloxann
    naloxann Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Senden vazgeçeli çok uzun zaman olmuş, sana karşı duygusal bir bağı olmadığı gibi, senden de bu anlamda bir şey beklemiyor artık. Senin zaafinin farkında, ona karşı duygularını görüyor ve boşlukta hissettiği anda sana mesaj yazıyor ya da arıyor. Biliyor ki sen onu asla reddetmeyeceksin, öyle bir özgüven vermişsin ki bu adama, senin ona hiçbir zaman karşı koyamayacagini biliyor. Mesajlardaki cümleleri de bunu net şekilde gösteriyor. Senin mesajlarin da, senin ondan asla vazgecmeyecegini gösteriyor, sana asla sevgili olmak istemiyorum diyen birine karşı o kadar tavizkarsin ki, seni üzen o değil, bizzat kendinsin. Veda bile edemiyorsun

2
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya bu sabah böyle olmayacak dedim hayatımdan 5 sene aldin yaşim 21oldu böyle sürmez dedim o da hemen tamam Konuşmayi keselim dedi tamam yazdım bana birdaha yazma dedim hoşçakal yazdı güle güle yazdım bana duygusal bağı kalmamiş o yüzden her şey boşuna maalesef

Yorumla
    • naloxann
      naloxann
      1 yıl

Bir daha yazma dedikten sonra bile onun yazdığına cevap vermişsin, seni anlıyorum, seviyorsun, belkide bitmesini hiç istemiyorsun, ama karşındaki kişi seni gözden çıkaralı cooo. k olmuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gözden çıkarali çok olduğunu nereden anladin

Yorumla
    • naloxann
      naloxann
      1 yıl

Mesajlarda konustuklarinizdan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

2020den beri ne zaman onu silsem geri geldi sence bu alışkanlığım normal değil mi

Yorumla
    • naloxann
      naloxann
      1 yıl

Değil aslında, kendi kendine işkence etmissin, 4 yildsn beri toksik olan bir ilişki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasil ya geçen sene Mayıs ayında benimle nişanlanmak istedi zorladi beni ailene söyle diye aileme söyledim zorda olsa ikna ettirdim bana yüzük seçtirdi gelince ilk işim sözlenmek seninle dedi sonra bişey oldu benden vazgeçti 1hafta sonra terk etti beni. Sonra defalarca tekrar yüz yüze geldik her seferinde pişman olmuş umuduyla konuştum ama o sadece o günlük konuşup bitiriyordu tekrar

Yorumla
    • naloxann
      naloxann
      1 yıl

O kendini boşta hissettiği her ana sana gelmiş, biliyor ki sen onu reddetmeyeceksin, konuşmuş, devam etmek istemeyip gitmiş.

Sana nişan sözü verip, ailene kadar ikna ettiren, ama sonra tatmin edici tek bir açıklama dahi yapmadan çeken giden birini hala nasıl düşünebiliyorsun aklım almıyor, bu kadar mı aciz birisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aciz olmamam için ne yapmam gerekiyor bu kadar sene konuştuğum birini bir çırpıda silip başkasını mi alayim hayatima hassas biriyim bu konularda umut bağladim işte herkese anlattim onu babama bile onun babası da beni biliyor hatta geçen beni evime bırakmak istedi babasi yani çok bağlandim depremzedeyim ortamımda yok boşluktayim yani o İstanbul'da çalışıyor hataya gelince buluşmak istiyor bende o anki aklımla kabul ediyorum bilmiyorum ne yapacağim

Yorumla
    • naloxann
      naloxann
      1 yıl

Yapacağın şeyi belli aslında sen çaresizliklerin arkasına sığınıp seni her çağırdığında yanına gitmişsin sen kendi ağzınla söylüyorsun hataya her geldiğinde görüşmek istiyor diye bunun derdi sevgisi aşkı ya da sen değilsin bunun derdi senden nasiplenebilmek onun için her şeyi geride bırakıp ona mutlaka arkana dönmeyi öğrenmen lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani artık duygusal anlamda bi şeyi yok di mi?

Yorumla
    • naloxann
      naloxann
      1 yıl

O kadar yazdim sana, onun o kadar yazdiklari ve sen hala burada "duygusal birşeyi yok demi" diye soruyorsun. Yazık sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Niye hep küçümseyerek konuşma derdindesin?

Yorumla
    • naloxann
      naloxann
      1 yıl

Sence seni kucumseyen ben miyim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onun beni sevmediğinin farkındayım insan gibi sormak istedim sadece bu kadar sene takıntılı olan biri bundan sonra hiç duygusal olarak pişman olmaz mi diye

Yorumla
    • naloxann
      naloxann
      1 yıl

Bak, bir insan kendisi için cabalamazsa kimse onun için uğraşmaz. O kadar farkındasın ki herşeyin, seninle oynadığını o kadar güzel göstermiş ki sana, sen ona karşı gözünü kör etmişsin ve yaşadığın her acıyı da ina sığınmak için bahane görmüşsün. Depremzedeyim diyorsun, bende bir depremzedeyim, Allah kimseye yaşatmasın birdaha bunu, ama sen 2020 den beri sürekli darbe yemişsin bundan, yani depremden 3 yıl öncesinde bile seni hem kendine, hem ailene karşı mahçup etmis bu adam. Sen her ne olursa olsun diyorsun, her ne olduysa geride kaldı diyorsun, bundan sonra duygusal birşeyler hissetmez mi sorusuyla kendini daha da öldürüyorsun, yapma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu çocuk ne yiyip içiyor bilmiyorum demin yazmış ki "İşte bu dengesizliklerin beni kendinden soğutuyor" yahu bıktım

Yorumla
    • naloxann
      naloxann
      1 yıl

Ben ilişki koçu değilim, ama burada bir ilişki olmadığını görmek için ne ilişki koçu olmaya gerek var nede başka birşeye.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben de değilim ve ben de farkındayım ama madem sevgili olmak istemiyor neden uzattıkça uzatıyor yani ben bana duygusal olmayan biriyle konuşmak istemiyorum artık çünkü gün geçtikçe daha kötü oluyorum böyle zaten ona da yazdım "açık açık sevgili olmak istemediğini söyledin benden ne bekliyorsun daha diye" hiçbir şey yazdı o da yani demek istediğim şu ki yıllardır ben onu siliyorum o bana yazıyor pişmanım diyor özür diliyor Ama artık onu hayatıma almayacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Duygusu olmayan biriyle*

Yorumla
    • naloxann
      naloxann
      1 yıl

İşte bende sana onu söylüyorum, onun ne yazdığı ya da seninle tekrar iletişim kurma çabası vs seni ilgilendirmemeli, bir kere sen bitirmelisin. Böyle sal.. ak adamları nerden bulursunuz

Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Söyleyecek bir şeyim kalmadı dediğindeki çocuğun ok işareti.. herşeyi anlatıyor aslında.. o kadar çok dil dökmüşsun ki çocuğa.. ve bir o kadar da onu kaybetme korkunla.. aslında kendine güvensiz olusunla.. takıntı yaptığın şüphelerinle.. çocuğu gerçekten bunaltmışsin.. bu eleman da o kadar kafasında bitirmiş ki seni.. senin ona tekrar yazacağına o kadar emin ki.. bana kalırsa sırra kadem bas.. resti şuanda tam çek.. sosyal ağlardan.. heryerden çekil.. ve bir daha bu elemanla sakın iletişime girme olur mu..

2
    0 Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

“Bende isterim mutlu bir ilişkin olsun.” Ve keşke sana dair her şeyi unutabilsem dedikten sonra “keşke” demesi. Bana sakın yazma dedikten sonra “tutabilirsen kendimi” demesi bla bla. Tam bir züğürt tesellisi. Git diyemeyen, istersen normal konuşuruz ama sevgili olmayalım fakat istediğin her zaman yazabilirsin demesi, sık sık sürekli ona yazabileceğini söylemesi tam bir senden sıkıldım ama yine de sen şurda dur demek isteyen ancak diyemeyen erkek ağızı. Ver şuna yolu.

4
    0 Yorumla
  • Just_Peace_of_Mind
    Just_Peace_of_Mind Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Umursamaz tavır, umursamaz kısa cevaplar.. attığı o sticker bile karşında sana karşı sıfır düşünce ve sıfır ilgiye sahip biri olduğunu gösteriyor.. boş birisi için kendini üzmeye, tek bir laf bile anlatmaya değmez.. gerçekten arkanda bırakmayı başar ve hayatına devam et

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Adam kaybetmeye mahkum kız uyduluk yaptırmaya çalışıyor. Duygusallaşmıś feminenleşmiş erkek modeli zaten bunu belirtiyorda Kadınlara sorsan peşten koşsun diye laga luga yapar ama bu yanlışt8r bunu yapan erkek değer kaybeder. Soğutur Bittiyse kestirip atacaksın daha da arkana dönmeyeceksin uydulukta yapmayacak umutlenmeyeceksin Hayatına bakıp Başkasıyla devam edeceksin bu kadar basit.

1
    0 Yorumla
  • Akrep8212
    Akrep8212 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 89%
    1 yıl

Bundan kurtulmanın yolu var aslında içinde sana dair bir şeyler var hala ama sevgi mi yoksa boşluk mu kesin bir şey denilmez. Bunu anlamanın da en iyi yolu aslında kendi cizgini çizip ona göre hareket etmen

1
    0 Yorumla
  • Alcyone__
    Alcyone__ Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Bu adamdan bir halt olmaz.. Sevgili olmak istemiyorum deyip istersen konuşabiliriz demek.. Bu nasıl bir kafadır.. Harcama hayatını yazık daha çok gençsin uzun bir ömür var önünde..

1
    0 Yorumla
  • gizli212101
    gizli212101 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Böyle inişli çıkışlı çok ilişkim oldu size tavsiyem ilişkinin adını koyamayan sürekli tartışan size umut baglayip giden birisi den kesinlikle uzak durun tecrubemden konusuyorum böyle olan erkeklerden hiçbir hayır gelmiyor üzülmeyin eninde sonunda unutuyorsunuz tam unutacaginiz zaman size geri dönerler neden biliyor musun sana ulaşmak onun için kolay cepte görüyor erkekler cepte gördükleri kızlara böyle yapar kesinlikle uzak dur

2
    0 Yorumla
  • KaRTaL_27
    KaRTaL_27 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 66%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bezdirmişsin adamı hep geri döner diye düşğnmüşsün oda vaz gecmiş senden bu saatten sonra onun elinde oyuncak olursun

5
    0 Yorumla
  • alttantire19
    alttantire19 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.

Zavallı gibi davranmışsın be biraz dik dur eğilip büzülme karşısında aşkından ölsende bi şekilde alışıosun önüne iyi biri çıkarsa bide şansına tadından yenmez iyi ki vazgeçmiştim dersin ilerde engelle bırak sal gitsin adamı

1
    0 Yorumla
  • Lejyoner3434
    Lejyoner3434 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bu * mi seviyorsun hadi ordan gitsin ya çocuğu kendini ne bok sanıyor sen alttan aldıkça daha çok ezmenin derdinde

2
    0 Yorumla
  • angelrosepink21
    angelrosepink21 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.

Bu çocuktan sana hayır gelmez ama sen onu daha çok sevmişsin belli hakkında hayırlısı olsun sende kendi hayatına bak ne kadar da zor olsada

1
    0 Yorumla
  • Liliyse
    Liliyse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

İliskinn bku çıkms çocukta sevgili olmayalım konusalım diyor cepte tutuyor sanki hele hele bundan daha hayır gelmez

1
    0 Yorumla
  • Venüstengeldimm
    Venüstengeldimm Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

Bundan hiçbir sey olmaz sadece seni yorar net insanları bul

3
    0 Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Bir ilişkide güven yoksa o ilişki ne yazık ki bir gün bitmeye mahkumdur. Yani diyeceğim o ki siz yine barışsanız yine ayrılırsınız.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya bu sabah böyle olmayacak dedim hayatımdan 5 sene aldin yaşim 21oldu böyle sürmez dedim o da hemen tamam Konuşmayi keselim dedi tamam yazdım bana birdaha yazma dedim hoşçakal yazdı güle güle yazdım bana duygusal bağı kalmamiş o yüzden her şey boşuna maalesef

Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      1 yıl

En doğrusunu yapmışsın konuşmamakla

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    1 yıl

Vazgeçmiş üstüne tekmeyi bile basmış sen hâlâ ne diye kendini küçültüyosun

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tekmeyi bile mi basmiş 1hfta önce görüştük kendimi nasıl küçültüyorum yalvarmadim içimdekileri yazdim bu mu küçülmek

Yorumla
  • zehirlidil
    zehirlidil Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

bu embesili hayatından hemen çıkartıp kurtuluyorsun iletişim kurma canın cok acır belki ama onun tek isteği senin ona olan sevgin bundan haz alıyor embesil ve başkasını da sevebilirsin kendine biraz zaman ver akışına bırak

1
    0 Yorumla
  • damlaexe
    damlaexe Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Hemen uzaklaştır ya benimde eski sevgilim böyleydi haledaha 3-4 ayda bir yazıyor şizofren.. sadece seni yedekte tutuyor barışmak istemesi bunu gösterir sevdiğini de sanmıyorum bundan olmsz sis boş ver erkekler kapatılsın kdkwkfks

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Seni cepte tutmak istiyor. Engelle her yerden. Zamanla unutursun

1
    0 Yorumla
  • _Justimagineit_x
    _Justimagineit_x Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ay ne yalvardın ya bu kadar küçük düşmeyin bir erkek için kendi değerinizi farkında olun azıcık.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Sen resmen demişsin ki ben cepteyim. Aşık olsam bile ömrüm boyunca yazmayacağım şeyleri yazmışsın. Erkekler cepte olan kızı sevmez. Çok hata yapmışsın

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Abartma duyan sanacak yalvarmişim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yalvarmaktan farksız yazdıkların

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Senin iyiliğin için diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya bu sabah böyle olmayacak dedim hayatımdan 5 sene aldin yaşim 21oldu böyle sürmez dedim o da hemen tamam Konuşmayi keselim dedi tamam yazdım bana birdaha yazma dedim hoşçakal yazdı güle güle yazdım

Yorumla
  • BoranDoğu
    BoranDoğu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Senle resmen t.. k geçiyor uğraşma erkek mi bitti 2-3 hafta takıl barlara bulursun birini

0
    0 Yorumla
  • SomeoneFeelsBad
    SomeoneFeelsBad Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Triplere bak ya. Elalem marsa roket yollar. burada ergenler birbirini yolar.

0
    0 Yorumla
  • cercevetahtasi
    cercevetahtasi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Acil sal ve yoluna bak. Hak etmiyor seni şu konuşmalara bak ne kadar saygısız. Bir de 4 yıllık emek var yazık gercekten

1
    0 Yorumla
  • Irmak0108
    Irmak0108 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Üzgünüm ama senden vazgeçeli yıllar olmuş sana mesaj yazma nedeni ise sana daha çok acı çektirmek kendini üzme biliyorum biraz zor ama onu engellemeyi dene ve hayata beyaz bir sayfa açmayı dene 😥😥😥😥😥🥺🥺🥺

0
    0 Yorumla
  • ÇilekkliiiDondurmaa_
    ÇilekkliiiDondurmaa_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

Toksiklesmis gibi barisirsaniz bariscaksaniz bile barismayin biraz zaamana birakin duzelir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bu aşk ne saçma bir şey la. Dışarıda ciddiye almayacağımız insanlara resmen yalvarıyoruz 😅😅

0
    0 Yorumla
  • blondeaddict
    blondeaddict Takip Et
    Master Yaş: 29
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

Şimdi senden vaz mı geçmeli
    Masal olup yola devam mı etmeli

0
    0 Yorumla
  • İsmailhakk1
    İsmailhakk1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 95%
    1 yıl

Yazık olmuş sana koca 4 sene

1
    0 Yorumla
  • glaberizm
    glaberizm Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

sogumussa zordur eskisi gibi olmak

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Vazgeçtiği belli olmuyor mu

1
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Kafasında bitirmiş gibi boş ver üstüne gitme.

0
    0 Yorumla
  • eross18
    eross18 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 82%
    1 yıl

Amacı senle yatmak net

0
    0 Yorumla
  • januss
    januss Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Sıkılmış senden başkası var

0
    0 Yorumla
  • gddyuyfhj
    gddyuyfhj Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    1 yıl

Adam bitirmiş buz gibi baksana

0
    0 Yorumla
  • mavisz
    mavisz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19
    1 yıl

Bilmem hadi ordan deliği aç bak

0
    0 Yorumla
  • İlyas235
    İlyas235 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    1 yıl

Sevgili olmak niyeti. sadce tadına bakmak

0
    0 Yorumla
  • sönmezh
    sönmezh Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Yedekte tutuyor seni

1
    0 Yorumla
  • Atanamayan_Kurabiye
    Atanamayan_Kurabiye Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Vazgeçmiş

0
    0 Yorumla
  • GERCEKEGLENCE
    GERCEKEGLENCE Takip Et
    Xper 5 Yaş: 89
    1 yıl

Doymus

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce benden vaz mi geçmiş (eski sevgilim)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce benden vaz mı geçmiş? 3 cevap verildi
Sizce adımı çıkarmiş mi? 5 cevap verildi
Sizce hoslandi mi benden? 3 cevap verildi
Beni tamamen silmiş mi oluyor arkadaşım? 3 cevap verildi
Sizce dışsizmi kaldım? 7 cevap verildi
Sizce etekmi taytmı? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨