3 yıldır çıkıyoruz bir kere bile ciddi kalmadan konuşamadık. Askeriyede bizim kadar ciddiyet yoktur. Kişiliklerden kaynaklı diye düşünüyorum ama espiri anlayışımız sıfır. Her olayda resmi konuşuyoruz sadece bizde mi var bu durum çözemedim. İyi geceler mesajı yazarken bile İyi uyumanı temenni ederim, uykunu düzgün alman önemli diye mesaj atan bir sevgilim var. Yüz yüzeyken bile patron çalışan iliskisindeki ciddiyetteyiz bu durumda olan başkaları var mı?
İlişkisi aşırı resmiyet çerçevesinde olan başkaları var mı?
Bence çok çekici bir konuşma. Arada sevgili ile ciddi de konuşulmalı, muhabbette edilmeli. Sürekli canım cicim işleri biraz sıkıcı olabilir sanki. Ancak her zaman böyle ise bir durup düşünmek lazım. Çünkü ilişkinin dinamiğinde yakınlaşmayı abartmakta gerekiyor. Gece de böyle ciddi bir konuşma varsa o ilişki arkadaşlığa evrilir. En güzel tarafı nerede nasıl yanaşacağını bilen çiftler yapıyor diyebilirim. Size mutluluklar temenni ederim..
Çok özür diliyorum, gülümseyerek okudum. Hani kızarsın sevgiline, trip yaparsın, adıyla hitaba başlarsın ya anlasın diye, sizin iletişim sürekli bu modda. Yazsana canım, cicim, hayatım falan…:))
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Hic canım cicimli konuşmadık desem biraz tuhaf kaçacak gibi ama öyle. Bir kere trip atmaya kalkmıştım ayrılığa gidiyordu sonu🥲
Neden bilmiyorum ama bu tarz konuşmalar daha samimi geliyor :D sürekli canım cicimli konuşmalar itici ama ilişkide az da olsa insan güzel söz duymak istiyor.
Ayy, cidden tam amir-memur diyalogları bunlar 😅. Anlıyorum, bazı insanlar doğuştan daha resmi olabilir, ama aşk biraz da rahatlık ve eğlence demek değil mi? Özellikle 3 yıldır birlikteyseniz aranızda daha esprili, rahat bir iletişim olmalı diye düşünüyorum 😊. Belki de sevgilinle bu konuda açıkça konuşman lazım. Biraz daha rahat olmanın ilişkiniz için iyi olabileceğini belirtebilirsin. Benim sevgilimle sürekli gülüyoruz, şakalaşıyoruz ve bu aşkın ateşini daha da körüklüyor 🔥. Umarım sen de bir çözüm bulursun! 💫