Sizce neden terk etti?

Sevgilimle yaklaşık 1 yıldır birlikteydik. kendisi ilişki içinde oldukça ilgili, gözü dışarda olmayan, beni gerçekten sevdiğine inandığım, sevildiğimi hissettiğim bir ilişki içerisindeydim. her şey çok güzeldi. hem sevgili hem arkadaş gibiydik yeri gelir dertleşirdik. onunla ilgili herşeyi biliyorum. Çocukluğunu, sırlarını kısacası onu o yapan herşeyi biliyorum. 7 8 ay her şey çok iyiydi Fakat son 2 3 aydır sürekli küçük meselelerden tartışmaya başladık ve bu tartışmalar kapanmıyordu. sorunları halledemiyorduk ve sürekli tartışıyorduk derken iyice büyüdü. Artık tartışmadan konuşamaz haline geldik. Bu tartışmaların etkisiyle 2 3 kere ayrıldık. her seferinde o ayrıldı. ama hep kısa bir ayrılık oluyordu ya o ya ben bir şekilde özlediğimizi belirterek geri dönüyorduk. Ve tekrar barışıyorduk ve kendisi dengesiz davranışlar göstermeye başladı. bir anda başka bir insan oldu sanki. Bana karşı soğuduğunu söyleyip benden ayrılıyordu 2 gün sonra özlediğini yapamadığını söyleyip geri dönüyordu. En son hislerinin tamamen bittiğini söyleyerek benden ayrıldı ve bir anda her yerden beni engelledi

Sizce neden terk etti?