4 yıllık evlilik, bir bebek, 3 yıl kumar oynayan koca, kaybolmuş güven, alt üst olmuş ev ekonomisi, ve dağılmış bir kadın?

4 yıllık harika bir sevgililiğin ardından 2020de evlendik. Sevgiliyken nişanlıyken jestler, hediyeler, sürprizler bitmiyordu. Evlendikten sonra da tutku, sevgi ne desen var. ama hep bir şey eksik kaldı evlendikten sonra. Birkaç kez iddia oyunları oynadığını gördüm kavgalar ettik ve düzeleceğine söz verdi ben de inandım. Hiçbir zaman ne kadar borcumuz olduğunu söylemedi bana. Ne kadar maaş aldığını bilmedim. Ben ise kazandığım ve harcadığım paranın her kuruşunun hesabını verirdim. üstüne bir şekilde her defasında benden para alıyordu bir bahaneyle. beni yüklü miktarda borç ödediğine inandırmıştı. üstelik düğün bile yapmamıştık. tüm bunlar olurken hobi olarak başladığı ve evde atölye açtığı bir işi vardı. eve gelir gelmez atölyesine çekilir yemeğe bile defalarca çağırmam gerekirdi. git gide bana daha az zaman ayırmaya başladı ve sürekli benden anlayış istedi. ben de sürekli çalışıyor ve evin kira faturalarını ödüyorum. sonra hamile kaldım. işten ayrıldıktan sonra sürekli telefonla tuvalete giren bir koca ile karşılaştım. beni başka kadınla aldattığını sandım ama banka hesaplarına girince yıllardır kumar oynadığını ve sürekli kaybettiğini, aslında tüm borçların kumar borcu olduğunu gördüm. üstüne üstlük artık ben de borç batağındaydım. 8 aylık hamileydim, işsizdim. aileme de anlatamadım. Hamile halimle de boşanamadım. Sadece kocamı evden gönderdim. Ama 20 gün sonra doğum yaptım. bana bir daha oynamayacağına dair söz verdi. tüm hesaplarının kontrolü artık bendeydi. Fena da babalık yapmıyor ama bi türlü oturmayan bir şeyler var. Sürekli kendimi boşanmak isterken, ondan nefret ederken buluyorum. Üstelik duygularım telafi edilmedi. Kendi kabuğuna çekildi. Şu an aynı odada bunları yazıp ağlarken o maç izliyor ve asla görmüyor. Kimseye anlatamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ailesine anlattığımda da ben suçlu oluyorum çünkü eşler arası problemler paylaşılmamalıymış.

4 yıllık evlilik, bir bebek, 3 yıl kumar oynayan koca, kaybolmuş güven, alt üst olmuş ev ekonomisi, ve dağılmış bir kadın?