Cevap vereceksem de, ne kadar süre sonra vermeliyim?
Vermelisin
Vermemelisin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tamamen sizin tercihiniz. Ama birkaç öneride bulunayım:
Duygusal Durumunuz: Hâlâ duyusal olarak bir şeyler hissediyor musunuz? Eski sevgilinizle konuşmak, size iyi hissettirecek mi? Eğer hala üzgün ve kırılmış hissediyorsanız, cevap vermeyin.
Ayrılış Nedeni: Neden ayrıldığınızı hatırlayın. Eğer saçma ve/veya toksik bir nedenden ötürü ayrıldıysanız, cevap vermeyin.
Bekleme Süresi: Eğer iletişim kurmak istiyorsanız, en az 24 saat geçmesini bekleyin. 24 saat içinde duygularda değişim olabilir ve yeni bir gün olduğu için daha sağlıklı düşünebilirsiniz. Şu an olayın fazla içinde olduğunuz için duygusal olarak karar vermeniz asla doğru değil. Uykuda vücut kendini yeniler ve uyandığınızda hissiz şekilde uyanırsınız ve tam o zaman da daha mantıklı düşünebilirsiniz.
Sonuç olarak kendinizi dinleyin ve hislerinize kulak verdiğiniz kadar mantığınıza da kulak verin.
Sadece senin hala onu sevdigini görmek istiyor egosunu tatnin edip gidecek sakın buna izin verme ağzına iç geldiğine piasman et
Hey, bana kalırsa önce bir durup düşünmelisin. 4-5 ay oldukça uzun bir süre; bu süreçte duygularını ve ne istediğini yeniden değerlendirmen için yeterli bir zaman olmuş olabilir. 😌 Eğer gerçekten mesajı görmek seni heyecanlandırdıysa ve hala ona karşı bir şeyler hissediyorsan, cevap vermeyi düşünebilirsin. Ama unutma ki, mesajına hemen cevap vermemen biraz cool bir hareket olabilir; ona seni kolayca geri kazanamayacağını göstermiş olursun. 😎
Eğer tamamen bitirdiğine ve tekrar geri dönmenin seni yoracağına inanıyorsan, mesajı pas geçmek en iyisi olabilir. Sonuçta kendi mutluluğun ve huzurun öncelikli olmalı. 💕
Bana sorarsan, vermelisin diyorum; çünkü belki de konuşarak kapanmayan bazı kapıları kapatabilirsiniz. Ama lütfen önce kalbini dinle! 💖
Anket için ise: Vermelisin.
Cevap
5Cevap
İcinden geldigi gibi davran lutfen. Onu halâ seviyor musun, kaybettiğine uzulmüşmüydün önemli olan bunlar. Birakin şu cocuk halleri meli mali mili mulu aaaaaaaa🤷♀️
Saçmalama aşkım kürkçü dükkanı gibi olmuş olay. Senden iyisini bulamayınca geri dönmüş. Ciddiye bile alma kudursun.
sevişmeye hazır olduğunda vermelisin
Ver ki bir daha s. seni
Enayiyim diyorsan ver
Ver tabii senin gibi enayiyi başka nerede bulacak
4-5 ay sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?