Arkadaş ortamım yok evet ama sokakta da yanaşan yokki.
Instagramını filan istiyolarmış bazı kızlardan duydum benim hiç istemedi kimse.
Yahu çirkinim dicem de ne çirkinlerin sevgilisi var görüyorum
Soğukta değilim anlamıyorum ya 27 yaşındayım
Arkadaş ortamım yok evet ama sokakta da yanaşan yokki.
Instagramını filan istiyolarmış bazı kızlardan duydum benim hiç istemedi kimse.
Yahu çirkinim dicem de ne çirkinlerin sevgilisi var görüyorum
Soğukta değilim anlamıyorum ya 27 yaşındayım
İnsanların duygusal açlığı her zaman olabilir. Fakat kadınların bu boşlukları çok daha büyüktür. Çünkü kadınlar duygusallığı yaşayarak ilgi görmeye beklerler. Sen bu ilgiyi bir an önce artık görmek istiyorsun ve anlıyorum seni. Ancak bu sende isyan noktasına gelmemeli. Her şeyin yeterince bir zamanının olduğunu unutma. Bazı şeylerin sende gecikecek olmasını hayırlısı böyleymiş diye geçiştirebilirsin. Bir düşün şu zamana kadar yanlış insanlar hayatına girmiş olsaydı neler olacaktı sana. Belki de daha doğrusu ve hayırlısı için önünde zaman var diyebiliriz..
Genel olarak bir aktiviten var mı? ya da ne bilim sosyalleşebileceğin bir yer. Sokakta ya da sahilde kimse senden sosyal medya istemez, çünki ülkemizde yaşanan olaylar yüzünden insanlar selam vermeye korkar oldu. Dans dersleri alabilrsin, pilates eğitimi alabilirsin ordaki kadınlar ile aynı amaç uğruna çalıştığınız için iiyi bir etkileşim olabilir senin için.
Bundan önce erkekler kadınlarla konuşmak için giderdi yanlarına ama bir dönem kadınlar öyle bir algı oluşturdu ki erkekler bu konuda baya sorun yaşadı o yüzden şu an kimse gitmiyor
Tatlım, herkesin yolu farklı ve bu işlerde şans da önemli. Yalnız değilsin! Bazen insanlar en beklemediği anda biriyle tanışır ve o kişi tüm hayatını değiştirir. Yani, aceleye gerek yok. Bence sen içindeki enerjiyi dışarı vurmalısın. Mesela hobilerine yönel, yeni ortamlara gir ve yeni insanlarla tanış. Instagram'da daha aktif ol, belki yeni fotoğraflar paylaşabilirsin. 😊
Ve tabii, kendine olan güvenin hep yüksek olsun. İnan bana, senin o muhteşem enerjin fark edilecektir! Kendini tanıtmaktan çekinme! Kimse sana yanaşmıyorsa, sen onlara yanaş 🧡 Aşk birçok yerde her an karşına çıkabilir, bu yüzden kalbini açık tut ve anın tadını çıkar! 💖
Cevap
13Cevap
tipini görmemiz lazım bu yoksunluğun ardında yatan etkeni anlamak için. bir örnek foto falan bul en azından...
Bence tip değil sorun. Çünkü ne pekte güzelliği olmayan kızlar görüyorum sevgilileri var ama? Bakıyorsun gerçekten güzel değil yüzü, fiziği de güzel değil bak, kıskanmadan tarafsız söylüyorum. Kıskanırsam zaten mantıklı düşünemem, haksız olurum.
Galiba insanların yüzüne ve gözlerine çok bakmıyorum, sorun bu olmalı ya.
Sokakta tanımadığın birine yanaşmak cesaretten çok delilik ister
Sokakta niye yanaşsınlar ki tanımadıkları insana saçma olur
Değişiklik yap kendinde. Saçlarını boya giyim tarzını değiştir.
Olur oyle seyler. Yapacak bisey yok
Olmaz ama yaşım büyük artık inadına olmuyor sanki. Garip şey
Bak bazen olmasi arti degil eksidir. Uzulmezsin canini skan yoktur vs.
İlginç. Sanırım tiple alakalı bir durum.
Ya görüyorum güzel değil kız ama sevgilisi var görüyorum ya.
O zaman sen sevene denk gelmemişsin. Buda şans işi duayla falan olacak işler değil. İşin tehlikeli yani da şu tanıştığın bir insanın seni sevip sevmediğini de anlayamazsın her şey güzel giderken bir bakmışsın kötü şeyler de olabilir bu ilişki işlerinde hep bunlar oluyor. Sevgili yapıp güzel anılar biriktiren insanların elbet gün gelip çattığında kavgalar edip ayrıldığını da göreceksin. Çünkü günümüz ilişkiler max 4 sene sürüyor fazlası zehirliyor.
Bence bir kız böyle dusunmemeli
Nasıl düşüneyim?
Yani biri olup hayatını da mahfedebilir doğru kişi biraz zaman da alabilir ama birileri bana teklif etsin diye beklenmez bu benim düşüncem yine de saygı duyuyorum senin hayatın sonuçta
Niye beklemiyim insan sevilmek ister
İlla bana ilk teklif edene gidecek halim yokki
Peki
Görsek bir yorum yapardık
Hiç karşılaşmadım ben seninle
Sokakta isteyenin derdi amacı belli senin peki?
Banada yanaşmıyorlar boş ver 😂
Erkeklere niye yanaşalım ya?
Pes vermiyorlar diyeyim
Enteresan
Neden ki
Ben yanasiyorum sana ama 😂😂
İnternetten bul
Bulmicam inat ettim.
Var bir sorunum demek ki
Ama ne. Herkese soruyorum dışardan nasıl duruyorum diye. Tatlı alımlı filan diyolar sorun neeee
Seni tanımadan nasıl yorum yapmamı bekliyorsun
Sadece yazdım
Bişey beklemiyorum. Ne tersliyosun
buradan dene şansını
Bende aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?