Sabah serinliginde avmye gidelim kahve içelim dedim anası istemeyince arayana kadar keyifli keyifli konuşan adam anası arayınca kahve almicam istemiyorum dedi burnumdan getirdi. Ben de çektim gittim telefonda da hak ettiği her şeyi söyledim. Anasını emsin o daha sütten kesilmemiş Allah'ın cuksuzu sinirim bozuldu ikinci sorum bu sinirimi atamıyorum
Ana kuzusu sevgilime sinirimi kustum iyi yapmış mıyım?
Belirli yaştan sonra insan büyüdüğünün ve kararları kendisinin vermesi gerektiğinin farkında olmalı, aksi halde bu tarz istenmeyen olaylar ortaya çıkıyor.
ana babasının eteğinin altından çıkmayan adamdan hayır gelmez derler. bu yaştan sonra sen büyütemiceğine göre bırak anasıyla kalsın mutlu olurlar. bir ömrü bir sümsükle ziyan mı edicen. elalem marsa çıktı aya isim yazdı sen çaya annem izin vermedi diyen adamın büyümesini bekle
Bende orada dedim ki boylesiyle evlenilmez. Evlilik 2 kişiliktir aile huzursuz eder. Erkek daha baskın ve karar verebilmeli fikir almaz fikir sunar. Erkek zayıfsa o yuvada zayıftır ve çabuk yıkılır
Haklı olmanla birlikte bu kadar olgun olan bir adamın artık kendi kararlarını kendi vermesi gerekiyor, özellikle bir ilişkideyse.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çok iyi yapmışsın hele o akşam oldu eve gel ne ya ben kız olduğum halde ailem bunları yapardı lise zamanı ben sahsen senin yanında feminen tavırlı erkek var
İyi demişsin 30 yaşındaki adam çocuk gibi hâlâ annesini lafıyla ilgileniyor onun kendi karar verme yeteneği yok galiba evlensen annesi çocuk yapmayın dese yapmaz yani
Sağ olsun annesi her mutluluğa taş koyuyor. Buz pistinde eğlenelim dedik düşersiniz dedi ona taş koydu. Kütüphanede ders çalışalım dedik ona taş koydu. Sahaf gezelim dedim ona taş koydu. Bunların hepsine kendi pasifliginden dolayı taş koyabiliyor çok sıkıldım artık bu durumdan. Napicam ben bu adamla ilişkiye girerken o pozisyon zararlı yapmayın mi dicek. Onu derse onu da yapmaz bu