Sevdiğim adam ufak bir nedenden dolayı benimle 1 haftadır konuşmuyor ne yapmalıyım sizce?

Arkadaşlar sevgilimle 1 haftadır konuşmuyoruz daha doğrusu ben yazdım ancak ona bile cevap vermedi şu an ayrıldık mı onu bile bilmiyorum ne yapmaya çalıştığını bundan 1 hafta öncesinde saçma bir mesele yüzünden telefonda tartıştık ve çekip gitti normalde biz 2 günden fazla küs kalamazdık ve bu tartışmada be hakaret ne kalp kırıcı bir şey var yine ben merak edip 3 gün sonra mesaj attım amacın ne ayrılmak istiyorsan tamam dedim bana bir açıklama yap git dedim 5 senelik bir ilişkimi var ve uzaktan bunu sürdürüyorduk belki senede 3 defa felan görüşüyoruz aileler birbirini tanıyor çevre tanıyor bu sene söz yapacaktık herkes biliyor benimle evlenmek için can atan adam birden bire gitti ben çok öfkelendim ve sinirden sil beni her yerden açıklama yapmazsan bugün benim için bitersin dedim ona bile cevap vermedi ancak hikaye atınca sosyal medyada kalp atıyor ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim moralim çok bozuk ne yapmaya çalışıyor ve be yapmalıyım artık onun için üzülmüyorum 5 sene az buz zaman değil emeklerim yok oldu resmen ve çevreye rezil oldum söz yapcz dedi adam ortada yok en ufak dahi bitti dese bile yeterli benim için kafamı karıştırıyor beni silmiyor sürekli beni stalklıyor sosyal medyada benim o kadar yazmama aramama cevap dahi vermedi beni sevse bir şey yazardı ama beni silmemesi ve sürekli stalklayıp hikayelerimi beğenmesini anlamıyorum

Sevdiğim adam ufak bir nedenden dolayı benimle 1 haftadır konuşmuyor ne yapmalıyım sizce?