Sürekli aktif olduğunu gördüğünüz birisinin 1 ay boyunca aktif olmadığını görürseniz merak eder misiniz?
Bu kişi eski sevgilinizse eğer
Bu kişi eski sevgilinizse eğer
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kim olduğuna göre değişir
Eski sevgilin işte
Eski sevgili umurumda olmaz.
anladım ama o kişiye çok aşıksan ve unutamıyorsan yine de merak etmez misin
Merak etmem. Zaten eski olan birisi listemde olamaz. Öyle bir dünya yok
Eskimiş gitmiş ne etcem banane
Ölmesinde gerisi hallolur
Amannn sana da iş olsun yeter ki
😅
Sallaaaa
Hayır
etmem
neden
nasıl ayrıldığımıza bağlı
anladım ama yani hiç görmeyeceksin sonuçta önceden sevdiğin birisi ve asla girmiyor
Mesela sizin sevgiliniz oldu mu daha önce ve bu şekilde bir şey yaşadınız mı
oldu yaşadım, aldatıldım. ilk zamanlarda merak ediyordum, şimdi etmiyorum ama
hadi ya geçmiş olsun. O da yaşattığını yaşamadan ölmez inşallah.
Peki aldatılma olmasaydı ve saygı duyduğunuz bir insan olsaydı merak eder miydiniz
aldatılma olmasaydı, saygı duyduğum bir insandı zaten. öyle olsaydı devam ederdi ilişkimiz. severek ayrılsaydık, merak ederdim tabii ki
anladım. Benimki öyle biraz, sadece düşünce yapımız uyumluydu ve güzeldi. Hatta ben onunla konuşmak istemiştim ve olaylar böyle gelişmişti ama ben ondan daha baskın bir karakter olduğumu fark ettim onun da öyle olmadığı, bu durum da beni itti.
O yüzden böyleyim. Sevmediğime eminin ama aklımdan çıkmıyor ve sürekli aktif mi diye bakıyorum bu da beni sinir ediyor. Ben aktif olmasam beni merak eder mi diye düşünüyorum çünkü biliyorum o da beni görüyor
ne kadar oldu?
2 ay oldu konuşmayı bırakalı
yavaş yavaş geçer bence
Geçsin cidden ya neyse
😔😔😔😔
yani açıkçası ben şundan soğudum.
Buluştuk ve görüştük, konuştuk. Sonra ayrılmak için ilerledik ve otobüs durağıma bırakmayı teklif bile etmedi, bende yolumu uzattım onunla daha çok muhabbet edelim diye o ise otobüsünün geldiğini görünce ben buna bineceğim hoşçakal dedi ve koşarak gitti
istemiyormuş demek ki, ne yapsan fayda etmez
işte ama öyle de değil, cidden konuşmalarını ve bana bakışını görsen istiyor biliyorum. Hatta o gün bana evliyken okuluna devam edemez misin dedi seninle ciddi düşünüyorum dedi. Çok saçma cidden ya
niye bitti o zaman
İşte bu hareketi beni soğuttu. O, beni orada bırakıp gitti resmen ben ne hissettim o durumda çok kötü oldum, sonra yağmur başladı her yerim ıslandı, telefonumun konuşma yeri bozuldu, otobüste bir adam geldi yanıma benimle muhabbet etti ve aşırı korktum.
Yani sinirlerim bozuldu bende yazdım bitsin o zaman diye çünkü en basit bir şeyi bile düşünemiyor benim için
olgunlaşmamıştır belki daha
Öyle sanırım. En sonda bana şunu dedi, sen gerçekten de söylediğin gibi kırıcı ve yorucusun dedi.
Artık onu sevmiyorum ve hayatımda da istemiyorum. Aklımdan çıkmasını istiyorum ama sürekli aktif olduğunu görüyorum, uygulamayı silsem bile geri yüklüyorum ve bu durum sinirimi bozuyor
sil bence, takıntı haline getirme
getirmem, istese bile olmayacağım çok ciddiyim sadece bana böyle davranılması beni çok üzdü. Yani kendimi o kadar değersiz hissettim ki anlatamam
tecrübe bunlar. iyi ki aldatılmayı tatmamışsın. o değersizlik, yetersizlik hissinin dibini yaşarsın. her dakika düşünürsün, anlamlandıramazsın. değer verdiğin insanın gözünün önünde değiştiğini görmek, yapmam dediği şeyleri yaptığını görmek en dibi. ucuz kurtulmuşsun, önüne bakman gerek artık. hayat akışında devam ediyor. seni hak etmeyen insanlar için beynini meşgul etme
haklısın sende üzme kendini gerçekten zor bir şey, onu anladım bende. Umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun. Teşekkür ederim beni dinlediğin için birine anlatmak iyi geldi harbiden
ben teşekkür ederim, en iyileri senin olsun
Seninde aynı şekilde tekrardan sağ ol, iyi akşamlar
iyi geceler dilerim
Sadece merak ettiğim için soruyorum peki sence bu kişi aktif olmadığını görüp bana yazar mı? Sadece merak ediyorum
yazmak istese beklemez yazar zaten
öyle adım atan birisi değil. Ama sanırım yazmaz bir daha diyorsun, anladım. Ben onu görmemek için sildim uygulamayı bugün
her şeyi ayağına beklemesin. senin yazmanı bekliyorsa da olacağı varsa olmasın
Doğru haklısın neyse ben en iyisi unutayım bu sefer cidden gidiyorum hoşçakalın, selametle
siz de, iyi geceler
Merak etmem.