Bu yüzden ayrilmasi sacma?

Arkadaşlar erkek arkadaşımla 3 yıl süren bir ilişkimiz oldu. Ben onun ailesiyle tanıştım hatta bi kac hafta sonra da ailelerimizi tanistiracaktik fakat bir tartışma yüzünden bana sinirlenip her yerden engelledi. Tartisma sebebimiz de son zamanlarda çalıştığı zamanlar dışında bana çok vakit ayirmiyordu arkadaşlarıyla basketbol oynuyor ya da mobil oyun oynuyordu benimle sadece boş zamanlarında konusuyordu. Gittiği yerlerde de arkadaşlarıyla video falan atıyordu bana ama sorun bos zamanlarini benimle degerlendirmesiydi. Karsima alıp konuştum sana yarin vakit ayiracagim dedi ama sabah kahvalti ederken benim ona anlattığım seylere odaklanmiyordu telefonda arkadaşına yazıyordu ben de bu yüzden tartistim onunla. Dediği tek sey "biraz konuşup birakacaktim" "tüm gün seninleyim" falan ama artik sabırlı değildim o konuda sonra bana benim tepki vermekte hatalı olduğumu söyledi ben de ona sadece senden ilgi istiyorum dedim ama anlamıyor. Sonra bir gun boyunca konuşmadık. Bir gün sonra yazistik ama tartistik haksiz olduğumu bundan rahatsız olmamin sacma oldugunu söyleyip durdu ben de sakinlesmek için telefonumu kapatacağım dedim ve kapadim telefonumu açınca da yazdığı şeyleri silmisti ve ayrilmak istedigini yazdi sonra ve her yerden engelledi. Sizce ben ne yapmaliyim? Geri döner mi ozleyince? Yoksa yoluma mi bakmaliyim?

Bu yüzden ayrilmasi sacma?