Mesajlara geç cevap veren erkeğe nasıl davranılmalı?

Yaklaşık 1 aydır konuştuğum bir çocuk aynı iş yerinde çalışıyoruz ben istek attım ben konuşmaya çalıştım doğum gününde hediye aldım filan 3 kere de dışarı çıktık buluştuk neyse çok aşırı geç cevap veriyor mesela her sabah günaydın mesajını ben atarım ondan erken kalktığım için 4-5 saatte bir yazıyor en başta bu konudan çok rahatsız olduğumu söyledim sanki seni rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum böyle geç cevap vermek beni oldukça üzüyor demiştim oda bu mesaj olayına bu kadar takıldığını bilmiyordum benim de bir hayatım ailem yapmam gereken işlerim var her an her dakika yazılan mesaja karşılık verme gibi bir durumum yok benim açımdan bakmanı isterim biraz da demişti sonra rahatsız olsam zaten seninle asla konuşmam buna müsade etmem demişti biraz içim rahatlamıştı ama aşırı geç yazıyor sabah 10 da attım günaydın mesajını saat 14.00 hala yazmadı 11 buçuk da uyanıyor kendi her gün böyle olması inanın beni soğutuyor çünkü ortada bir muhabbet dönmüyor kopuk kopuk konuşma oluyor ilerlemiyor bayramdan dolayı 1 hafta yoktu burada dün işe nasıl gittim bakımlı özenli ona güzel görünücem diye oda zaten geleceğini söylemişti beni görmeye sonra işim çok uzadı hala bitmedi filan dedi gelemiycem dedi o dışında herkes görüyor beni bi o görmüyor artık çok canım sıkılmaya başladı 🥺

Mesajlara geç cevap veren erkeğe nasıl davranılmalı?