Kocam beni aynı evin içinde görmüyor?

Merhaba yaklaşık 2 yıldır evliyiz inanılmaz aşık sevgi dolu bir beraberliğimiz vardı temas bağımlılısı dibimden ayrılmayan yanımda bile beni özleyen bir eşim vardı son 6 aydır beni aynı evin içinde görmüyor asla sürekli PlayStation oynuyor beraber dizi izleyelim diyorum çok yoruldum işte oyun oynamak istiyorum huzurlu huzurlu nolur elleme bana diyor. Günlerce binbir türlü şey denedim yok işten geliyoruz ikimizde sonra oyuna başlıyor beni görmüyor duymuyor. Kendime televizyon aldım en son sıkıntıdan patlamayım diye asla farketmedi. Hastaneye gittiğimi anlattım geçen boynum ağrıyordu sonra bir arkadaşının yanında konu açıldı orada anlattım sen ne zaman gittin Mr çektirdin fizik tedavi gördün niye yalan attın diyor anlattım ama asla duymamış bile. Bir gün denemek için eve gelmedim annemde kaldım beni asla aramadı nerdesin diye. Konuşmaya çalışıyorum düzeltmek için daha konuya girmeden tüm gün çalışıyorum dırdır mı yapacaksın diyo. 3 aydır ben yatak odasında tek televizyon izliyorum işe gidip geliyorum rutin oldu o da oyun oynuyor aynı evin içinde görüşmüyoruz. Dikkatini çekmek için yatak odasından fotoğraf atıyorum belki etkilenir gelir diye. Bazen gidip öpüp sarılıp yine kendime çekmeye çalışıyorum dur bi ya golü kaçırdım diye uzaklaşıyor. Ben ne yapayım boşanalım desem duymaz beni. Bana bi akıl verin. Çok mutsuzum sürekli ağlayarak uyuyorum.

Kocam beni aynı evin içinde görmüyor?