İlişkide yalan affedilir mi?

Bunu hep merak etmişimdir, ilişkim gerçekten özel hayatimla ilgili yani okulumla ilgili gizledigim ve söylemekten utandigim bir şeydi. Derslerden kalmıştım ben de dersleri sessiz sedasız vereyim kurtulayım kafasındaydim. İki üç ay sürdü işte zaten iki dersti ama onlara giderken hep günün o kısmını anlatmıyordum yani yalan yapmıyordum. Sanki yokmuş gibi davranıyordum neyse öyle veya böyle öğrendi ben söyleyince ama bunu o kadar büyüttu ki sanki okula gitmememişim birileriyle aldatmışim gibi. Ben buna rağmen hatamı kabul ettim, özür diledim ve bir daha da bir şey gizlemedim ki zaten gizlemiyordum. Çünkü kendimle alakalı çok derin sırları bile ona anlatmıştım. Hani bu olay hava cıva falan kalıyor. Neyse sormak istediğim şu siz bir yalanda güveninizi kaybeder misiniz? Mesela benim durumumu yaşamış olsanız. Ben mesela üzülürüm ama güvenimi kaybetmem çünkü ben her zaman arkasındaki niyeti onemserim kötü bir niyet var mı diye bakarım. Eğer arkasında iğrenç mide bulandırıcı bir kötülük yoksa yalanı herkes yapıyor, sadece derdim ki böyle şeyleri gizlemene gerek yok ilişki içerisinde birbirimize açık olalım böylelikle gerektiğinde birbirimizi destekleyebiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz? Yalanın iyisi kötüsü olur mu? Bence olur. Ha bu arada sakin kimse hiç yalan yapmadım demesin. Biliyoruz ki yaptınız..

İyi niyetle veya çekindiği için yaptığı yalanı affederim.
İyi veya kötü fark etmez yalan olursa biter.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
İlişkide yalan affedilir mi?