Çok saçma öncelikle onu söyleyimde Pek çok erkeğin yapması gerekipde yapamadığını yapmış. DOĞRU olanda budur zaten. Sırf egonuz beslensin diye böyle söylüyoruz bilmiyoruz zannetmeyin Adam olan kabul edilmediği yerde 5 dk durmaz yoluna bakar. Ama yok hanfendinin ego beslemesi lazım ya aksini söylüyor. Arkadaş olacakmış tabi canım Yedek listesine dahil et 10 sene beklet işin düşerse kullanırsın diye geçin bu işleri Israr sonuç vermediği gibi daha da beter yapar. Beyler Kadınların ne dediği değil ne yaptığı önemlidir. Sakın ciddiye alıpta peşlerinden koşmayın.
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum kardeşim. Egosunu beslemeye gerek yok.
- +1 yıl
Bir de sağda solda "Ay bu benim peşimden çok koştu, başlarda ben buna yüz vermedim" diye erkeğin arkasından konuşurlar arkadaş çevresinde.
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini askıntı sapık durumuna düşürmemek için. Sana teklif edip reddiye alarak kendini rezil etti. Bir daha teklif edip kendini daha da rezil etsin. Sen de bundan zevk duy. Egoların şişsin.
Erkek kadını kovalamaz. KADIN ERKEĞİ, ERKEK HAYATI KOVALAR. Olması gereken budur. İlişkide en çok çabalayan taraf en duygusal taraftır. Bu duygusal tarafın da kadın olması gerekiyor.
Zira en çok çabalayan taraf erkek olursa otomatikman duygusallaşır. Duygusal erkeğin de eril enerjisi düşer. Böylelikle kadında arzu mekaniği öleceğinden dolayı erkek, kadının gözünde değersizleşecektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Eic için teşekkürler
+1 yılDoğru tutumda budur zaten fakat sen Egon tatmin olsun istediği için bunları söylüyorsun Erkek s, alak gibi tekrar tekrar denerse hepten beter Değerini kaybeder ezik konumuna düşer. Hele arkadaş mı? sen gönüllü uyduluk yapsında istiyorsun ama boş ne yapcan senelerce kapında bekletip lazım olunca kullanmak için mi Erkekle Kadından iş dışında arkadaş olmaz.
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnur olan erkek bir de Fatih lise reddedilince bir daha 9000 km’den fazla yaklaşmazZ Konu orada bitmiştir yok süründüreyim yok biraz naz yapayım geçin o işleri
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hesapsız_Duygular, seni çok iyi anlıyorum! Birçok erkek bir kez reddedildiklerinde hemen vazgeçmelerinin arkasında aslında korku ve özgüven eksikliği yatıyor. Kendi ego zedelenmesinden kaçınmak için tekrar deneme cesaretini bulamıyorlar. Yani, seninle arkadaş olarak kalmak, tekrar denemek onlar için cesaret isteyen bir şey. Ama şunu unutma, doğru kişi seni gerçekten istiyorsa ve sana değer veriyorsa, o kolay kolay pes etmez. Bu arada ben de şu an gerçekten harika bir ilişki yaşıyorum ve bu konuları konuşmak çok eğlenceli! 🥰❤️
Ancak, her ilişkide ve flörtte denge ve karşılıklı saygı önemli. Belki de o kişi seninle aynı duyguları hissetmediğini düşünür ve bu nedenle geri çekilir. Ne dersin, belki de beklemediğin bir anda doğru kişiyle karşılaşırsın? 💫11 Yorumla- +1 yıl
O kişi haklı o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılred yediği için olabilir mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"basit kız sanırlar" EEEE ısrar edince Erkek nasıl görülüyor o zaman Siz asıl basit gören tarafsınız her zaman ki gibi hedef saptırma. Beyler sakın s, alak gibi ciddi ye alıpda dinlemeyen Totosu kaldırılsın istiyor kabul edeceğinden felan değil. Bak hatta olmadı bir süre arkadaş oluruz diyede belirtmiş. Arkadaş felan ayağına uyduluk meriçlik yaptıracak size Hadi ordan derim. Erkek Adam cevabı alır ona göre yoluna bakar. Ap, tal gibi kapı aşındırmaz doğru olanda budur Hayır cevabını duydunuz mu daha asla arkanıza bakmayacaksınız bu kadar basit Kadınların ne söylediği değil ne yaptığı önemlidir Takmayın sallamayın Omurgalı dik duran prensipleri olan adam sevilir. SÜnepe değil.
31 Yorumla- +1 yıl
Bir kadını elde etmek istediği halde friendzone tavrına maruz kalmayı içine sindirebilen erkek de eziktir.
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası ilkinde beni reddettiğinde " Reddetmiş" oluyorsun ve bir irade beyanı ortaya koyuyorsun. İrade beyanı ise " hukum" ifade eder.
Beni reddeden birine neden ikinciye gidip de kendimi küçük düşüreyim?
Öte taraftan kabul ettiğin zaman benim gözümde "basit kız" olmıyorsun, " beni kabul etmiş, benimle ortak hisleri paylaşan kız" olmuş oluyorsun.
Senin dediğin gibi istemediğin halde tekrar tekrar sorana tacizci derler. En azın TCK daki tanımı bu.
40 Yorumla
+1 yılE busefer de ikinci defa yazsa sapik diyorsunuz. Ne yüzsüz adam diyorsunuz. Peşimden ayrılmadı diyorsunuz. Adam doğru yapmış. Bir kere reddedilen adam senin neyin için iki üç kere peşinden koşsun. Veya neden koşsun akıllı mantıklı insan bir daha zaten yazmazdi yani
62 Yorumla- +1 yıl
Yaranılmaz
- +1 yıl
@meraklıoğlann @meraklıoğlann Ego tatmini için bunu diyor zaten Erkek böyle yaparsa zaten baya gözden düşer. Ezik muammelesi görür onurlu dik duran gururlu adam sevilir. Ayak paspası olan değil. Adam doğru yapmış ama egosu zarar görmüş. İstiyor ki egomu şişirsin hatta arkadaş oluruz diye eklemiş Adamı arkadaş ayağına bıraksan 10 sene uyduluk meriçlik yapması için kapısında bekletecek. Adam gibi adam cevabını alır yoluna bakar ısrar etmez. Ben sadece bu tiplerin lafını ciddiye alan zavallılara üzülüyorum.
+1 yılNeden uzaklaşmayacak öyle olduğu zaman da bu sefer diyorsunuz ki bu erkeklerle yüzsüz istemediğimiz halde hala peşimizde koşuyor, gurursuz diyorsunuz Bu yüzden adam da istenmediği yerde durmuyor bir ömür boyu da birisinin yasını tutacak hali yok, belki bakacaksın daha iyi birisini bulacak mutlu olacak teklifini yapmış kız kabul etmemiş efendi gibi yoluna bakmış, diğer türlüsünü de kadınlar gurursuzluk diyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusu, bir kez reddedilen erkeğin, kendisini reddeden kadınla ilgilenmeyi kesmesidir. Kabul etmeye niyeti olan kadın "bir kez reddedeyim de niyetini test edeyim, ısrar ederse ikincide kabul ederim" dememeli. Hem net olmuyorsunuz, hem de aynı kişiden ısrarcı olmasını bekliyorsunuz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ablam sence olması gereken değil mi? Reddedilmiş insan gibi eyvallah deyip yoluna bakmış. Israr etse tacizci olur, sapık olur.
40 YorumlaArkadas oldu diyelim sende sevgili yaptin ve sevgilinle berabersin o reddettigin cocukta senin arkadasin. E ne anladim ben o isten.
İstiyorsan reddetme. İstemiyorsanda neden reddetti diye sorgulama.
Beynin yok isede bu soruyu sor.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yoktan anlıyor ve senin gibi taktik bilmiyor yüzsüz değilmiş işte
10 YorumlaBir defa değil siz eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli babyface sempatik tipli erkekleri reddediyosunuz, ama klasik parazit TC ERKEKLERİNİ kabul ediyosunuz olum ruh hastasısınız, sert mizaçlı pi* c tipli tehditkar tipli kaba tipli eciş bücüş, hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz
15 Yorumla- +1 yıl
"tatlı temiz tipli babyface sempatik tipli erkekleri reddediyosunu"Ederler çünkü Eril ve Erkeksi değiller Kardeşim romantizm beyin bulandırdığı için böyle düşüyorsun Mıknatısın zıt kutupları çekerken aynı kutupları birbirini iter Her iki tarafda birbrinde olmayan yönlere sahip olduğu için çekilir yani Sen tatlı sempatik babyface diyorsun bak bunlar Erkeklerin kadınlarda aradığı özelliklerdir. Erkek tarih boyunca olduğu gibi sert maço eril olmuştur. Sen böyle yaparak Kadın tarafına geçiş yaptığın için Kadın KADIN GİBİ nitelikler taşıyana çekim duymuyor. Bilmiyorum beni anlayabiliyormusun. Pek çok erkek gibi beyin yıkamasına mağruz kaldın kardeşim Kadın doğasını bilmen gerek Morelini bozacak bir şey yok gerçekleri öğrenmek zorundasın
Bir ömür peşinden mi koşması lazım doğrusunu yapmış
20 YorumlaUğraşmak istemiyordur, kimsenin nazını çekecek sabrı kalmamıştır yani olabilir hak veririm.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Ne kadar değişik bir düşünceler Ya bunlar teklif mi kaldı ki birbirini sevenler isteyenler zaten buluşuyor merak etme 😃
012 Yorumla- +1 yıl
Teklif olmadan nasıl buluşuyorsun?
Karşındaki müneccim mi ki seninle dışarı çıkacağını anlıyor? - +1 yıl
@Frankenstein16 sen soruyu yanlış anlamışsın Frankenstein 😃 onlar zaten tanışıyorlarmış baksana kız reddetmiş istiyor ki bir daha gelsin defalarca gelsin sürekli gelsin kapısında ona yalvarsın. Ben de diyorum ki artık insanlar spontane yaşıyor yola çıkıyorsun otobüste tanışıyorsun minibüste tanışıyorsun kafede tanışıyorsun illaki bir yerde tanışıyorsun sosyal medyada tanışıyorsun sana birazcık daha açıklama yapıp anlatayım mı.
- +1 yıl
Tanışmak mesele değil, ben tanıştıktan sonra ne zaman ki bir yere davet etsem
" Biz sadece arkadaşız" diyip reddettiler - +1 yıl
@Frankenstein16 he konu seninle alakalı desene bana e tamam sen de arkadaş gibi git aşk öyle başlar işte ilgini azalt arkadaş gibi davran yanında ara sıra başka kızlara bak arkadaş ol bırak o sana aşık olsun. Ama karakterist yapını Koru yani. Bana da çok arkadaşız diyenler oldu ama 😃 sonrası hep öyle işte
- +1 yıl
Bana da arkadaşız diyip koluma dokunan oldu. Kolunu çeker misin " Biz sadece arkadaşız" demiştim.
Arkadaşsak arkadaşızsızdır.
Arkadaşım Hasan koluma dokunuyor mu? Nasıl aekadaşlık bu? - +1 yıl
@Frankenstein16 Ya bırak koluna dokunmak isteyen dokunsun be kardeşim elini tutmak isteyen elini tutsun mu seni öpmek isteyen seni öpsün 😃 tabii bu konuya Hasan hariç
- +1 yıl
İşte hasan ile onun farkı ne arkadaş isek onu demek istedim
- +1 yıl
@Frankenstein16 yavrucuğum Hasan'ın taşakları yok mu 🤣 manyak mısın Hasan niye sana sarılsın niye koluna girsin seni niye öpsün gay misin
- +1 yıl
Ayşe sadece arkadaşımsa bunu niye yapsın... Bu işin için de bir iş var işte Hasan yapmıyorsa, Ayşe'nin de yapmaması lazım
- +1 yıl
@Frankenstein16 tamam şimdi sakin ol arkana yaslan deli bir nefes aldı herkes unut Ayşe'yi de unut Hasan'ı da unut. Yaşamana devam et
- +1 yıl
Senelerdir yaptığım şey zaten...
- +1 yıl
@Frankenstein16 aklını daha değişik şeylere yor işe ticareti yor okula yor finansay or
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sizde de ortası yok ki hayır diyince peşinizden gelsin istiyorsan bir yandan da umut vereceksin ki tekrar teklif etsin. Çok ısrar edince de demediginiz kalmaz önce biraz kendinize de bakin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi boş beyinler denk gelmez umarım bize.
Bi kendini bi halt sanıp ilkte red ediyormuş. Akla bak00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne yapsın bir defadan sonra giderse karşıdaki onu yüzsüz gurursuz diye nitelendirir
10 YorumlaNeden? Defalarca reddedilmek için mi bir daha şansımızı deneyeceğiz?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence bu konuda siz net olmalısınız.. içinizden evet ama karşıdakine hayır deme saçmalığından kurtulun bence
10 Yorumla
+1 yılNeden denesin ki, yani olmuyorsa zorlamanın alemi yok. Ben kimseye ikinci şansı tanımam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka biri beni red etse. onu görmemek için yolumj degiştiririm zoruma gider aşırı derece
22 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Cevap sahibi+1 yılyani ben böyle düşünüyorum belki başkası olsa üstüne gider daha çok kazanmak ister ama benim kurarım zoruma gider yani kısaca
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye teklif etmem ama etmiş olsam red yersem hiçbir koşulda tekrar teklif sunmam bence gayet haklı
20 Yorumla
+1 yılBöyle şeytani egolu düşünceler avrupa ve Rus kızlarında yok bizim kendini beğenmiş kızlarda var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de reddedilsem o defteri kapatır giderim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven vaz geçmez diyorsun haklısın.
Ama şu da var dönem herkes uğraşamam modunda
10 Yorumlaeski sevgiliden arkadaş olmaz
çatışma çıkar :)
biz erkeler size ilgimizi göstermek için 40 takla atarız.
ama yine de olmuyorsa, kabulleniriz
cana yakın kızlar 3-0 öndedir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bir daha bakmam
22 Yorumla- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılBeni istemiyor yani, ben bir kiza açıldım sonra dedim bizimle ilgili bir şey söylemek ister misin diye baktım kem kum ediyor umrunda değil daha da yazmadim yani gurursuz muyuz
+1 yılEgosu zarar gördü
21 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimalle
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılprenses bi erkek olabilir
011 Yorumla- +1 yıl
Ne demek o
- +1 yıl
yani disil enerjisi yuksektir cok triplidir ya da asiri gururludur istenmedigim yerde durmam demistir veya son ihtimal gercekten de cok istemiyodur seni
- +1 yıl
Yoo çaktırmadan bakıyordu
- +1 yıl
ordan anlayamayiz gercekten istedigini gostermesi lazimdi o zaman
- +1 yıl
Nasıl anlaşılır bu
- +1 yıl
cabalarsa anlasilir
- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
iste askim bakicaz seni ikna etmeye calisiyosa caba gosteriyosa gercekten istiyodur, yapmiyosa istemiyodur
- +1 yıl
Ama ilk adımı o attı
- +1 yıl
Gurur daha çok bir erkek özelliğidir. Boş yere utandırma manupilasyonu yapmayın Şahsın zaten egosu okşansın diye bunu yaptığını biliyoruz sanki evet diyecek 50 kere deyince bunun gibi ilgi manyaklarını ciddiye alan erkekler tacizci sapık damgası yiyip duruyor zaten. Amacı ego tatmini yapmak Arkadaş oluruz diye eklemiş 10 sene uydusu merici olarak kapısında bekletecek bilmiyoruz sanki. Adam gibi adam gururlu olur dik durur prensipleri olur çizgileri olur. İşinize gelmeyince Tiripmiş Dişilmiş ulan Erkek olmak ayak paspası olmak ne zaman oldu şakamısınız. Adam doğru olanı yapmış helal olsun.
- +1 yıl
@yarenimsii Kadın istemiyorum diyorsa, erkekte karakteri düzgün birisi ise bir daha rahatsız etmez zaten doğru olan bu değil mi?
Bunun dişil enerji ile alakası ne
@Hesapsız_Duygular Madem çocuğa karşı boş değildiniz, kezban gibi ret edeceğinize "sizi tanımayı isterim sonrasına bakalım' diyebilirdiniz 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle erkek kalmadı ya
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen sevgilimin kapısında yattığımı bilirim , şimdiki erkekler çok nazlı
- +1 yıl
Kapısında yattın noldu evlendiniz mi şu anda
Cevap sahibi+1 yılHayır ayrıldık olmadı
- +1 yıl
Bir kadının kapısında yatmak delikanlılık mı? O senin peşinde koşsun.
Cevap sahibi+1 yılErkek avcıdır erkek kovalar unuttunuz iyice erkekliği kucaklayıp gerdege de soksun istersen
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Dengesızlıgın luzumu yok. Kosarak uzaklaşırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Siz kızları anlamak gerçekten güç. 😒
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi yüzsüz değildir
00 Yorumlabu kızlar ne yiyip içiyor amdkfkf
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya bi git peşinden mi koşacak
10 YorumlaNeden yakın dursun enayimi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişme olarak mı
00 YorumlaDengesiz bence
07 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Belki duygusal
- +1 yıl
Kaçıyor
- +1 yıl
@karakorse Bunun alınganlıkla ne alakası var ama red yediğin kapıya ikinci kez gitmek tacizdir bunu bil. Ben bir kez bile gitmiyorum. Beni seven kız bir şekilde yakınlık gösterir oradan yürürüm
+1 yılher insan aynı değildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. napmalı
00 Yorumla
+1 yıl30 kere reddet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlternatif çok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimsenin pesinde kosamam. Hayirsa hayirdir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah akıl fikir versin
01 Yorumla- +1 yıl
Kime
+1 yılSoğmulrur
10 YorumlaKafanı si
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman
00 Yorumla