Çok mutsuzum çaresizim?

Annem hep bana üvey evlat muamelesi yapıyor birini sevdim hayatımda ,3 yıldır beraberiz bi görücü çıktı diye annemler yapmadığını bırakmadı bana yok şöyle zengin yok şöyle iyi benimde kalbimde birinin olduğunu biliyor buna rağmen üstüme geldi sonradan ortaya çıktı meğerse çocuğun nenesi varmış onunla yaşıyakmışım onlarda beni vereceklerdi eridim bittim günlerce konu kapandı bende anneme sevgilimle ayrıldığımı söyledim çünkü sevdiğim çocuğun şu an evlilik için durumu yok bu yüzden biraz bekleyelim toparlanana kadar dedi annem üstüme çok geldi bende ayrıldığımı söyşedim ve hep onun minnetini ediyor bana yok gelmedi istemedi seni sevmiyor istemiyor zorlamı milletin altına gireceksin şöyle böyle birsürü laf kız kardeşim 17 yaşında 1 yıldır sevgilisi var ona bişey demiyor bana hep laf ediyor 2 gün önce evi terk ettim bana çık git evimden istemiyorum sevmiyorum seni evimden git dedi dayanamadım çıktım nenemlere gittim mecbur hep çık git evimden diyor bugün yine kavga etti kardeşini kıskanıyorsun İnşallah o senden önce evlenir sen böyle kalırsın İnşallah sen sevdiğinle kavuşmazsın inşallah seni yerde bırakır dedi çok üzüldüm ben her gece Allah'ım bizi birbirimize hayırlı kıl bizi kavuştur diye dua ediyorum annem beddua ediyor bıktım artık 😭😭😭

Çok mutsuzum çaresizim?