Benim geçmişim temiz kızınki kalabalık napmalıyım?

26 yaşındayım. elbette flörtler falan oldu ama benim bugüne kadar toplam 4 ciddi ilişkim oldu. 4 yıl - 2 yıl - 1 yıl- 3 yıl şeklimde sürdü bu ilişkilerim. 3 yıl olan güncelde de devam ediyor. yani hiçbir zaman gönül eğlendirmelik ilişkilerin adamı olmadım. bu 4 sevgilimden 2’si ile c* ilişki yaşadım diğer 2’si ile de aramızda bir şeyler geçti ama beraberlik olmadı. çünkü ben böyle konulara çok özen gösteririm. sırf skor için önüme gelenle beraber olmanın değerimi düşürdüğüne inanan bi erkeğim.

beraber olmadığım o 2 kişi ile de onlar istemesine rağmen olmadım. çünkü bu benim için hep özel bi şeydi ve özel kişilerle olmasını tercih ederdim.

şimdi gelelim 3 senelik güncel ilişkime. o benim tam tersim. geçmişi 10+ var. aslında umursamıyordum zaten tek duygusal ilişkisi de benimle olmuş bu güne kadar yani hiç sevgilisi olmamış.

bi kadın geçmişti bir sürü kadınlar ili*şki yaşamış ama kimse ile sevgili olmamış bir erkekle seve seve, kendini özel hissederek sevgili olabilecekken bu neden erkeklere aynı şekilde hissettirmiyor? sizce benim gibi geçmişi böyle birinin, bu tarz bi kadınla beraber olması yanlış mı? ama ne yapayım bu devirde kendim gibi bir kadın bulabileceğime inancım yok gibi…

ben olsam ayrılırdım
seviyorsam ilişkime odaklanır başka bir şey düşünmezdim
ben olsam önüme gelenle takılırdım
ayrılır, şartlar eşitlenene kadar başkaları ile olur sonra geri barışırdım
aldatırdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Benim geçmişim temiz kızınki kalabalık napmalıyım?