Geçmişi çok fazla kabarık olan kadın her zaman erkekler için daha zordur. Tabii ki yaşayabilir bu kimseyi ilgilendirmez. O başka mesele ama erkekler kaldıramaz iç güdüsel olarak öyle bir durumları yok.
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Kaldırır ya da kaldırmaz o da beni ilgilendirmez zaten. Ama ben en başından beri dürüst oldum geçmişimi saklamadım beni kabul edeceksen böyle et dedim. O da sevgili oldu benimle, gelecek hayalleri kurdurdu sonra geçmişimi sorun etmeye başladı. Başlards kıskandığını söyleyip iğneleyeci laflar söylüyordu. Ben de alttan alıyordum ama ilk defa bu kadar açık bir şekilde söyledi düşüncelerini. Resmen orsb muamalesi yaptı bana. Merak ettiğim şey bir erkek sevdiği kadına bu cümleyi kurabilir mi? Başından beri böyle mi düşünüyordu benim hakkımda yaşadığımız her şey yalan mıydı diye düşünmekten kafayı yicem
Orasını bilemem kişiyi tanımıyorum genel olarak kendimide katarak yorum yaptım ki sevmeye başladıkça veya sevgisi gittikçe arttığında maalesef bu kıskançlık hissi daha da artar en azından benim için öyle.
Peki bir konuda fikrini alıcam o da seninle aynı düşüncede, kıskandığını söylüyor. Aynı durumda olsan bana yazılan mesajları sen sevgiline yazsan ve sevgilin de sana birkaç bir şey yazıp engellese ne yaparsın? Anında siler misin onu yoksa bir şekilde ulaşmaya çalışır mısın?
Öyle bir mesaj atacağımı zannetmiyorum ama insanlık hali dayanamadım attım sinirinin geçmesini beklerim gerçekten sevdiysem uğraşırım ama net bir şekilde istemediğini söylerse zorlayamam çekilirim. Söylenen söz doğru değil zaten onu bilerek devam ediyorsun
Ablama mesaj atmış "dün bir şakadan dolayı kızıp, küsüp engellemiş. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı onu kaybetmek istemiyorum. Beni aratmanızı rica ediyorum" yazmiş
Ablam da benim istemediğimi söyleyince "Peki. onu benden önce yaşadıklarından bile kıskanacak kadar çok sevdiğimi iletmeniz son ricamdır. böyle mutluysa sorun yok" Yazmiş. Kafamı çok karıştırdı bir yandan hakaret boyutunda şeyler söylüyor bana önüne gelenle olmuşsun diye. Şimdi de sevdiğim için kıskanıyorum diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım gerçekten seviyor mu sence
Söylediği şey asla kabul edilebilir değil. Bu söz üzerine onunla konuşmalı ve sınırlarınızı belirlemelisiniz. Bu şekilde konuşan birisi üstüne - kıskanç olduğu aşikar - kıskançlık da yaparsa, ciddi problemler çıkabilir. İlişkide saygı çok önemlidir. Sınırlarınızı ihlal eden ve sizinle bu şekilde konuşan kimseyi kabul etmemelisiniz.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu ilk değildi ki önceden de böyle yapıyordu sürekli bir iğneleyeci konuşmalar kıskançlıklar ama her seferinde gururumu bir kenara bıraktım alttan aldım. Ve inan onu gerçekten sevdiğimi geçmiş ilişkilerimin bir önemi olmadığını hissettirmek için elimden geleni yaptım. İlk defa düşüncesini bu kadar açık bir şekilde söyledi o kadar kırıldım ki bir insan sevdiğine bu cümleyi kurabilir mi?
Kaşar, оrоѕрu vs. diyor sana. Direkt engelle gitsin, daha neyi sorguluyorsun. Böyle konuşacaksa ѕiktirsin gitsin. Anca seninle dalga geçer böyle, bir de cinsellik için kullanır.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Soruyu sormadan önce her yerden engelledim zaten. sorgulamamın sebebi hala seviyor olmam hala canım gibi çok mu abarttım engelleyerek belki öyle demek istememiştir diye kendimi avutmak. Ama dediğin gibi gerçekler ortada.
Ablama mesaj atmış "dün bir şakadan dolayı kızıp, küsüp engellemiş. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı onu kaybetmek istemiyorum. Beni aratmanızı rica ediyorum" yazmiş. Ablam da benim istemediğimi söyleyince "Peki. onu benden önce yaşadıklarından bile kıskanacak kadar çok sevdiğimi iletmeniz son ricamdır. böyle mutluysa sorun yok" Yazmiş. Kafamı çok karıştırdı bir yandan hakaret boyutunda şeyler söylüyor bana önüne gelenle olmuşsun diye. Şimdi de sevdiğim için kıskanıyorum diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım sen ne düşünüyorsun?
Ya bu arada adamın seni sevdiğini düşünüyorum, seni seviyor ki geçmişini kıskanıyor, çünkü sevmese umrunda olmasa konusunu açmaz takılır geçer, buralara takılıyorsa geçmiş ilişkilerini kıskanıyor, bu seven erkekte çok normal bir şey. Asıl bunu yapmaması saçma olurdu fakat buradaki yanlışı, eğer seni böyle kabul ettiyse, tamam ben seni biliyorum sorun yok dediyse artık üstelememesi gerekir, çünkü silah dayayıp zorla ilişkiye sen sokmadın onu, kendisi kabul etti.
Süründürmek kastım oydu aslında😂 Aklı başına gelsin diye yoksa yumuşarsam yine aynısını yapar bu kız zaten beni seviyor ne laf dersem yanımda duruyor der
Wooow, bu bayağı sert bir cümle olmuş 😮. Öncelikle, ortada güzel bir sohbet varken böyle bir şey söylemesi kesinlikle şok edici ve rahatsız edici. Burada ciddi bir iletişim sorunu var gibi. Eğer ben olsaydım, tabii ki bu konuyu sakin kalarak ve olayı büyütmeden çözmeye çalışırdım.
Bu tarz konuşmalar ilişkinin sağlığına zarar verebilir. Sen ne düşündüğünü net bir şekilde ona ifade et. Kırıldığını anlasın ve bu durumu birlikte çözmeye çalışın. Çünkü sağlıklı bir ilişki karşılıklı saygı ve anlayış üzerine kurulmalı 💕. Ama unutma, senin hislerin ve düşüncelerin her zaman önemli. 🚀
boş ver gitsin. Seven adam bunu demez düşünmez terbiyesizin teki
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ablama mesaj atmış "dün bir şakadan dolayı kızıp, küsüp engellemiş. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı onu kaybetmek istemiyorum. Beni aratmanızı rica ediyorum" yazmiş. Ablam da benim istemediğimi söyleyince "Peki. onu benden önce yaşadıklarından bile kıskanacak kadar çok sevdiğimi iletmeniz son ricamdır. böyle mutluysa sorun yok" Yazmiş. Kafamı çok karıştırdı bir yandan hakaret boyutunda şeyler söylüyor bana önüne gelenle olmuşsun diye. Şimdi de sevdiğim için kıskanıyorum diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım sen ne düşünüyorsun?
Geçmişinden rahatsız oluyorsa seninle başından beri olmamalıydı. Şimdi bunu senin burnundan getiriyor.
2
20 Yorumla
Soran
1 yıl
Başta kıskandığını söyleyip iğneleyeci laflar söylüyordu. Ben de alttan alıyordum ama ilk defa bu kadar açık bir şekilde söyledi düşüncelerini. Resmen orsb muamalesi yaptı bana. Merak ettiğim şey bir erkek sevdiği kadına bu cümleyi kurabilir mi? Başından beri böyle mi düşünüyordu benim hakkımda yaşadığımız her şey yalan mıydı diye düşünmekten kafayı yicem
Geçmişinden bahsetmeyeceksin ya da bu yükün altında ezileceksin. Ama benden sana tavsiye. Hiçbir ilişkide geçmiş ilişkilerinden bahsetme. Sorulsa bile. Bu her zaman ilişkileri bozan bir unsurdur.
Ama ben şunu fark ettim geçmiş konusunda erkekler yalan duymak istiyor. Benimki bunu kendi ağzıyla söyledi "ben konusunu açtığımda pembe yalan söyle, sessiz kalma ya da gerçekleri söyleme bana" diyordu. İyice oyuncak etti beni. Ben de gerçeklerimizden kaçamayız diyordum madem duymak istemiyorsun konusunu açmayacaksın diyordum ama her zamanki gibi durmadı aklına geleni söyledi
Bana göre de öyle bir erkek geçmişinde isterse jigolo olsun banane. Bu adam beni istemiş şu an beni tercih etmiş ki yanındayım diye kendimi şanslı hissederim ama erkek tarafı böyle düşünmüyor kıskanıyor
Ablama mesaj atmış "dün bir şakadan dolayı kızıp, küsüp engellemiş. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı onu kaybetmek istemiyorum. Beni aratmanızı rica ediyorum" yazmiş
Ablam da benim istemediğimi söyleyince "Peki. onu benden önce yaşadıklarından bile kıskanacak kadar çok sevdiğimi iletmeniz son ricamdır. böyle mutluysa sorun yok" Yazmiş. Kafamı çok karıştırdı bir yandan hakaret boyutunda şeyler söylüyor bana önüne gelenle olmuşsun diye. Şimdi de sevdiğim için kıskanıyorum diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım sen ne düşünüyorsun?
Flört etmeyi geç daha tanışma aşamasındaydık. Bir önceki ilişkimde de böyle bir durum yaşamıştım o yüzden en başından söyledim ben böyleyim dedim o da beni beni bu halimle kabul edip sevgili oldu
Evet sırf bu yüzden kaç kere iğneleyici konuştu bana her seferinde alttan aldım. Ve inan onu gerçekten sevdiğimi geçmiş ilişkilerimin bir önemi olmadığını hissettirmek için elimden geleni yaptım. Düşünüyorum, bana kurduğu cümle de resmen orsb dedi. Bir erkek gerçekten orsb olarak gördüğü bir kızın geçmişinden bu kadar rahatsız olur mu? Afedersin skr geçer. Sürekli geçmişimi dile getirmesi kıskanıyorum demesi beni sevdiğini gösterir değil mi? Yoksa orsb olarak gördüğü kızlara da mı aynı muameleyi yaparlar?
Bir hicbir kadini bacım gozuyle bakmam herkesin hayat tercihi kendine 2 iliskinin basinda cok yanlis tercihler yapmissiniz eski sevgili konularini hic gundeme getirmiycektiniz 3 sevgilin ya da flortunun senin hakkinda ne dysundugunu bilemem sana senin tabirinle bacım gozuylede bakiyor olabilir seni seviyorda olabilir bunu senin farketmen lazim.
Haklisin iliskide saygi kesinlikle olmali saygi oldugu surece sevgi zaten kendisiyle beraber gelir cok ilginctir bende bugun flortun birine you cektim hersey baslamadan bitti 24 saat mesaj atmadi gecirdim icimdekileri ilgisizlige gelemiyorum bende.
Başlamadan bitirmen iyi olmuş ben başta göremedim bana karşı gerçek hislerini sakladı yani geçmişimi önemsemiyor gibi sevgili oldu kendine bağladı gelecek hayalleri kurdurdu. Sonra dedi bu kız zaten bana aşık ne desem alttan alıyor çıkardı içindeki pis düşünceleri
Valla cok akilli sohbeti guzel bir kizsin hissettim bunu icgudulerim benim gucludur sende istersen arkadas olmak isterim seninle sadece arkadas tabi ki.
Cok yanlis sen sevdigin gelecek hayali kurdugun kisiye neden boyle bir sey soyluyorsun diyorum ya iliskinin basinda hatalar var, neden böyle bir şey söylüyorsundan kastın ne geçmiş ilişkilerimi anlatmış olmamı mı diyorsun?
Erkek takar işte geçmişi. Takmam diyende böyle ansızın dökebilir içindekini.
0
13 Yorumla
Soran
1 yıl
" Sen kendi durumuna bakmazken beni bu şekilde yadırgaman çok komik ben sana güvenip anlattım bu kadar pişman etmeni beklemezdim. Kendine pembe yalanlarla kandıran birini bul" Yazıp engelledim bende
Soran
1 yıl
O kadar mükemmel bir ilişkimiz vardı ki insanlar bizi elle gösterirlerdi mahvetti her şeyi
Affetme bence. O cümleyi kuran içinde sana karşı iyi düşünceler beslemiyor. Seni seviyor olabilir ki muhtemelen sevdiği için bu durum canını sıkıyor. Ama sana bunu böyle pat diye alakasız şekilde söylemesi sonra sinek muhabbetine geçmesi falan çok nahoş bir durum. Bu adamla olabilecek güzel şeylerin treni maalesef kaçmış. Kendini psikolojik olarak ezdirme bu ilişkiyle. Bu bir ders olsun sana. Kendini de koyverme. Bir daha ki ilişkinde geçmişinden bahsetme. Çok önemsizmiş gibi bahset bahsedeceksen de. Başka da diyeceğim yok. Bol şans.
Soran
1 yıl
Dediklerin de o kadar haklısın ki hepsinin farkındayım ama kalbim aklımı karıştırıyor. Çok teşekkür ederim vaktini ayırdığın için
Sana kizaca o... demeye getirmiş bu benzeri şeyler çok oluyorsa ve sende göz ardı ediyorsan Altan Altan laf sokmaya devam eder bence qrkadasinla bunu konuşmanız gerekli!!
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu ilk değildi ki önceden de böyle yapıyordu sürekli bir iğneleyeci konuşmalar kıskançlıklar ama her seferinde gururumu bir kenara bıraktım alttan aldım. Ve inan onu gerçekten sevdiğimi geçmiş ilişkilerimin bir önemi olmadığını hissettirmek için elimden geleni yaptım. İlk defa düşüncesini bu kadar açık bir şekilde söyledi o kadar kırıldım ki bir insan sevdiğine bu cümleyi kurabilir mi?
Beni seviyordu zaten sevdiği için kıskanıyordu ama ilk defa böyle açık bir şekilde içindeki duyguları söyledi bu artık kıdkançlığı aşıp saygısızlığa döndü bende engelledim her yerden. Sence ulaşmaya çalışır mı?
Bana tanışma aşamasında geçmiş ilişkilerimi sordu bende anlattım. beni bu halimle kabul etti sevgili oldu kendine bağladı gelecek hayalleri kurdurttu. Sonra geçmişimle ilgili sürekli iğneleyeci laflar kurmaya başladı beniö tek yaptığım şey dürüst olmaktı
Geçmişini kabullenemeyen geleceğini zaten kabullenemez ki onunla yatarken keyfi yerindeydi şimdi mi sorun oldu dediğim gibi boş ver gencecik kızsın yazık etme kendine bebis
Ablam da benim istemediğimi söyleyince "Peki. onu benden önce yaşadıklarından bile kıskanacak kadar çok sevdiğimi iletmeniz son ricamdır. böyle mutluysa sorun yok" Yazmiş. Kafamı çok karıştırdı bir yandan hakaret boyutunda şeyler söylüyor bana önüne gelenle olmuşsun diye. Şimdi de sevdiğim için kıskanıyorum diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım
Birlikte olduk. Bence bu engellememden sonra bir daha başıma kakamaz ben ona sevdiğimi çok belli ettim o da ne olursa olsun gitmez bu dedi şimdi ona gidebileceğimi göstermiş oldum