• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kızlar erkek arkadaşınız size bunu dese ne yaparsınız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Ortada hiçbir şey yoktu çok güzel sohbet ediyorduk bir anda kırmızı ile işaretlediğim cümleyi kurdu bana
İş Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Geçmişi çok fazla kabarık olan kadın her zaman erkekler için daha zordur. Tabii ki yaşayabilir bu kimseyi ilgilendirmez. O başka mesele ama erkekler kaldıramaz iç güdüsel olarak öyle bir durumları yok.

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kaldırır ya da kaldırmaz o da beni ilgilendirmez zaten. Ama ben en başından beri dürüst oldum geçmişimi saklamadım beni kabul edeceksen böyle et dedim. O da sevgili oldu benimle, gelecek hayalleri kurdurdu sonra geçmişimi sorun etmeye başladı. Başlards kıskandığını söyleyip iğneleyeci laflar söylüyordu. Ben de alttan alıyordum ama ilk defa bu kadar açık bir şekilde söyledi düşüncelerini. Resmen orsb muamalesi yaptı bana. Merak ettiğim şey bir erkek sevdiği kadına bu cümleyi kurabilir mi? Başından beri böyle mi düşünüyordu benim hakkımda yaşadığımız her şey yalan mıydı diye düşünmekten kafayı yicem

Yorumla
    • ouzinyo
      ouzinyo
      1 yıl

Orasını bilemem kişiyi tanımıyorum genel olarak kendimide katarak yorum yaptım ki sevmeye başladıkça veya sevgisi gittikçe arttığında maalesef bu kıskançlık hissi daha da artar en azından benim için öyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki bir konuda fikrini alıcam o da seninle aynı düşüncede, kıskandığını söylüyor.
      Aynı durumda olsan bana yazılan mesajları sen sevgiline yazsan ve sevgilin de sana birkaç bir şey yazıp engellese ne yaparsın? Anında siler misin onu yoksa bir şekilde ulaşmaya çalışır mısın?

Yorumla
    • ouzinyo
      ouzinyo
      1 yıl

Öyle bir mesaj atacağımı zannetmiyorum ama insanlık hali dayanamadım attım sinirinin geçmesini beklerim gerçekten sevdiysem uğraşırım ama net bir şekilde istemediğini söylerse zorlayamam çekilirim. Söylenen söz doğru değil zaten onu bilerek devam ediyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ablama mesaj atmış "dün bir şakadan dolayı kızıp, küsüp engellemiş. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı onu kaybetmek istemiyorum. Beni aratmanızı rica ediyorum" yazmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ablam da benim istemediğimi söyleyince "Peki. onu benden önce yaşadıklarından bile kıskanacak kadar çok sevdiğimi iletmeniz son ricamdır. böyle mutluysa sorun yok" Yazmiş. Kafamı çok karıştırdı bir yandan hakaret boyutunda şeyler söylüyor bana önüne gelenle olmuşsun diye. Şimdi de sevdiğim için kıskanıyorum diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım gerçekten seviyor mu sence

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ÇağataySancaktar
    ÇağataySancaktar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Söylediği şey asla kabul edilebilir değil. Bu söz üzerine onunla konuşmalı ve sınırlarınızı belirlemelisiniz. Bu şekilde konuşan birisi üstüne - kıskanç olduğu aşikar - kıskançlık da yaparsa, ciddi problemler çıkabilir. İlişkide saygı çok önemlidir. Sınırlarınızı ihlal eden ve sizinle bu şekilde konuşan kimseyi kabul etmemelisiniz.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu ilk değildi ki önceden de böyle yapıyordu sürekli bir iğneleyeci konuşmalar kıskançlıklar ama her seferinde gururumu bir kenara bıraktım alttan aldım. Ve inan onu gerçekten sevdiğimi geçmiş ilişkilerimin bir önemi olmadığını hissettirmek için elimden geleni yaptım. İlk defa düşüncesini bu kadar açık bir şekilde söyledi o kadar kırıldım ki bir insan sevdiğine bu cümleyi kurabilir mi?

Yorumla
  • DhrNiemand
    DhrNiemand Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Kaşar, оrоѕрu vs. diyor sana. Direkt engelle gitsin, daha neyi sorguluyorsun. Böyle konuşacaksa ѕiktirsin gitsin. Anca seninle dalga geçer böyle, bir de cinsellik için kullanır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Soruyu sormadan önce her yerden engelledim zaten. sorgulamamın sebebi hala seviyor olmam hala canım gibi çok mu abarttım engelleyerek belki öyle demek istememiştir diye kendimi avutmak. Ama dediğin gibi gerçekler ortada.

Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

İğneleyici konuşmuş biraz da seni böyle kabul ettiyse bunu gün yüzüne çıkarmaması gerekir, en baştan kabul etmemesi lazımdı eğer bunu kaldıramıyorsa.

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Burada mısın?

Yorumla
    • FigmudSreud
      FigmudSreud
      1 yıl

Buradayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olayın devamını anlatmak istiyorum da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ablama mesaj atmış "dün bir şakadan dolayı kızıp, küsüp engellemiş. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı onu kaybetmek istemiyorum. Beni aratmanızı rica ediyorum" yazmiş.
      Ablam da benim istemediğimi söyleyince "Peki. onu benden önce yaşadıklarından bile kıskanacak kadar çok sevdiğimi iletmeniz son ricamdır. böyle mutluysa sorun yok" Yazmiş. Kafamı çok karıştırdı bir yandan hakaret boyutunda şeyler söylüyor bana önüne gelenle olmuşsun diye. Şimdi de sevdiğim için kıskanıyorum diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım sen ne düşünüyorsun?

Yorumla
    • FigmudSreud
      FigmudSreud
      1 yıl

Ya bu arada adamın seni sevdiğini düşünüyorum, seni seviyor ki geçmişini kıskanıyor, çünkü sevmese umrunda olmasa konusunu açmaz takılır geçer, buralara takılıyorsa geçmiş ilişkilerini kıskanıyor, bu seven erkekte çok normal bir şey. Asıl bunu yapmaması saçma olurdu fakat buradaki yanlışı, eğer seni böyle kabul ettiyse, tamam ben seni biliyorum sorun yok dediyse artık üstelememesi gerekir, çünkü silah dayayıp zorla ilişkiye sen sokmadın onu, kendisi kabul etti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Seviyor biliyorum ama bir erkek sevdiği kadına nasıl bunu diyebiliyor önüne gelenle olmuşsun diye bunu aklım almıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben açıkçası biraz daha süründürüp öyle konuşmak istiyorum ama bir daha peşime düşmez gibi değil mi yazacağını yazmış

Yorumla
    • FigmudSreud
      FigmudSreud
      1 yıl

Ya sen bilirsin de süründürmekten ziyade bunu bir daha yaparsa temelli kaybedeceğini belirtmen gerekir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Süründürmek kastım oydu aslında😂 Aklı başına gelsin diye yoksa yumuşarsam yine aynısını yapar bu kız zaten beni seviyor ne laf dersem yanımda duruyor der

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Wooow, bu bayağı sert bir cümle olmuş 😮. Öncelikle, ortada güzel bir sohbet varken böyle bir şey söylemesi kesinlikle şok edici ve rahatsız edici. Burada ciddi bir iletişim sorunu var gibi. Eğer ben olsaydım, tabii ki bu konuyu sakin kalarak ve olayı büyütmeden çözmeye çalışırdım.

Bu tarz konuşmalar ilişkinin sağlığına zarar verebilir. Sen ne düşündüğünü net bir şekilde ona ifade et. Kırıldığını anlasın ve bu durumu birlikte çözmeye çalışın. Çünkü sağlıklı bir ilişki karşılıklı saygı ve anlayış üzerine kurulmalı 💕. Ama unutma, senin hislerin ve düşüncelerin her zaman önemli. 🚀

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

7

Cevap

• Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.

boş ver gitsin. Seven adam bunu demez düşünmez terbiyesizin teki

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ablama mesaj atmış "dün bir şakadan dolayı kızıp, küsüp engellemiş. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı onu kaybetmek istemiyorum. Beni aratmanızı rica ediyorum" yazmiş.
      Ablam da benim istemediğimi söyleyince "Peki. onu benden önce yaşadıklarından bile kıskanacak kadar çok sevdiğimi iletmeniz son ricamdır. böyle mutluysa sorun yok" Yazmiş. Kafamı çok karıştırdı bir yandan hakaret boyutunda şeyler söylüyor bana önüne gelenle olmuşsun diye. Şimdi de sevdiğim için kıskanıyorum diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım sen ne düşünüyorsun?

Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Geçmişinden rahatsız oluyorsa seninle başından beri olmamalıydı. Şimdi bunu senin burnundan getiriyor.

2
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Başta kıskandığını söyleyip iğneleyeci laflar söylüyordu. Ben de alttan alıyordum ama ilk defa bu kadar açık bir şekilde söyledi düşüncelerini. Resmen orsb muamalesi yaptı bana. Merak ettiğim şey bir erkek sevdiği kadına bu cümleyi kurabilir mi? Başından beri böyle mi düşünüyordu benim hakkımda yaşadığımız her şey yalan mıydı diye düşünmekten kafayı yicem

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

O seni sevmemiş, beğenmiş. Olduğun gibi kabul edememiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok ağırdı bu

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

Geçmişinden bahsetmeyeceksin ya da bu yükün altında ezileceksin. Ama benden sana tavsiye. Hiçbir ilişkide geçmiş ilişkilerinden bahsetme. Sorulsa bile. Bu her zaman ilişkileri bozan bir unsurdur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sorulunca geçiştirip saklayacağım o zaman?

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

Maalesef. Öyle olmak zorunda. Hem ne derler? Geçmiş geçmişte kaldı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama ben şunu fark ettim geçmiş konusunda erkekler yalan duymak istiyor. Benimki bunu kendi ağzıyla söyledi "ben konusunu açtığımda pembe yalan söyle, sessiz kalma ya da gerçekleri söyleme bana" diyordu. İyice oyuncak etti beni. Ben de gerçeklerimizden kaçamayız diyordum madem duymak istemiyorsun konusunu açmayacaksın diyordum ama her zamanki gibi durmadı aklına geleni söyledi

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

Bu saatten sonra ondan olmaz. Çok geç olmadan kes at bu ilişkiyi. Yoksa daha çok üzülürsün.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana göre de öyle bir erkek geçmişinde isterse jigolo olsun banane. Bu adam beni istemiş şu an beni tercih etmiş ki yanındayım diye kendimi şanslı hissederim ama erkek tarafı böyle düşünmüyor kıskanıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok zaten engelledim her yerden

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

İşte biz erkeklerde de böyle bir bencillik var. Tamamen bizim olsun istiyoruz. İçgüdüsel sanırım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İyi geceler, burada mısın?

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

Evet.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ablama mesaj atmış "dün bir şakadan dolayı kızıp, küsüp engellemiş. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı onu kaybetmek istemiyorum. Beni aratmanızı rica ediyorum" yazmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

Önüne gelenle yapmışsın diyen birinin neyini yanlış anlayacağız 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ablama yazdığı için bu şekilde dedi diye düşündüm ben

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

Kıskançlık değil bu. Sana farklı bir gözle baktığını düşünüyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İçinden gelenleri zaten söylemiş neyi uzatıyorsun kızım desene bana 😂

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

😂😂 salla gitsin dkdjdkd

Yorumla
  • KSninSefiresi
    KSninSefiresi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Orspu demis sana sen hala erkek arkadasim diyebiliyorsun. d

2
    2 Yorumla
    • selamnbrcnm46w5w
      selamnbrcnm46w5w
      1 yıl

özetledin😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nerede "erkek arkadaşım" demişim? O an normal sohbet sırasında tabiki erkek arkadaşımdı. Tabiki o son yazdığından sonra engeli yedi

Yorumla
  • Realangler1
    Realangler1 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.

Bak iste dingil teki sensin sen gidip adama eski sevgilinden bahsedersin adamda oyle konusur az bile soylemis.

0
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Flört ederken bana geçmiş ilişkilerimi sordu bende söyledim yalan mı söyleseydim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Flört etmeyi geç daha tanışma aşamasındaydık. Bir önceki ilişkimde de böyle bir durum yaşamıştım o yüzden en başından söyledim ben böyleyim dedim o da beni beni bu halimle kabul edip sevgili oldu

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Keske yalan soyleseydin hicbir iliskide eskiden bahsetmiyceksin onemli olan eski degil yeni sensin diyerek gecistiricektin

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Eski defterlerinizi acmaya baslasaniz zaten birbirinizden tiksinirsiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet sırf bu yüzden kaç kere iğneleyici konuştu bana her seferinde alttan aldım. Ve inan onu gerçekten sevdiğimi geçmiş ilişkilerimin bir önemi olmadığını hissettirmek için elimden geleni yaptım. Düşünüyorum, bana kurduğu cümle de resmen orsb dedi. Bir erkek gerçekten orsb olarak gördüğü bir kızın geçmişinden bu kadar rahatsız olur mu? Afedersin skr geçer. Sürekli geçmişimi dile getirmesi kıskanıyorum demesi beni sevdiğini gösterir değil mi? Yoksa orsb olarak gördüğü kızlara da mı aynı muameleyi yaparlar?

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Bir hicbir kadini bacım gozuyle bakmam herkesin hayat tercihi kendine 2 iliskinin basinda cok yanlis tercihler yapmissiniz eski sevgili konularini hic gundeme getirmiycektiniz 3 sevgilin ya da flortunun senin hakkinda ne dysundugunu bilemem sana senin tabirinle bacım gozuylede bakiyor olabilir seni seviyorda olabilir bunu senin farketmen lazim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana bu cümleyi kurana kadar sevdiğini sanıyordum

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Valla bilemem karar senin ayrilsan neden ayrildin da demem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bitti zaten engelledim her yerden

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Burcun ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İkizler neden sordun

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Benim ikizler degil yengec merak ettim bir ands engellemissin ya

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Ama haklisin tum konuyu okuyunca gordum sacmalamis adam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Engellerken elim titredi ama bana karşı saygısını kaybeden sevgimin zerresini bulamaz

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Haklisin iliskide saygi kesinlikle olmali saygi oldugu surece sevgi zaten kendisiyle beraber gelir cok ilginctir bende bugun flortun birine you cektim hersey baslamadan bitti 24 saat mesaj atmadi gecirdim icimdekileri ilgisizlige gelemiyorum bende.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Başlamadan bitirmen iyi olmuş ben başta göremedim bana karşı gerçek hislerini sakladı yani geçmişimi önemsemiyor gibi sevgili oldu kendine bağladı gelecek hayalleri kurdurdu. Sonra dedi bu kız zaten bana aşık ne desem alttan alıyor çıkardı içindeki pis düşünceleri

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Cok yanlis sen sevdigin gelecek hayali kurdugun kisiye neden boyle bir sey soyluyorsun diyorum ya iliskinin basinda hatalar var

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Valla cok akilli sohbeti guzel bir kizsin hissettim bunu icgudulerim benim gucludur sende istersen arkadas olmak isterim seninle sadece arkadas tabi ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cok yanlis sen sevdigin gelecek hayali kurdugun kisiye neden boyle bir sey soyluyorsun diyorum ya iliskinin basinda hatalar var,
      neden böyle bir şey söylüyorsundan kastın ne geçmiş ilişkilerimi anlatmış olmamı mı diyorsun?

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Hayir erkek arkadasindan bahsettim orada

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Ya en basta hicbir sekilde bu konulara zaten girilmemeliydi ben daha kotusunu yasadim benim eskilerden biri surekli beni kiyasliyordu eski sevgilisyle

Yorumla
  • Gökhannnnn_
    Gökhannnnn_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl

Erkek takar işte geçmişi. Takmam diyende böyle ansızın dökebilir içindekini.

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

" Sen kendi durumuna bakmazken beni bu şekilde yadırgaman çok komik ben sana güvenip anlattım bu kadar pişman etmeni beklemezdim. Kendine pembe yalanlarla kandıran birini bul" Yazıp engelledim bende

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O kadar mükemmel bir ilişkimiz vardı ki insanlar bizi elle gösterirlerdi mahvetti her şeyi

• Gökhannnnn_
      Gökhannnnn_
      1 yıl

Şeyinde olmamıştır.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama seviyordu

• Gökhannnnn_
      Gökhannnnn_
      1 yıl

Anlayamazsın. Erkek bakış açısı kadından farklıdır bu konuda.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasıl bakar erkekler

• Gökhannnnn_
      Gökhannnnn_
      1 yıl

boş ver birde ben üzmeyeyim seni. Ağrına gider çünkü yazacaklarım.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Mesaj atamıyorum istek attım sana

• Gökhannnnn_
      Gökhannnnn_
      1 yıl

Hiç konuşmayalım valla. Diyeceğim şey şu, bahsetme kimseye bu durumlardan. boş ver pembe yalanlarla avunsunlar.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yazar mısın lütfen duymam lazım diyeceklerini yoksa affedicem

• Gökhannnnn_
      Gökhannnnn_
      1 yıl

Affetme bence. O cümleyi kuran içinde sana karşı iyi düşünceler beslemiyor. Seni seviyor olabilir ki muhtemelen sevdiği için bu durum canını sıkıyor. Ama sana bunu böyle pat diye alakasız şekilde söylemesi sonra sinek muhabbetine geçmesi falan çok nahoş bir durum. Bu adamla olabilecek güzel şeylerin treni maalesef kaçmış. Kendini psikolojik olarak ezdirme bu ilişkiyle. Bu bir ders olsun sana. Kendini de koyverme. Bir daha ki ilişkinde geçmişinden bahsetme. Çok önemsizmiş gibi bahset bahsedeceksen de. Başka da diyeceğim yok. Bol şans.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dediklerin de o kadar haklısın ki hepsinin farkındayım ama kalbim aklımı karıştırıyor. Çok teşekkür ederim vaktini ayırdığın için

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İyi geceler burada mısın?

• PATRON79
    PATRON79 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    1 yıl

herkes kaş arı taşıyamaz onu ancak kendi gibi ka şarlanmış bir adam idare eder...

0
    0 Yorumla
  • zimbabwe-cumhurreisi
    zimbabwe-cumhurreisi Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Tam anlamıyla güvenmediğin birine bu kadar açılma.

0
    0 Yorumla
  • Foxiiymilky
    Foxiiymilky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    1 yıl

Sana kizaca o... demeye getirmiş bu benzeri şeyler çok oluyorsa ve sende göz ardı ediyorsan Altan Altan laf sokmaya devam eder bence qrkadasinla bunu konuşmanız gerekli!!

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu ilk değildi ki önceden de böyle yapıyordu sürekli bir iğneleyeci konuşmalar kıskançlıklar ama her seferinde gururumu bir kenara bıraktım alttan aldım. Ve inan onu gerçekten sevdiğimi geçmiş ilişkilerimin bir önemi olmadığını hissettirmek için elimden geleni yaptım. İlk defa düşüncesini bu kadar açık bir şekilde söyledi o kadar kırıldım ki bir insan sevdiğine bu cümleyi kurabilir mi?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sana kaşar muamelesi yapmış

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben kşarsam bu durumda o küflenmiş kaşar oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beni seviyordu zaten sevdiği için kıskanıyordu ama ilk defa böyle açık bir şekilde içindeki duyguları söyledi bu artık kıdkançlığı aşıp saygısızlığa döndü bende engelledim her yerden. Sence ulaşmaya çalışır mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Valla ben bilmem bildiğin demis ki sana önüne gelene vermişsin patlaksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çalışsa bile sen uğraşma gencecik kızsın oesinden kosan çoktur zaten yazık etme kendine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana tanışma aşamasında geçmiş ilişkilerimi sordu bende anlattım. beni bu halimle kabul etti sevgili oldu kendine bağladı gelecek hayalleri kurdurttu. Sonra geçmişimle ilgili sürekli iğneleyeci laflar kurmaya başladı beniö tek yaptığım şey dürüst olmaktı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Geçmişini kabullenemeyen geleceğini zaten kabullenemez ki onunla yatarken keyfi yerindeydi şimdi mi sorun oldu dediğim gibi boş ver gencecik kızsın yazık etme kendine bebis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın teşekkür ederim vaktini ayırdığın için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sorun değil seni görseydim yazardım bile belki zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İyi geceler burada mısın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Günaydın şu an burdayimm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

istek atabilirsin istersen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hala sevgilin değildir umarım

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır ağzının payını verip engelledim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bence de mantıklı olan hanzonun tekiymiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama geri dönerse diye çok korkuyorum çünkü çok sevdiğim için affederim biliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Saçmalama onunla yürümez delirdinmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ablam da benim istemediğimi söyleyince "Peki. onu benden önce yaşadıklarından bile kıskanacak kadar çok sevdiğimi iletmeniz son ricamdır. böyle mutluysa sorun yok" Yazmiş. Kafamı çok karıştırdı bir yandan hakaret boyutunda şeyler söylüyor bana önüne gelenle olmuşsun diye. Şimdi de sevdiğim için kıskanıyorum diyor. Hangisine inanacağımı şaşırdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hala geçmişinle yargıliyor seni içinde. Manipüle ediyor başina bunu hep kakacak birlikte oldunuz mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok çok ilerde evlendiğinizi varsayiyorum en ufak bir şeyde sen zaten böyleydin diyecek bak bunu yaz bir kenara

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Birlikte olduk. Bence bu engellememden sonra bir daha başıma kakamaz ben ona sevdiğimi çok belli ettim o da ne olursa olsun gitmez bu dedi şimdi ona gidebileceğimi göstermiş oldum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evlilik düşünmüyorum zaten. Ciddi ilişki olmadığından değil evlenmeden yaşarım ne yaşarsam bu erkekle ya da başkasıyla.

Yorumla
  • adımsevimli
    adımsevimli Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Ne yapmışsın

0
    0 Yorumla
  • icardi77777
    icardi77777 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    1 yıl

Kaç kişiyle yattın ki

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar erkek arkadaşınız size bunu dese ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar erkek arkadaşınız böyle dese ne tepki verirsiniz? 6 cevap verildi
Kızlar, Yeni erkek arkadaşın sana bunu yapsa? 2 cevap verildi
Sevgiliniz size böyle yapsa ne yapardınız kızlar? 4 cevap verildi
Kızlar erkek arkadaşınız size tırtılım diye hitap etse? 28 cevap verildi
Kızlar erkek arkadaşınız size içinizi açıp dertlerini dökse ondan soğur musunuz? 9 cevap verildi
Kızlar, sevdiğiniz adam size böyle davransa ne yaparsınız? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Müslüman biri kiliseye gidip Allah'a dua edebilir mi 💒 🤲?
  • En son kimin elini tuttun, en son kimin elini tutarken duygulandın?
  • Büstiyer ya da crop denilen şeyler sadece sevgiliye giyilmesi gerekmiyor mu 🤔🤔?
  • Sizin de tamamen gereksiz ama acayip iyi olduğunuz saçma bir yeteneğiniz var mı?
  • Duş jeli alırken vazgeçemediğiniz favori marka ve ürün hangisi?
  • Kadınlarda yaş ilerlese de güzelliğini kaybetmeyen bölge hangisidir?
  • Gerçekten kim daha çok aldatır, erkekler mi kadınlar mı ve psikiyatristler ne diyor?
  • Sizce günün en güzel yemek öğünü hangisi ve neden kahvaltı, öğle ya da akşam?
  • Dedikodu yapıyor musunuz?
  • Hafta sonu planınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨