Sevgilim bana neredeyse bir haftadır beni aldatiyorsun diyor ve en sonunda ondan dolayı kvga çıktı?

Arkadaşlar sevgilimle 2 yıllık ni iliskimiz var normalde cok mutluyuz okullar kapandı ikimiz de ailelerimizin yanına gittik kapandıgından beridir bana beni aldatiyorsun diyor halbuki öyle birsey yok onu yapıcak karaktersiz biri değilim sonra saat 4 gibi wp girdim mesaj attim yarım saat sonra mesaja bakmısmı diye yine girdim cıktım o sıra da o wp giriyor bana yazmak icin sonra o kızla mı konusuyodun vs diyor bende hayır askim sana bakmistim falan dedim yalan söylüyosun diyor önceden kavga etmistik büyük ben haksızdım onu telafi etmemi istiyordu bende edicektim biseyler düsünüyodum etmek icin ailesinin yanında oldugu icin edemedim cunku nasıl bisey yapacagımı bilmiyordum dün telafi etmek istedim oldugu yere gidiyordum arabayla bana iste gelme istemiyorum falan dedi bende bisey demedim mal canım gibi hakaretler ediyor o sıra yine sabrettim neyse konu ilerledi ben güzel bi sekilde anlatmaya calisiyorum derdimi öyle biseyin olmadıgını bana aynı seyleri söylüyor aldatiyosun vs ben sakin bi sekilde açıklıyorum yine öyle biseyin olmadıgını onu sevdigimi benimle kötü konusuyordu bu yüzden en son sinirlendim cunku ne desem anlamiyor ordan konu kıyafete geldi (kıyafete öyle karısmıyorum nerede ne giycegini bilir sadece bazı yerlerde ne giymesini söylüyorum o kadar) neyse en sok ben sinirlendim ayrılalım dedim sonrasında pisman oldum barismak istedigimi soyledim hayır barismiyorum dedi güzek cumleler söyledim falan sonra telafi edicegimi söyledim yine benimle inatlasıyor telafi edicem bitanem tarzı cümleler kurdum hani affet barisalim falan telafi edersen güzel bi sekilde barisirim dedi sonra beni sevmiyosun deid bende sevdigimi fakan acikladım sonra kes sesini dedi uyudu nasıl telafi edebilirim?

Sevgilim bana neredeyse bir haftadır beni aldatiyorsun diyor ve en sonunda ondan dolayı kvga çıktı?