• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sanaldan sevgili olunmuyorsa günlük hayattaki sevgili sanaldan nasıl aldatılmış oluyor?

_Güneş____00
_Güneş____00 Takip Et
Master Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
212
Yapay Zekaya Sor

Kafamda deli sorular

Sanaldan sevgili olunmuyorsa günlük hayattaki sevgili sanaldan nasıl aldatılmış oluyor?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • iSLaNDBaZaRr
    iSLaNDBaZaRr Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Sevgililik Anlayışı nedir önce onu bi şekillendirmemiz lazım ve bu duygu kişilere göre değişiklik gösterir. Kimi merhaba deyip bir çay içtiğine de sevgilim diyor diğeri sanalda 2 gün sohbet ettiğine de sevgilim diyor ve insanların sosyal hayatların da da sanal hayatlarında da birileri ile konuşmaları gayet normal sonuç olarak herkes bir birey ve bunlara ihtiyacları var bizler sevgilim var vs diyerek kendilerini sosyal hayattan koparıp kapalı ceza evi hayatına geçiriyor neden? bu algı neden oluşuyor bence bunların sorgulanması lazım

0
    2 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Sanki günlük hayatta iki gün sohbet ettiğine sevgilim diyen hiç yok.😂😂

Yorumla
    • iSLaNDBaZaRr
      iSLaNDBaZaRr
      +1 yıl

Onlarda var tabiki diyorum ya herkes teki algı ve zeka yapısı bir değil iki yumuşak naif davrandığından farklı algı ve düşüncelere kapılıyor insanlar

Yorumla

En İyi Cevaplar

• esmer0692
    esmer0692 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Bu konuda benim fikrim; İnsanlar sosyal mecradaki insanları tanımadan yargılıyorlar. Eğer bir insan kötüyse reel hayatta da kötüdür. Zaten dışarıda buluştuğun görüştüğün tanıştığın insanı da aslında tanımıyorsun. Yalnızca reel bir görüşme olduğu ve onu görebildiğin için güven daha kolay oluşuyor. Sosyal mecralardaki insanlarda dışarıda gün içerisinde gördüğümüz yürürken yanından geçtiğimiz, sporda karşılaştığımız vs. insanlar yani bir farkı yok. Buradaki insanlar robot değiller veya yapay zeka sahibi varlıklar değiller. Artık insanların bunu bir kabullenmesi gerek. Şu an sevgililere ve evlenen insanlara nerede tanıştığı araştırılmış olsa, eminim ki % oranda sosyal platformlar. Ancak bizim insanlarımız da gerçekleri saklama huyuda olduğu ve insanların eleştirilerine maruz kalacağını düşündüğü için bu konuda da yalan söylüyorlar. Benim tespitlerim ve düşüncelerim bu yönde.

0
    4 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Dediğin şeylere aynen katılıyorum.👏👏

Yorumla
    • esmer0692
      esmer0692
      +1 yıl

Ancak bizim insanlarımızın bir çoğu bunu kabullenemiyor. Tıpkı herkese karşı önyargılı olduklarını kabullenemedikleri gibi.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Bir de şöyle bir durum var:Sosyal medyadan sevgili mi olur diyenlerin kendi de kınadığı şeyi kendi yapıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Yorumla
    • esmer0692
      esmer0692
      +1 yıl

Anlatmak istediğim de tam olarak buydu. Kendi kınadıkları şeyi yapıyorlar fakat kendilerine sormuş olsak alacağımız cevap hayır olacaktı ve bu asla değişmez. İnsanları genelleme yapmak istemiyor ve üzerime tepki gelmesini istememekle birlikte bu tip insanların kişilik bozukluğu yaşadığını düşünüyorum. Kendi yalanlarına kendileri inanıyor ve bunu itiraf edemiyorlar.

Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Biri ile sanaldan sevgili olmanın sakıncası yok. Önemli olan bunu gerçeğe dönüştürmek. Gerçeğe dönüştüğü anda da sanal işleri bırakmak gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Sanaldan sevgili olmaz çünkü ne halt bilmiyorsun, adamı görmemişsin neyine seni çok seviyorum seni çok özledim diyosun beni çok şaşırtıyor bu durum kokusunu bilmediğin insana sevgilim diyorsan orada bir sıkıntı var demektir bu olamaz değil yani sadece saçmalık

Ama sevgilin varken biriyle konuşmak elbette aldatmak sayılır neden sayılmasın sonuçta bişeyler hissedip hissettiriyorsun

0
    20 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

E sonuçta sanalda olduğu için bu mantıkla aldatmış olmaması gerekmez mi? Neticede sanalda kalmış. Ayrıca sanalda insanlar birbirini gayet güzel görüyor. Görüntülü görüşme diye bir şey var, fotoğraflar var. Aldatılan kişi yanındaki kişiyi ne kadar tanımış oluyor madem insan sırf yan yanayken tanınıyorsa?

Yorumla
    • Fearlesgirll
      Fearlesgirll
      +1 yıl

Mesele tanımak değil. Sanaldan sevgili olayını ben saçma buluyorum bence yüzyüze olan ilişki kadar gerçek değil, ama bu benim görüşüm bak sanaldan sevgili olan bir çok şey yaşayanlar var. Başka insanlarla konuşmak istiyorsan sevgilinin olmasına gerek yok, telefonda başka birine canım aşkım bebeğim diyip yanına gelene öyle bir şey yokmuş gibi davranamazsın adamın haberi olsa kabul eder mi bunu bu bildiğin genişlik

Yorumla
    • Einfalch
      Einfalch
      +1 yıl

Günaydın hocam 🌺 ☕️
      Kim ne istiyorsa yapsın bırakın insanları👍insanların gerçek yüzünü görmek iyidir. Kişi kendine yakışanı yapar ama unutmasın karması pek acı olur ✌️

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Ama o zaman sanaldan ilişkiyi ilişkiden saymamak çok saçma oluyor. Mantıksız oluyor yani. Sanaldan ilişki olmazsa ortada aldatma da olmamış olur. Neticede sanaldan ilişki mi olur?

Yorumla
    • Einfalch
      Einfalch
      +1 yıl

Sosyal medya olmadan da aldatan aldatıyor, bence çok da teşvik falan aramaya gerek yok :) gizliliğini, verilerini korumak isteyebilir insanlar neden aldatmaya teşvik olsun :)? Aldatan dizinizin dibinde dursa aldatır merak etmeyin.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

@Einfalch Günaydın
      Bir cacık olduğu yok öylelerine. Örneğini görmüş biri olarak gayet mutlu örnekteki kişi. Ha zaman ne gösterir? Onu şimdiden bilemeyiz.

Yorumla
    • Einfalch
      Einfalch
      +1 yıl

Şehirli Evliya/ Dağlı Evliya farkını bilir misiniz? Hocam?

Bu iki mübarek iyi dostmuş ama aralarında sen mi ben mi daha evliya diye şakalaşırmış.
      Dağdaki hava atmak için tülbentine süt koymuş, süt hiç damlamadan şehirdekinin ayakkabı dükkanına getirmiş ve duvardaki çiviye asmış, o
      sırada dükkana bir kadın gelmiş ve bacağı hafifçe açılmış, Dağlı Evliya bunu görünce aklından bir şeyler geçmiş ki, tülbentteki sütten bir damla yere akmış, Dağlı Evliya mahçup "asıl marifet şehirde Evliya olmakmış" demiş.
      Bu sosyal medyaya rağmen ahlaklı olana ne mutlu.

Yorumla
    • Mordekaiiiii
      Mordekaiiiii
      +1 yıl

Soranı haklı buluyorum. Kızların ayrılası geliyor bahane ediyor 😂

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

@Einfalch Orası öyle tabii benim demek istediğim sanaldan ilişki olmuyor deniliyorsa burada bir mantık hatası oluyor. O zaman aldatmış da olmaması lazım. Neticede sanaldan aşk mı olur?😂😂

Yorumla
    • Einfalch
      Einfalch
      +1 yıl

İşte bu yüzden güvenip evlenemiyoruz..😂😂😂

Yorumla
    • Fearlesgirll
      Fearlesgirll
      +1 yıl

Sanaldan ilişki mi olur? Sorusunun cevabını verdim ben çocuk oyuncağı gibi bişey şahsen saçma buluyorum bunun için pek çok nedenim var

Ama aldatmak ucu bucağı olmayan bir kavram. Birini sevmesi, hayal etmesi benim için aldatmak mesela mesele ilişkinin kalitesi değil çünkü.
      Mesele hem yaptığı hem yapacağı hem potansiyeli.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

@Mordekaiiiii Ben, öyle demek istenedim. Sadece sanaldan aşk olmaz diyen dediği lafı mantıklı mı diye bir sorgulasın diye sordum. Sanaldan aşk olmazsa neticede aldatma da olmaması lazım neticede. Sanalda uzaktan uzağa insanlar insan mı sanki de duyguları olsun durumu oluyor burada? Yani aldatan insanı yanındaki mi daha iyi tanımış oluyor da aldatılıyor bu durumda derler bir insana.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

İkinci paragrafı ben de akdatmış sayarım , hatta sanal aldatmayı da aıdatma sayarım ama sanaldan ilişki çocuk oyuncağı ise günlük hayattaki ilişki ne duruma gelmiş oluyor? Bunu de bir düşün bence.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Aldatmış *
      Aldatma*

Yorumla
    • Mordekaiiiii
      Mordekaiiiii
      +1 yıl

Aslında aynı şeyden bahsediyoruz 😂

Yorumla
    • Einfalch
      Einfalch
      +1 yıl

Sosyal medya gizli saklı, yasak ilişkileri resmen teşvik ediyor. Artık öyle uygulamalar var ki aldatmak isteyen insanlara sonsuz konfor, imkân ve güvence sunuyor.😏

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

@Einfalch Uygulama ile ilgili değil ki. Burada olsun, instagramda olsun, Facebookta olsun (kısacası her uygulamada ) aldatacak kişi aldatıyor.

Yorumla
    • Einfalch
      Einfalch
      +1 yıl

Bende ondan bahsediyorum zaten 😏🤨

Yorumla
    • Einfalch
      Einfalch
      +1 yıl

Bu gidişle evde kalacağız işte 😂😂😂

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

@Einfalch Ben belli başlı (tinder gibi) uygulamalara attın topu gibi algıladım. Olabilir. Ben, zaten çok meraklı değildim evliliğe. Son bir yılda iyice soğudum zaten. Ayrıca biz evde kalıyorsak evliler sokakta mı kalıyor?😂😂

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Aldatmanın gerçekliği, duygusal bağı ve güveni zedeleyen her türlü davranışta saklı. Sanaldan sevgili olunmaz diyenler, bazen duygusal aldatmanın etkisini göz ardı edebiliyor. Günlük hayattaki ilişkinin temelleri güven, sadakat ve duygusal bağdır. Eğer biri sanal ortamda başka biriyle flört ediyor, duygusal bağ kuruyorsa, bu da bir nevi aldatmadır. Sevgi ve sadakat dijital dünyayla sınırlı kalmaz, gerçek hayatta da etkisini gösterir. Unutma, kalbe vurulan her darbe, sanal ya da gerçek, aynı acıyı hissettirir. Senin de kalbini koru, kendine sadık kal 🌟💔

Yani özetle, gerçek aşk fiziksel mekandan bağımsız olarak zedelenebilir. Kafandaki sorular hala varsa, açılmaya ve konuşmaya hazırım! 💖

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

28

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.

Sanaldan birini bulup onunla bir şeyler yaşamış aşık olmuş ve aldatmış oluyor bu şekilde

0
    1 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Orası öyle tabii ama olunuyor demek ki sanaldan sevgili. Olmayan bir şeyle aldatılmaz.

• moonstruck
    moonstruck Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 55%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Sanaldaki insanla flört ediyorsun ancak sevgili olmuyorsun , hayatinda bir baglayiciligi yok. Ama fiziki olarak sevgilin esin vs var ise dusuncelerinde dahi baska insanlarla birlikte oluyorsan ona verecegin zamani baskasina ayiriyorsan , aldatmis oluyorsun

0
    8 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Flört ettiğin kişiye umut mu veriyorsun? Yanına gelmekten, yüz yüze görüşmekten söz edip ona onu sevdiğini mi diyorsun? Flörte benim bildiğim sevdiğini demezsin. Mesela başkasından kıskanırsın ama bunu adlandıramazsın.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Onunla geleceğe dair bir plan yapmazsın.

Yorumla
    • moonstruck
      moonstruck
      +1 yıl

Hayatinda birisi varken , baskasiyla flörtlesiyorsan aldatiyorsun bu kadar basit bir durum. Erkek arkadasina ya da kiz arkadasina gidip sorabilirsin , ben baskasiyla flörtlesiyorum senin icin sorun olur mu? Hayir olmaz diyorsa bir sorun yok tabiki açık ilişki yasayarak hayatina devam edebilirsin.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

E o halde nasıl sanaldan ilişki olmuş olmuyor? Dediğim şeyleri flörtün olan birine der misin? Diyememişsin.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Dediğin şeyde çelişki var.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Ayrıca benim bir sevgilim de yok. Kaldı ki açık ilişki. Yoksa o açık ilişkiyi yaşayan sen misin?😂😂

Yorumla
    • moonstruck
      moonstruck
      +1 yıl

Sanaldan ciddi bir sey dusunmeyerek , bir insanla flörtleşmen , herhangibir iliski icerisinde degilsen , flörttür , istersen 30 kisiyle flörtün yokken flörtles bu seni aldatiyor yapmaz , flörtöz bir insan yapar. Soruna cevap verme ve senin uzerinden örneklendirme sebebim soruyu soranin ve sordugun sorudaki iliski yapisindaki senaryoyu kuranin sen olman , Şu an bir iliskim yok ve istedigim insanla istedigim her seyi yasiyorum özgürce. Hayatima bir insan girdiginde tabiki bunlara sınır koyup duzenli bir sekilde iliskime odaklanirim.

Sanalda da flörtlesmeyi kesip duygusal bir bağ kurdugunu dusunur , kendini baska bir insanla hissedersen sanaldada sevgilin olmus olur. Bunu istedigin kadar dallandirip budaklandirirsin.

Kaldiki sordugun soruya verilen cevap gayet acik ve yeterli , gercekten bunu anlayamayacak kapasitede oldugunu dusunmuyorum. Sanalda veya fiziksel hayatta olmasi farketmez hayatinda bir iliskin var ise , baska bir insanla herhangibir ortamda flörtlesmezsin bunu nerede yaparsan yap bu aldatmadir.

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Birine umut veriyorsan ve sonra “Ciddî değilim.”diyorsan şerefsizin önde gidenisin. Bunun sanalı, reeli yok. Sanaldaki robot , gerçek hayattaki insan mi insan sırf? Herhangi bir ilişki içinde değilsen sevgilini flörtleşirken nasıl aldatmış oluyorsun? Yine bir çelişki…
      Soruyu benim sormuş olmam sadece sormuş olduğumu gösterir. Hayatımda biri olmuş olduğunu göstermez. Beni kendin gibi şerefsiz mi sandın? Biraz okuma yazması olan kişi diğer yorumlarda neden sormuş olduğumu zaten görür. Ha için fesatsa orası ayrı bir durum.

Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bir gönlü elinde tutmak zor geliyorsa, hâlen de arkana dönüp başkası geliyor mu diye bakıyorsan hâ sanal olmuş hâ reel ne fark eder ki.

Mesele kıymet verdiğinden başkasının yüzüne bakmamaktır. Başka yüzlere âmâ olmaktır. Bu sevme işidir olgun bir karakter ve duruş ister. O yüzden herkeste bulmak zor olsa gerek

0
    0 Yorumla
  • merru
    merru Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Sanalda sevgili olunur ama konuşulan şeylere yapılan eylemlere göre değişir. Kuru muhabbetse pek bir şey olmaz ama herşeyi konuştunuz, fotolar, videolar, görüntülü arasip birşeyler yapınca işin boyutu değişir tabi

0
    8 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Tabii ki her konuşma sevgili flört ilişkisi olmaz. Yani arkadaşlık ilişkisi de kurulabilir.

Yorumla
    • merru
      merru
      +1 yıl

Tabi ki o farkı yapabilmek lazım ama bazı şeyler aldatmaya girer yani gizli yapılan şeyler aldatmaya girebilir

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

E sonuç olarak aldatma olması için de sanaldan bir sevgiliye ihtiyaç var.

Yorumla
    • merru
      merru
      +1 yıl

Tabi ki tek başına aldatma olmayacağına göre biri lazım bu iş için 😀

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Demek ki oluyormuş

Yorumla
    • merru
      merru
      +1 yıl

Aldatma mi sevgili mi

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Sevgili olmadan aldatma nasıl olsun

Yorumla
    • merru
      merru
      +1 yıl

İkisi de olur isteyen herşeyi yapar, olmaz diyenlere bakma sen onlar kim bilir neler neler yapıyor da masumu oynuyor

Yorumla
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

İhanetin sanalı olmuyor çünkü, ihanet ihanettir

1
    3 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

O halde sanaldan da ilişki olur.😂 Yoksa olmaz diyen kendiyle çelişiyor.

• 1İnciTanesi
      1İnciTanesi
      +1 yıl

Olmaz, olmaz :D
      Sanaldan ilişki reele taşıyınca belki olabilir lakin aldatmalar olmaz, olmamalı. Netice de zihin dünyasında ihanetler, fanteziler peydah oluyor.

• _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Olmuyorsa aldatma nasıl oluyor? Bu işte bir çelişki yok mu?😂😂

• Alcyone__
    Alcyone__ Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Kanunen bile sanaldan aldatma aldatma sayılıyor ken neden olmasın..

0
    2 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Aldatma işini anlıyorum ama sanaldan sevgili olmaz diyenler bunu aldatma sayıyorsa kendiyle çelişmiş oluyor. Demek ki kanunlara göre bile sanaldan da olsa bile sevgili olunuyor.

Yorumla
    • Alcyone__
      Alcyone__
      +1 yıl

Aldatmayı sadece tensel ya da dokunsal olarak düşünenler için geçerli o.. Sanal da olsa duygu alışverişi yaptığın her durum aldatma sayılır.. Bugün bile evli bir çift sanaldan eşinin yazışmalarını delil niteliğinde götürüp boşanmak istediğini beyan etse sebep olarak kabul ediyor mahkeme.. 🤷‍♀️

Yorumla
  • Dr-Mystic
    Dr-Mystic Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Birbirine müstehcen foto atmalı ve karşılıklı etkileme amaçlı o tarz bir diyalog geçmişse o sınıfa giriyor.

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Demek ki insanın işine gelince sanaldan sevgili olunuyor

1
    0 Yorumla
  • ChungCha
    ChungCha Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanlar iyice kafayı yimiş şanal çuk sahte oyduğu için olabiliy

1
    0 Yorumla
  • Boğaalfa
    Boğaalfa Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl

Takılma bence bu sorulara elektirik akımına baglı hiç bir kalpten hayır gelmez

0
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Aldatmak için sevgili olmaya gerek olmadığından mütevelli..

Aldatma olmuş oluyor.

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

sanaldan bal gibi olur
    hayatımızın her yerinde artık sanal

0
    0 Yorumla
  • Ata_Mert
    Ata_Mert Takip Et
    Yoda Yaş: 78 , eic 95%
    +1 yıl

Bunu düşünmeniz bile bende dikkat cekmeye yettii sahsen tbrik ediyorum sizi

0
    0 Yorumla
  • İlkkemal
    İlkkemal Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bilmiyorum da sıkıldım ya neyse ben yavaş yavaş yol alim

0
    0 Yorumla
  • Cekicicılgın06
    Cekicicılgın06 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

SANAL MANAL ya da GERÇEKTE SONUCU YİNE KÖTÜ OLARAKTA BITMIYORMU

0
    0 Yorumla
  • MawiTech
    MawiTech Takip Et
    Guru Yaş: 109
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

nasıl sanaldan sevilimi olunmuyor bal gibide olunuyor

0
    0 Yorumla
  • İxquizmi
    İxquizmi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

İnternetten sevgili bulamadım ben gerçekte de bulamadım millet nasıl buluyor ben de bilmiyorum

0
    1 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Boş ver. Kafan rahat olur en azından. Kimin eli kimin cebinde belli değil çoğu an.😂😂

Yorumla
  • Musa__1
    Musa__1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 110
    +1 yıl

Sanal ortamda tanisip sevgili olmak mumkun.. çok fazla irdeleyip kafanı yorma boşverr :)

0
    4 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Bence de mümkün.

Yorumla
    • Musa__1
      Musa__1
      +1 yıl

Benim oldu daha önce.. hayırlı insan çıksın da nerden olursa olsun

Yorumla
    • Musa__1
      Musa__1
      +1 yıl

@_gunes____00 sizinle konusmak sohbet etmek isterim. Yazarmısınız

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Kabul ediyorum. Sanalda güvenilir birini bulmak zor ama sanaldaki güvenilir olmayan kişiler günlük hayattaki kişiye sanki dürüst ve sadık mı? Eğer öyleyse niye sanala ihtiyaç duyuyor?

Yorumla
  • hector_of_troy
    hector_of_troy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Sanaldan sevgiliyiz ve bence günlük hayattaki aldatılir

0
    1 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Ha diğerine yoksa boncuk dağıtmış olmuyorsun.😂

Yorumla
  • Ergünbyrktrr
    Ergünbyrktrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Sanalda ki ile konşr konşr sonra reel de görüşr aldatır her türlü yani

0
    0 Yorumla
  • pwlinsiu
    pwlinsiu Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

sanaldan sevgili olunuyor bu arada

1
    1 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Olmuyor diyenler var.

Yorumla
  • Ali-Rıza
    Ali-Rıza Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

😄😄 değişik bi düşünce

0
    10 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Neden? Yani olmaz diyen kendiyle çelişmiş oluyor. O zaman sevgilisi başkasına sosyal medyadan yürüyebilir. Neticede ortadan ilişki yokmuş ya aldatma da olmaz.

Yorumla
    • Ali-Rıza
      Ali-Rıza
      +1 yıl

Haklısın aslında sanal sayılmaması lazım😄

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Sanaldan ilişki olmaz diyenin saymaması lazım.😂Bence aldatma olur. Sanaldaki de insan neticede ve bir ilişki için iki insana ihtiyaç var. Bunun A şehrinde ve B şehrinde olması bir şeyi değiştirmez.

Yorumla
    • Ali-Rıza
      Ali-Rıza
      +1 yıl

😄😂 bu da doğru

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • Ali-Rıza
      Ali-Rıza
      +1 yıl

😄😂😄😂😁😁

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Fazla sıkma dişini, dökülür.😂😂

Yorumla
    • Ali-Rıza
      Ali-Rıza
      +1 yıl

😄😂😄😂☺😂😄😂😂😉😉 sırıtıyodum asslınnda

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

İyi bari 😂😂

Yorumla
    • Ali-Rıza
      Ali-Rıza
      +1 yıl

Iyi iyi 🤭🤭🤭

Yorumla
  • Misakisaki
    Misakisaki Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Sanaldan sevgili mi olur

0
    3 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

O zaman aldatma da olmuyor

Yorumla
    • Misakisaki
      Misakisaki
      +1 yıl

Benlik bir olay değil yaa tuhaf bir şey 😅

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Mevzu senlik ya da benlik olması ve tuhaf olup olmaması değil ki. Sanaldan ilişki olmaz diyorsa birisi o zaman sevgilisi sanaldan başkasını da idare edebilir. Aldatmış olmuyor. Neticede sanaldan ilişki olmaz. Yoksa bu işte bir çelişki oluyor.

Yorumla
  • Alp9303
    Alp9303 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Beyin yakan sorularda bugün...

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.

Aynen deli soru

0
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.

Farklı bir bakış ama mantıklı

0
    0 Yorumla
  • Karakorse
    Karakorse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sorun kafamı karıştırıyor😂😂

0
    0 Yorumla
  • YoruScnodderig
    YoruScnodderig Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

İhanetin yeri mekanı olmaz

0
    0 Yorumla
  • Cevobey1
    Cevobey1 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.

Ooo güzel soru...

0
    2 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Cevobey1
      Cevobey1
      +1 yıl

Rica ederim. Yorumları merak ediyorum 🙂

Yorumla
  • SadeceSexting167
    SadeceSexting167 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Seksting yapıyolar ondan

0
    4 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Günlük hayattaki ile yapmıyor mu sanki amacı seks olan?

• SadeceSexting167
      SadeceSexting167
      +1 yıl

Yapıyor ama işte bazı beyinsizler sanaldan sevgili olup aradığı sekstingi onda bulamayınca başkasıyla konusuyor sonra aldatma oluyor sanaldan

• _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Sonuç olarak aldatmış oluyor iki tarafı da.

• SadeceSexting167
      SadeceSexting167
      +1 yıl

Öyle zaten sanaldan sevgili olan zaten yokluktadır knk

• samuel1
    samuel1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel soru

0
    1 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Teşekkür ederim.

Yorumla
  • kodex_ll
    kodex_ll Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Heççç 😌

0
    0 Yorumla
  • J0KKeR
    J0KKeR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Tam bir kaos

0
    0 Yorumla
  • uusluu
    uusluu Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Sağlam soru

0
    0 Yorumla
  • cem_36
    cem_36 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Kafa güzel😊

0
    4 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Güzel değil. Gayet ayık…

Yorumla
    • cem_36
      cem_36
      +1 yıl

O manada demedim kusura bakma soru güzel kafa güzel hayat güzel sana oh mis 😊

Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Soru güzel olabilir de hayatın kime güzel olduğu soru işareti 😂

Yorumla
    • cem_36
      cem_36
      +1 yıl

Sana bana güzel gibi😊

Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanaldan sevgili olunmuyorsa günlük hayattaki sevgili sanaldan nasıl aldatılmış oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İnsan sevdiğini sanal aldatır mı? 20 cevap verildi
Sanal aşk sahte midir bile bile kendini kandırmak mı demektir? 18 cevap verildi
Sanal ilişkide insan sadece aşık olduğunu mu "zanneder"? 11 cevap verildi
Aşkı sanaldan arayan birisi yıkık mıdır? 93 cevap verildi
Aşkı sanaldan arayan birisi yıkık mıdır? 118 cevap verildi
Sanaldan aşk olur mu yoksa sanal aşk saçmalık mı? 50 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • "Hiçbir şey olmamış gibi davranmak" neden içimizde bir şeyleri eksiltir?
  • Benimle ilgili bir şey söyler misin?
  • Cinsiyet değiştirmiş biriyle sevgili olur musun?
  • Ansızın gelen acıkmaya hangi pratik atıştırmalık ve lezzet iyi gelir?
  • Kadınlar neden eski sevgiliye geri dönmez, derin aşk yaşasa bile sebep ne olur?
  • Yemek yapma konusunda, seni alan vezir mi olur rezil mi?
  • En son ne zaman kokoreç yediniz?
  • Kadınlar mı daha estetik, erkekler mi?
  • Dolunay Etkisini Hissetmeye Başladınız mı?
  • Bir ilişkide aşkın bittiğini ama sevgi ve saygının devam ettiğini fark etsen, o ilişkiyi sürdürür müsün yoksa noktalar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨