Erkek arkadaşım nişan takıp kandırdı beni. Bir fikir verseniz?

Arkadaşlar merhabalar. Ben söze nasıl başlanır bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var.

Benim 2 yıllık bir ilişkim vardı. İlk zamanlarda çok çapkındı ama zamanla problemleri çözdük diyordum. Şiddeti bile affettim. Aradan 1 yıl geçti ve her şey iyi gibiydi. Ben Erasmus kazandım ve ben buraya gelirken nişanlandık. Fakat ben buraya yani polonyaya gelince birden beni engelledi. Seni hiç sevmedim senin gitmen için seninle nişanlandım dedim. Sana o güveni vermek için yaptım dedi. Seni istemiyorum dedi. Ama inanın bu kişi seni seviyorum lütfen oralarda başkasını bulma diye ağladı. Ben anlamıyorum bir insan nasıl ağlama numarası yapar. O kadar mutluyuz gibi davranıyordu ki. Sadece ben değil çevreme karşı da böyleydi. Şimdi ise beni her yerden engelledi. Herkese de beni eve kapatıyordu, beni kısıtlıyordu, beni dövdü falan demiş ki Allah belamı versin ki yapmadım. Ya bahsettiğim kişi bir avukat. Ben ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Bir de öyle bir düzenek kurmuş ki, bana şiddet uyguladığı zamanlarda ben ona bağırınca videolarımı çekmiş bir sürü. Polise veririm diyor. Kendimi bir korku filmi içinde buldum.

Hem bana hayaller kurdurttu. Gerçekten sevildiğimi hissetmiştim. Sonra beni yurt dışına geldiğim gün engelledi, beni yıllar önce aldattığı kızla selfie attı instaya ki kız evli şu anda, üzerine herkese beni canavar gibi gösterdi. Engellemiş her yerden, neden diye de soramiyorum. Bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım. İlk gunden ayrılmak istiyordum, şiddeti hak ettin diyor. Neden o zaman evlenme teklifi etti ki. Az kaldı ülkeye dönmeme. Hesap sormayı çok istiyorum ama ne yapmalıyım. Çok kandırıldım. Ne demeliyim, evini mı basmalıyım bilmiyorum. Beni çevreme rezil edip gururumla oynarken kendi devamlı partiliyor. Hiçbir pişmanlığı yok. Beni başından atıp bekar hayatına döndü. Bir cevap arıyorum sadece. Gitmeden davul zurnayla gönderdi beni. Bir de aynı mahallede oturuyoruz.

Güncellemeler
+1 yıl
Bir arkadaşıma böyle yazmış "Onunla birlikteyken kaybetmiş hissediyorum. Kendim olamıyorum hiçbir şekilde. Nazlı ile olmak evet kötü değil, belki bir noktaya kadar beni mutlu ediyor, ama içimdeki o heyecan ve yaşama sevinci yok. Beraber vakit geçirmekten keyif aldığım arkadaşlarım yok. Eğlendiğim şeyleri yapamıyorum" Arkadaşlarım dediği kişilerin hepsi takıldığı kadınlar. Elbette rahatsız olurum. Beni başından atmak amacı anladığım kadarıyla. Sadece onunla karşılaşınca nasıl tepki vermeliyim
Erkek arkadaşım nişan takıp kandırdı beni. Bir fikir verseniz?