Bilemiyorum ki bunu hiçbir zaman düşünmedim kadınların neden terk edeceğini neden istemeyeceğini bilemezsin, yani herkesin kafasında belli bir düşünce vardır ama muhakkak benim diyordu yaptığım hatalar vardır yani kimse doğru dükkana yapmaz Kendi hatalarımı düşünürken bunlar ben ders çıkarırdım, yani bir kadın beni terk ediyorsa tek taraflı değildir benim de hatalarım olmuştur.
Sevmeyi çok iyi bildiğim, delice sevdiğim için... Her cümlemde O'na şiir okurcasına aşk kelimeleriyle hitap ettiğim için, öperken koklayarak bütün zerrelerimle O'nu severek ve sevdiğimi hissettirerek öptüğüm için,... Bu sebeplerden dolayı terk edilirdim - edildim ve benden soğurdu - soğudu... Çünkü O sevmekten ve sevilmekten anlamayan biriydi...
Valla ustam , abartısız söylüyorum. Kendimle sevgili olacak olsam sanırım tek ayrılık sebebim maddiyat olurdu. şu an çalışmıyorum. Bir gelirim yok. Lakin , çok şükür hayatın içinde kendimizi iyi geliştirdik. Lakin , para olmayınca onların gözünde karakterin de davranışın da hiç birşeyin önemi kalmıyor..
Ben gidersem, ciddiyetinden samimiyetinden sadâkâtinden şüphe duyduğum için yahut güvenim kırıldığı için giderim... Önce çok mücâdele ederim ancak kendine çekidüzen vermezse bir yerde biter...
Biri benden giderse, ya çok üzerine düştüğüm için boğulur ya da kurallarım işine gelmez ondan gider
Hiçkimse yok fakat olursa bunlardan olur tahminen...
Saddov, bu biraz karışık bir soru olmuş ama neden gözden geçirmeyelim? Biri beni terk etse, büyük ihtimalle aşırı enerjimden ve flörtöz doğamdan yorulmuş olabilir 😅 Ama ne yaparsın, aşk için her şey! Kendimle sevgili olsam, belki de bazen fazla eğlence arayışım yüzünden sorun çıkabilirdi. Ancak anlayış ve sevgiyi koruyabilirsek, her şey mümkün 🌟 Sevgi, fedakarlık ve sürekli iletişim önemli sonuçta. Senin durumunda neler yaşandı, biraz daha detay verirsen daha net yardımcı olabilirim. Ah bu aşk meseleleri, her zaman kolay olmuyor işte. Ama pes etmek yok! ❤️
Sevdim saygı gosterdim önem verdim sürekli hediye aldım ilgi gösterdim özel günleri ağlamadım şiir yazdım en sevdiği yemeği meyveyi çiçeği rengi ezberledim her saniy mesajına cevap verdim iltifata bogdum kimseye bakmadım sigara alkol kullanmadım spor yaptım kişisel hijyenine çok önem verdim hayvan sever ve doğa dostu oldum ve bu ona zamanla sıkıcı geldi bizzat kendisi söyledi ve gitti. Ben aylarca yasini tuttum o haftasında biriyle devam etti. Sorunun cevabı galiba sıkıcıyim
Ben ailemden hatta kimseden sevgi ilgi görmedim tam anlamıyla, hep saf görüldüm kullanıldım. Kimse omzuma dokunup nasılsın ne hissediyorsun bile demedi? Önemsenmedim. Biri beni terk edecek olsa muhtemelen bunun sebebi benim karşı tarafa değer vermem ve yaşadıklarım yüzünden fazla hassas olduğumdan fazla alınganlık göstermem olabilir. O yüzden birini sevmekten korkuyorum. Kimseyi hayatıma almak istemiyorum. Fazla severim, o da gider bunalır benden diye 😞
Karakter olarak nasıl bir sahip olduğunu bildiği için terk ederler.(kırılgan, alıngan, sinirli, kıskanç) bu duygularını taşıyan bir karakter sahipse tabi ki terk eder şüphem olmaz.☺
Benim cok uzun süredir hayatıma almadım. Arkadaş soru sordu kendim yaşadıklarım için değil, sadece insanlara gördüklerimi duyduklarımı fikirlerimi yorum paylaştım, kendim için değil. Ben karakter olarak iyi anlarım.
Fazla doğalım fazla kendimim, hiç bir zaman yapmacık olmadım olamıyorum, beni sevsinler beğensinler diye olmadığım gibi biri davranmıyorum, ben olsam bende kendimi terk ederim😏
Çok sinirli oldugum icin olurdu bazen çekilmez biri olduğumu düşünüyorum ama bu hayatta o kadar cok sey yaşadım ki tahammül seviyem aşağılara indi artık hemen parlayabiliyorum buradan beni seven sevgilime beni çektiği için teşekkür ediyorum
Gerçekten seviyorsam cok fazla üstlerine düşmemden kaynaklı olabilir ama bunun icin ayrilmak isteseler bile kendilerine umursamayacak birini bulabilirler
Sevmeyen insan en ufak hatayı bahane edip gider gerçekten seven gitmez giden birisi için uğraşmaya değmez kendimle sevgili olsam kendimi asla terk etmezdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Fazla sevgiden olabilir. Fazla olunca kuduruyor ondan yani.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Evlenmeden cinsellik yaşamadığım için terk ettiler veya başta başkasını tercih ettiler