Daha öncesinde hiçbir şey yaşamamış ve karşısındaki insanın her şeyiyle ilk olmasını istiyormuş. Ona her şeyi anlattım 2. Buluşmaya bir paket sigara almış gelmiş anlattığım her şeyde sigara yaktı. Sonra da bana dediki çok tatlı bir insansın, enerjimiz seninle uyuşuyor. Keşke geçmişin kötü olmasaydı da sana merhem olsaydım dedi ve benle konuşmayı kesti.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kararsızca başlayıp sonra bir anda bitmesinden iyidir. Daha zaman da bol insan da. Hayatına girecek yeni insanları beklemek lazım
Oooooohohohohooho çok büyük saygı duydum adamın net bir prensibi var
Bencede çok tatlı bir insan zaten
Daha iyileri nasip olsun diyelim
Geçmişinde yaşadığın ilişkiyi mi anlattın
Sordu anlattım daha öncesinde çoğu kız buna yalan söylemiş Bende gerçekleri anlattım doğru söyleyeni dokuz köyden koyuyorlar.
boş ver gitsin o zaman kendi sanki yapmamış
Şeye çok güldüm. Kızın biri yazmış ki Senin geçmişin kötü seni napsın, benim geçmişim temiz ver instagramını cocuğun da ben konuşayım.
Haha sllk
HSBXHXGWHXBDXBX
Yo sorun değil. Benim ailem problemli yani babamdan hiç sevgi görmedim küçükken oyuzden hep dışarıda aradım sevgiyi. Baya şiddetli vurmalı kirmali bir ailede büyüdüm yanlış kişilere denk geldim. Sevgi açlığım yüzünden çok insan tanıdım. Bu yüzden bende açık açık o kişiye söyledim. Ancak onun ailesi iyi ve sakin bir ailede büyümüş. Çocuk çok akıllı biri ve hiç birini bile öpmemiş. Bende keşke böyle derler yaşamasaydım senle tanısaydım dedim. Çünkü gerçekten onla birlikte sevgili olsak evliliğe kadar gider onu o söyledi. Ancak karşısındaki kadın ilki olsun istiyor. Ve bitirdi maalsef geçmişe bir şey yapamam. Ancak geleceğimi yönetebilirim. Kısa zamanda hayatıma giren en kaliteli en iyi erkekti.
Üzüldüm senin için
:( hatta o benle konuşmayı kestigi gün bir şey öğrendim babam annemi aldatiyormus. Yani daha neler neler.
Oha ya onu nasıl öğrendin
Annem babamın bir kadınla konuşmasını duymuş. Baya uzun hikaye. Annem de baya kötü ben zaten baya kötüyüm. Bu çocuktan önce 1.5 yıllık bir ilişkim vardı o bitti o çocuk da eski sevgilisine geri döndü. Vur Allah vur.
Neyse hayat uzun devam et boş ver yenisi gelir
Seni peçete gibi kullanıp atmış
Bir sey yapmadı ki kullanacak
Sürekli dokunmuş sarılmış diyorsun daha ne kadar kullanacak üstüne morali bozukmuş sen onu teselli edip morali yerine gelince bırakmış seni
Sürekli derken ilk buluşmaya göre koluma falan dokunuyordu mesele bu. Kullanmak bu değilki. Benim anlamadığım şey neden geçmişi kurcalıyorlar bu kadar. Çok iyi anlaşıyoruz kendisiyle gerçekten buluşunca 5 6 saat oturduk Bende şok oldum. Sohbet çok sardı ve çok da yakışıyorduk bence. Ama hayat işte naparsın üzüldüm
İlk buluşmada sana dokunmaya çalışması normal değil muhtemelen seni test etmek için yapmıştır daha önceden erkeklerle temas kurmayan kızlar ilk temasta rahatsız olur ama senin rahatsız olmadığını görünce anlamıştır ilkin olmadığını diğer konuya gelirsek kendisi geçmişte bir şey yaşamadığı için karşısındaki kişininde geçmişinin temiz olmasını istemesi en doğal hakkı büyük ihtimalle senle geçmişinden dolayı ilişki yaşamamak istememiştir keşke bunu buluşma olmadan önceden ona belirtseydin en azından ona karşı bir şey hissetmeden ayrılmış olurdun
Hayır ben zaten bulusmadan önce her şeyi anlattım görüntülü konuştuk. Yani kendisi istedi buluşmayı. Buluştuk gayet 5 6 saat oturup sohbet ettik kararsız kaldım sevgili olup olmama konusunda sonra 2. Kez buluştuk çünkü gerçekten konuşma sarıyor enerjimiz uyuşuyor ve mutluyduk ikimiz de. Ama işte anlattıklarım onu rahatsız etmiş. O bulusmsdan sonra 1 gün yazmadı o günün gecesi konuştuk tekrardan bana dediki gülüm ben diğer insanlar gibi sana zarar veremem ben ancak senin derdine deva olurum merhem olurum. Hatta seninle devam etsek bu yolun evliliğe gideceğini de bilirim. hoşlandığım ilk kişisin. Sabahlara kadar oturup seninle konuşup sohbet edebilirim. Hatta geçmişin iyi olsaydı senin önüne kırmızı halı sererdim gelirdin dedi. Ancak ben karşımdaki insanın her şeyiyle ilkim olmasını istiyorum oyuzden kendine iyi bak.
Evet gerçekten çok üzücü olmuş vedası senin halini çok iyi anlayabiliyorum muhtemelen ilk tanıştığınızda sana çok aşık olmuştur senin hiçbir kusurunu gözü görmemiştir zamanla insan herşeye alışıyor sana alıştıkça olaylara bakış açısı değişmiş artık geçmiş hataların gözüne batmaya başlamış karşısındaki insanın kendisi gibi ilki olmasını istemesi kırmızı çizgisi olduğundanda ayrılmış senden
Evet maalsef yapacak bir şey yok yolu açık olsun. Çok iyi bir insan hoşlandım ama yapacak bir şey yok dilerim o da istediği kalbine göre birini bulur. Giderken bir de bana dua etti minnoşum benim
... Sonra tekrar aradı
Evlen
İyi yapmış