Çok özel bir ilişkide asla basıma gelmez demistim?

16 yaşında tanıdım o da 20. Çok aşık olduk km ler girdi aramıza 7 sene mıknatıs gibi her fırsatta birbirimize koşuyorduk. Ailem vermedi senelerce uğraştı sonunda aldı beni şimdi 7 senelik evliyiz bir de kızımız var neyse ailesi sıkıntılı okb ler hepsi bana yaşattıkları sıkıntılarda bana destek olduğu için ailesi soğuk ve ailesine aşırı düşkündür aslında bunun boşluğunda bunalıma girdi beni ihmal etti 2 sene bende agresiflestim çok hırpaladim onu sürekli kavga ettik, soğuduk 1 ay önce tiktok denen lanet yerde bir kadına sevgi sözleri söylediğini gördüm 15 gün konuşmuşlar o an gercek anlamda yıkıldım çok güveniyordum bana hala soğuk çünkü sevgime inanmak istiyormus erkekliğine laf etmisim bosama beni diyor hatta biraz rahatlamış gibi beni sevdiğini yeniden anladın, benim istedigim sensin sildim her seyi diyor onu kara bir sevdayla sevdim ben ne yapacağımı bilmiyorum. Erkekleri anlamak çok zor biraz uzun oldu lütfen cevaplayın yıkığım hayat durdu sanki benim icin. Lütfen cevaplayın 😔

Güncellemeler
1 yıl
Başka birine bakabildiyse sevmiyor diye düşünüyorum ama git diyorum gitmiyor bırakmam diyor erkekleri anlamak imkansız. %90 aldatıyor bunlar sevmeyi bilmiyor...
Çok özel bir ilişkide asla basıma gelmez demistim?