Hem ben sana evde yemekte yaparım' diyen ve
( kahve bile yapamayan erkek 🙄
Hem ben sana evde yemekte yaparım' diyen ve
( kahve bile yapamayan erkek 🙄
Bahaneye gerek yok. Sevişmek istiyorsa açık açık söylemeli. Tabi bazen biraz huzur, rahat rahat sohbet edebilmek ve karşısındaki insanı en rahat hissettiği ortamda tanımak istemek doğal bir davranıştır.
İlk buluşmada mı
Bi arkadaşım vardı geldi şey dedi " ya ben bu kadar açıksözlü birisini tanımadım bana dedi ki ben senden etkilendim ve sevmeye başladım sevişmek istiyorum" gülme krizine girmiştim bu aciksozluluge şu an dunyanin en mutlu evliliğini falan yaptılar üstelik hamile... demek ki bu tip insanlar ciddi düşünebiliyor dedirtti bana bu olay
Duyduğum en komik hikaye olabilir 😂
Amac belli, kabul etmezsen baska ava gidecek. Kizlar da bu kadar g. eri zekali olmasin artik ya 😬
canımsın demeyelim de , en çirkininden tutun da en yakışıklısına , en zengininden tututun da en fakirine eve atma peşinde. Herkeste bunu normalleştirme çabasında. Sonra da ( temiz kız yok abi felan fistan ) tabiki olmaz önünüze çekene aynı muameleyi yaparsanız. Bulamazsınız.
Bu cevap beni baglamiyor, ben boyle degilim 💁
👍
Tesekkurler 🙏
…..
Cevap
12Cevap
film falan izlerler
Yalan mı atıyorlar bir de böyle ben ilk buluşmada eve çağırıyorsam direk açık açık söylüyorum sffs
Kahve içer film izleriz. Gibi
O bahane bulmadan sen hızlı davran ve sana geçelim de
kahve yapamaz. sana yatakta neler yapabileceğini göstermek istiyor
daha iyi tanımak istiyor
En son ev olmalı ilk gün mü?
Ben bahane uydurmam direk söylerim
İlk buluşma da mı
Yemek seni yapmak istiyor
bence ne olduğunu biliyorsun
Dışarısı * der bin şey anlatır sana bu tipler
mevzuu belli mikecek
Belli zaten de bu cesareti nasıl buluyorlar anlamadım