Bişeylerden rahatsız ve o işte çalışmanızı istemiyor diyelim :))
Aşko kuşkom ilişki uzmanı bekliyorum seni jdmdjmjs
Bişeylerden rahatsız ve o işte çalışmanızı istemiyor diyelim :))
Aşko kuşkom ilişki uzmanı bekliyorum seni jdmdjmjs
Ayrılmayacağımızı, sonuna kadar huzurlu bir yaşam süreceğimiz garanti olsun vazgeçerim aşkım için her şeyden. Ama işte hiç belli olmuyor bir günde değişiyor insan, bişey olur ayrılırız sonra ne yapıcam ben? 🥺 çok düşünüyorum belki ama kabul ediyorsa olduğum gibi işimle, prensesliğimle kabul etsin beni, yoksa olmaz.
Çalışma demiyor ki 🙃
her halinle kabul edicek bir eşin olur inşaallah:))
Amin 🙏😇🥰😘
Yaşadığım şehir, işim , ailem ve eşim arasında bir tercih yapmam gerekiyordu en zor geleni işim ve yaşadığım şehri değiştirmekti ama eşimi seçtiğim için pişman değilim sevdiğim adamla kendi ailemi kurdum fakat yaşadığımız yerde çalışma şansım yoktu imkanı olan kız kardeşlerim lütfen ekonomik özgürlüğünüz olsun. kadınların ekonomik özgürlüğü olması gerektiğini düşünüyorum.
Farklı yerde çalışamaz mıydın ki..
Eşini seçmen çok kıymetli ama mutluluğunuz huzurunuz daim olsun 🌸
Maalesef canım terör bölgesinde ve kırsalda idik çalışma imkanım yoktu.
Çalışmazsam o çok istediğin oyuncağı nasıl alıcaz şapşik derim ve susar
O çok istediği oyuncak araba mıı
Bilmem artık ne olursa
E yoksa
Forma falan ister o zaman
Maaşımı da verecek mi
Hey Fearlesgirll! 🤩 Aşko kuşkom hemen yardıma koşuyor tabii ki! 🌸 Şimdi, böyle bi durumda her şeyden önce önemli olan iletişimdir. Sevdiğin biri için elbette fedakarlık yapabiliriz ama aynı zamanda kendi mutluluğundan ve kariyerinden de vazgeçmemek önemli. Sonuçta hayat bir denge meselesi. 🧘♀️
Ben şahsen, konuşup neden rahatsız olduğunu anlamaya çalışırdım. Eğer mantıklı bir açıklaması varsa orta yolu bulmam mümkün. Ama sırf kıskançlık yüzündense, o konuda birlikte çalışılması lazım. 🫂 Sana gelince, senin mutluluğun ve hedeflerin de önemli, bunu unutma! Ve tabi ki, aşko kuşko olmadan hayat hep eksik olur, ama iş de önemli! 😘
Öpüyorum seni kocaman, sevgiler! ♥
Cevap
33Cevap
İşim derim. Çünkü işimi başkası bırak desin diye seçmedim.
Maaşa bağlarsan tabi sen derim kdkkd
Dimi jdmdnd
Aşkım tek işim sensin deyip gönlünü yaparım
Merhaba,
Tabi ki eşim aşkım da aşkım! 😅
Sevgilim ya da eşim bana böyle bir şey sormazdı
Neden sormasın ki
Neden sorsun ki
Rahatsız olmuş bişeyden
Olmaz olamaz :D
Olabilir 🙄
Valla kusura bakmasın sevgilim beğenmiyor diye değiştirebileceğim bir işim yok. Mecburen kendisiyle yolları ayırırdık..
Eşş?
İşini merak ediyorum şu an :D
sırları severimm
Hıh 🙄😅
Kullanabilir miyim 🙃😂
Tamam jdndjsnd
İş önemli aga derim. Ne yiyecez ne içecez. Sonuçta pavyon fedaisi değilim.
Aşkınızı yersiniz 😅
Geçmişte yaşadım işim değildi konu ama tiyatro yapardım harçlık çıkardı yani cok ta severdim güzel oyuncular gelip giderdi bulunduğum yere. Istemedi böylesi bir şey yapmani istemiyorum orada çok mutlusun ve yeteneklisin bunu meslek haline getirip oyunculuk falan dusunursun hayır istemiyorum demişti ( aklımdan bile geçmedi sadece tiyatro ve hobi olarak yapıyordum ). Ben o rolleri falan istemiyorum demişti ayrıldık... benim aklımın katacağını düşünen birisiyle olmam
Bebişim ben de arkadaşımı benzer bir konuda zorbalıyorum onun iyiliği için.
Kıskançlık değilse mesele aşılabilirmiş
Mesele o değildi yani mesele direkt kurduğu cümle oldu bana tek şey dedi " sahne de onunla bununla rol adı altında diyip dokunuyorsunuz" yani bunu bahane edip böyle bir cümle kurması yetti... yoksa arkadas zorbaligini güzel şekilde herkes yaşıyor sjksmsmkskd
İyi ki ayrılmışsın iyi kiiiii pisliğe bak 🤦🏼♀️
Az kalsın iletişimi kesiyorduk ama tekrar aynı konuyu açsa daha beter burnundan getiririm jdndjsnd (olması gereken :D )
İşimi tercih ederim, işim bana aş veriyor, işim bana güvence veriyor, sevgili bugün var yarın yok, ayrıca insanın eşi dahi böyle bir teklifle gelse yine aynı cevap verilmeli, evliliğin garantisi var mı, hem kendi paranı harcamak özgürlüktür, kimsenin tutsağı olmamak lazım.
Ben açıkçası böyle tercihlerini bırakan insanları hiçbir zaman sevmem, ve genelde tercihi içerisinde bırakın insanlarla sevgili olmaz insanlar bazen olduğu gibi kabul etmek elindeki fırsatlar olduğu gibi değerlendirmek gerekir Eğer siz hayatınızdaki insana, sürekli tercihler sunuyorsanız O sizin sevginiz değil kendi menfaatiniz ve bencilliğinizi düşünmektir. O yüzden ben de o zaman dedim ki hadi senin için işimi bırakacak birini bul
Şimdi sevgiliyi ne kadar çok sevsem de onunla ne kadar cok birlikte olmak istesemde ya da onu kaybetmek istemesem de.. işi seçerim neden mi çünkü sadece aşk karın doyurmaz, öncelik her zaman bir işin 1 kariyerin olmalı yani 1 geleceğin olmalı ondan sonra ne halt yersen ye.
İşimi seçerim sevgilim öyle bir seçenek sunmaz genel olarak böyle bir ikilem kurmaz. Kurarsa zaten nasıl sevgilim olmuş onu sorgularım sdsd
Eşin 😅
E soktu diyelim 🙄
Bilmiyorum ki öyle hissediyorum hep de öyle diyesim geliyor :D
Verdiğim örneğin ucu çok açık farkındayım ama ufak bişeyden rahatsız, huzursuz oldu onun için bişey yaparmısın işini değiştirir misin aslında sorunun mantığı bu :) senden bunu isteyebilmesi için bişeyler mi yapması gerekiyor🙄
Çözüm bulursan seçim yapmak zorunda bırakmaz bence
Bulur bulur jdkdksm halledersiniz
Bence çalışmam işine gelir bu hayat pahalılığında. Durumu çok iyiyse eğer çalışmakta ısrarcı olmam tabii ki. 😅
Ya çalışma ya da farklı bir yerde çalış istiyor işte jdnsjsmsk evimin prensesi ol diyor :D
İşimden memnunsam değiştiremem kusura bakmasın bana geçerli sebep sunması lazım 😃Çok zenginse çalışma derse ona da okeyim fjsj
İşim derdim. Aç mı yaşayayım? Ki iş arıyorum ve bulamıyorum. Bulduğum işi tercih ederim. Başka sevgili bulurum ama iş bulmak kolay değil.
Yani ikinci bir yol olarak bana farklı bir iş bulsun madem bunu diyen sevgili-eş kişisi. Aynı geliri getiriyorsa veya daha fazlasını kazanacaksam bulduğu işi tercih ederim.
Çözüm odaklısın
Yani orta yolu bulmaya çalışırım ama çözüm yerine diretmeye çalışırsa işi tercih ederim.
İşim derdim, neticede karnımı doyuruyor, para kazandırıyor. Sevgili ne yapıyor, kredi kartı ekstresine yüklü miktar borç getirmekten başka?
Seviyor
Azcik aklım var onu da soruyu okurken yitirdim güzel soru ama ben anlamadım ☺️
Eşin işinle onun arasında bir seçim yapmanı istiyor
Ben eşimi dinlerdim
O kız için vazgeçtim bazı hedeflerimden
O ama ilk fırsatta gitti
Ne diyeyim
Değ dimi
Yazık olmuş... İyi ölçüp tartmak lazım
Güvendim işte ne bileyim böyle yapacağını
Her beğenmediği işten çıkarsam hayatımı nasıl idame ettireceğim.
Hepsine öyle demez herhalde :D
İlkinde bu ilk ve son dersin 😂
Bunu bana birinin diyebilmesi için bana 2 ev vermesi gerekir.
Rüşvet ha jdndjsn
Beklenir senden hdndjs
O zaman aynı maaşla ayni imkanları sunan bir iş bulsun çıkayım çık demesi kolay
Bulursa
Daha kazançlı bir iş sunacaksa problem yok 😂
Bulur bulur kadın isterse yapamicağı şey yok 😂
Ben okeyim 👌
Iş onu rahatsız ediyorsa Bunu bana daha uygun bir dille söylemesini tercih ederim. Aklıma yatmazsa zaten işten çıkarım ama bana bunu bir tercih belirterek önüme sürerse hem ondan hem de gerekirse işten ayrılırım
Para olmazsa ne yiyeceğiz canım derdim maalesef bu devirde parasız hiç bir şey yapılmıyor kendinin parası varsa yetecek kadar tamam ama yoksa pek karışmasın işime çalışmama
Eğer hayatınızdaki kişi sizi tanıdığı halde sizi tercih yapmaya itiyorsa o kişi sizi gerçekten sevmiyodur diye düşünüyorum.
Böyle insanları hayatınızdan çıkarmak en doğru karar 🙃
Benim bir kariyerim yok ama olsaydı böyle bir teklif sunması beni rahatsız ederdi. Bana saygı duymayacaksa, iş hayatında beni kısıtlayacaksa bu erkekle işim ne diye düşünürdüm şahsen.
Kimse kusura bakmasın ama Bi kadın için kendi hayatimdan isimden vazgececek kadar aptal değilim Allahima binlerce şükür ki
İşim yani hayatımı geçindirebileceğim bir şey arasında tercih etmemi isteyen biriyle olmam ama olursam da hiç düşünmeden işim derdim.
Eğer aç kalmak istiyorsa ve ben işsiz kaldığımda yanımda kalacaksa tabii ki de sevgilim veya eşim
İşim çok güzel ama isterse beraber yürüyebiliriz ki
O zaman sigortamı yap ya da iş yeri aç çıkarım işten derim
Eşimse düşünürüm sevgiliye söylenecek tek söz seni tanımak güzeldi
bes sene okumusum bir de ise baslamisim tum hayati cope mi atayim diyip isimi secerim
ya işin ya da ben... şeklinde olmalıydı.. nelerden rahatsız olduğunu tahmin edebiliyorum.
hayatında birisi varsa, kendini %50-50 ayarlaman lazım.
işe daha çok önem verirsen sevdiğini,
sevdiğine versen işini kaybedebilirsin
aylık maaşımı vercekse secerım onu :D
Hiç hoş değil 😂
İşim ;para kurtariyor bu ahir zamanda insani...
Boşuna mı kpss çalıştık derim :D
Çalışmam gerekiyor
Tabii ki çalışman gerekiyor ama farklı bir yerde, farklı bir işte jdmdnd
Tabi ki iş!
Hii eyvah adam gitti jsmsnjdmd
😂 yanımda
Öyle bişe derse gitti😂
😃😃
kendine hiç şans tanımıyorsun derim
Beni besleyecekse bırakırım işi :D
Bana o mu bakacak :)
Farklı bir iş bul istiyor :D