Selam gencolar ☺️
Soğuyan kalbimi tekrar ısıtabilir misin❓
var mı buna gücün...

Selam gencolar ☺️
Soğuyan kalbimi tekrar ısıtabilir misin❓
var mı buna gücün...

Sadakatsizlik, değer görmediğimizi hissetmek veya karşımızdaki erkek bizi anlamadığında , çoğu kadının erkeğini terk etme sebebi, ondan maddi olarak fazla şey alamaması değil, erkeğin onun duygularını anlayamadığını düşünmesi. Yok aramadın , yazmadın, ben senin için şunu yaptım, sen niye bana onu yapmadın saçmalıklarından uzak durmak gerek. Niyeti olan görüşür, isteyen ulaşır, içinden gelen yapar, seven belli eder. Taktikle, bahaneyle ve cebelleşmeyle insan ilişkisi yürütülmez "
Sevdiğim erkeğe kırılmamak için ondan soğumamak için adeta inat ederim ve kâlbimi korurum.. Kırılmam ve soğumam demek bir daha dönüşü olmaz demektir çünkü.. Aldatma ve ihanet en başta, yalan, sadakat ve ilgi eksikliği misalen.. Ama dediğim gibi ben soğumaya izin vermem sevgilimle. Bizde gözü kalanların gözlerini sökerim..
Hemen belirteyim. Her şey yaşanabilir, yaşanan şeyler elbet çözülür fakat aileye karşı ifade edilen olumsuz cümleler, tanımadan konuşmalar, ihanet, yalanlar olursa kesinlikle soğurum. Hatta özellikle aile bağı inanılmaz önemli bir şey bu bağda karşı taraf tek bir hadsiz cümlesi anında uzaklaştırır.
Herhalde genelde aileme karşı ya da benim değerlerime karşı kriterlerime karşı memnuniyetsizlik yaparsa bir espri yapıldığı zaman karşıdaki yapılan espriyi kötüye çekip durmadan onay çıkaran Bir insan olursa, hatta biri ederler ya öküz altından buzağı arıyor işte öyle bir insan olursa O insandan uzak durmayı tercih ederim. Çünkü böyle bir noktadan sonra o insanla anlaşmak mümkün olmaz insan her dakika ciddiydi kaldırmaz.
Selam Bαყαɳʂҽϝƙαƚ! Aynen yaa, yalan ve ihanet kesinlikle soğuma sebebi. O kalp bir daha zor ısınır. 😢 Ben de bir aşk kadını olarak şu an sevgilimle mutluluktan uçuyorum ama böyle şeyler yaşansa, anında buz keserim. Trust çok önemli 😊 Neyse ki şimdiki durumdan gayet memnunum 😇. Sen de en kısa sürede ihanetlerden uzak, sımsıcak bir aşk bulursun umarım! 💖
Cevap
31Cevap
Aldatma ya da yalan olursa
O kadar çok şey var ki hangisini bir sayayım size.
Sürekli yalan konuşması
Nankör olması
Bencil olması
Değer bilmemesi
İlgisizlik
Beni durmadan kısıtlaması yani her seyime karışması
Bana güvenmemesi ve Telefonuma bakmak istemesi ve bana hesap sorması..
Sürekli bahane üretip beraber vakit geçirmek istemezse, yarım günden uzun süre benimle ilgilenmezse soğurum. Her saat ilgilenmesi lazım aslında ama işte sjssjsj
Katılıyorum diplerde prenses sfsfdd
Ya şöyle şeyler olabiliyor bende hiç kıskançlık yok sıfır hani içimden gelmiyor zaten güvenmediğim birisiyle de ilişki kurmam. O yüzden arkadas, gittiği yer falan müdahale olmaz yani ve buna bağlı olarak çok fazla kıskandırma çabası olabiliyor böyle olunca anında sogurum yani olmuyor komik duruyor bu çaba yok iste o duygu nasıl hissettiricen jskxkkdk
Kıskandırma çabası
Beni 2. plana atması
İlişki sorumluluğunu yerine getirmemesi.
Soğuyan kalpler ısınmazlar
Güvenemezler
Sahiplenmezler
Zor sönmüş bir ateşi yakmak gibi
Sönmüş fakat ıslak bir ateşe tekrar yakmak gibi
Çok zor.
Yalan söylerse
Karşı cinse 2. Defa dönüp bakarsa
Patatvasızlık yaparsa
Saygısını yitirip hakaretvari konuşursa, küfür ederse
Aldatma, yalan söyleme ve güvensizlik durumu yaratma bu üç konu olursa beni kendinde bayağı soğutur hayatımda hiç sevgilim de olmadı ama işte
Yalan söylerse veya samimiyetsiz davranırsa soğurum.
Hiç bir kadının kalbini ıstmam o sıcaklık bizi yakar
Soğumak diyince kavga eden köpekleri ayırmak için soğuk su dökülüyor o geldi aklıma 🤣
Aldatması, yalan söylemesi, beni ikinci plana atması
Araya üçüncü kişi girerse ve beni başkalarıyla kıyaslarsa.
Yapmacık hareketler, karşı cinsle gereksiz samimiyet
İlgisiz
Dürüst olmazsa
Aldatırsa
Şiddeti olursa, hakareti olursa, ve sacma sapan sekilde karsi cinslerle konusursa
Anlaşılmamak. İyi niyetimden şüphe duyulması, fevri hareketler, ihanet ve yalan.
Erkeksi dışı hareket yapmasına tahammülüm yok
1. itibarsızlık
2. pasiflik
3. zeka oranı
Yalanlar söylerse, aldatırsa. Ayrılırım direkt zaten.
Sadece saygıya önem veriyorum saygısızlık olmadığı sürece Herhangi bir problem yok
Anlayışsız tavırlar, olmayan birşeyi olmuş, yapmışım gibi konuşmalar, seviyorum deyip sevginin gerekliliğini göstermeyen sevginin zerresini bilmeyen kötü düşünceli insandan soğudum ve adı geçse kulağımı kapatıp kaçarım derecesine geldim.
Bir çok şey sayılabilir ama sizi seven birini gereksizce ve mantıksızca sürekli kıskandırmaya çalışırsanız zamanla o kişi çok soğuyor sizden yaşadığım için biliyorum. Yapmayın. Çok gereksiz. Kıskandırmanın da bir dozu var onu aşmayın.
Saygısızlık, bencillik, karşısındakini küçük görme, yalan, ihanet affedilmez şeyler benim için.
Bana yalan söylediğini yakalarsam bı de değersizlik hissi verdiğinde, sözlerini tutmadığında. Işık hızıyla soğurum. Tekrarı olmaz.
Çok çok aşırı kalp kırıcı şeyler
1 aldatması
2 arkadaşları daha önemli olması
3 bencil olması
Sadakatsizlik varsa ısınamamak üzere soğurum. Edepsizlik varsa da soğurum. Bunların dışında soğumam
kısa cevaplar.
soğuk davranışlar.
kırıcı konuşmalar.
ilgisizlik.
Kıskandırma çabasına girip başkalarıyla samimi olması.
Sevgilimden sadece beni aldatırsa soğurum sanırım onun dışında sevdiğim birinden soğumam
Yalandı yasandı ona demiştim ki yalan atarsan güneside alsan icine sogurum ısınmam öylede oldu
Yalan saygısızlık küfür ego
Sınırlarıma saygı duymazsa
Bana yalan söylerse ve ilgisi azalırsa
Yanımda osurursa sogurum nettt
Herşeyime burnumu sokarsa
Ardı arkası kesilmeyen saygısızlıklar
Saygı duymazsa biter
saygısızlık aldatma düşük libido vs
Hakaret, küfür, aldatma olursa
Yalan söylerse direkt tekmeyi basarım zaten
çaba sevgi iletişim tek taraflıysa
Yalan, umursamamazlık, saygısızlık
sürekli evlilikten ve çocuk yapma isteğinden bahsederse :/
Kandirilmak , aldatılmak , yalan olabilir.
Verecem diyip vermezse
Adanaya gel bak nasil isiniyor
@Çiçekbal
Yalan yalan yalan
Aynı zamanda birkaç kişiyle daha konuşursa 😏😏
Aldatma.
aldatırsa
Yalan ve güvensizlik
yalan soylerseee
Amacın sevgilileri soğutmak mı?
Değişir bilemem
İhanet