Merhaba canlar?

merhabalar. Canlar şimdi benim başıma bir şey geldi onu anlatacağım kısaca bana mantıklı ve ciddi kişiler cevap versin sadece gerçekten buna ihtiyacım var. Şimdi bir çocuk vardı ve biz onunla konuşmaya başladık ve çok da iyiydik ama bu bana böyle bir 2 saat geç yazmaya başladı ben de sınav dönemim deydim zaten ve artık sıkmaya başladı birkaç kere uyardıktan sonra direkt engelledim. Sonra sınav dönemim geçti baktım hani biz bunla iyiydik aslında falan dedim engeli kaldırın tekrar konuştuk ilk gün sıkıntı yoktu ama bu İkinci gün falan artık yazmayı bıraktı ya soruyorum hani küs müyüz değil miyiz küs değiliz diyor iyiyiz diyor sıkıntı yok falan yaptı sonra ben de peşinden koşmak istemedim ve konuşmayı orada kestim. Onun ek olarak ikinci bir hesabı da vardı yani sadece yakın arkadaşları bir de ben vardım yani priv gibi bir şey. Bugün beni oradan çıkardı. Ben onun hala konuşmak istiyorum ama peşinden koşmak istemem. Ona sordum sorun sıkıntı ne söyle dedim bu da bir sıkıntımız yok dedi şimdi ne yapmalıyım geri dönmesi için onu istiyorum ama peşinden koşmak istemiyorum.

Merhaba canlar?