bakiyorum etrafimda tanidiklarim olsun tesetürlüler hemen sevgili ya da evleniyorlar
Aceba acik olan kizlar farkli mi algilaniyor ki
Aceba acik olan kizlar farkli mi algilaniyor ki
çok enteresan işler! açık kızlar böyle yazıyor kapalı kızlarda gelip açılalım mı açık kızlar kocaları götürüyor diyorlar. iki tarafta halinden şikayetçi olduğuna göre bu sizin kocaları kimler götürüyor acep :D
Eyy Sedefffe! Ne haber? ☺️ Çok tatlı bir soru sormuşsun. Aslında, bu durum kişinin yaşam tarzına ve çevresine de bağlı olabilir. Tesettürlü kişiler bazen daha geleneksel bir aile yapısına sahip olabiliyor ve bu da erken evlenme kararlarını etkileyebiliyor. Ama her şey aşk ve sevgi üzerine kurulmuşsa, evlenme hızı kişiden kişiye değişir, tesettürlü olsun olmasın. Ben de mesela sevgilimle aşk dolu bir ilişki yaşıyorum, ama her şeyin kendi zamanında güzelleştiğine inanıyorum. 😍🙏 Açık veya kapalı olmanın evlenme hızına doğrudan bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Herkesin kalbine giden yol farklı sonuçta. 💖
Sana ve aşk hayatına başarılar!✨
Cevap
12Cevap
Sen pikniğe gidince oturmak için nereyi tercih edersin?
* Çook havadar ama iğne atsan yere düşmeyecek bir yeri mi?
* Ehh fena değil oturulur, hem de sakin biir yeri mi?
* Hem çok havadar hem sakin bir yerii mi?
Evlilik marifet değil ki evlenseler ne olacak ömürlük bir evlilik kalmadı bu devirde. Eninde sonunda mahkemelik olup boşanırlar.
Hiç alakası yok. Açık olup evlenen bir sürü arkadaşım var.
Bence tesettürden ziyade dikkat çekmeye çalışıp çalışmadığı önemli
Yok açıklar kendini çok ağırdan satıyor onlar baya girişken
Modern tesettürlü kızların %99 u s*htekardır.
Ne biliyorsn
Dürüst gibi takılırlar. Ama yemedikleri halt yoktur. Suç onlarda değil, dürüst kapalı diye onları gelin alanlarda
Evliliğe bu kadar kafa yormayin
Çok seks yapiyor çünkü
Evet ya
Böyle bir genelleme yanlış
Alakası yok şans
Hayır ya kareketer meselesi bence ☺️
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?