Hadi bakalım ne cevaplar gelecek?

Bir ilişkim var yaklaşık 1.5 sene olacak aynı iş yerin de çalışırken başladı ilişkimiz sonra o çıktı kendine iş yeri açtı ve ben de onun yanına gidip çalışmaya başladım bu durumlarda 3-4 ay aralıklarla oluyor. Beraber çalışırken bir personel aldık kadın. Ben hiç haz etmemiştim ve dün gece o kızla yattığını öğrendim. Tee o zaman olmuş bu ama işte telefonunda resimlere bakarken gizli dosyada gördüm mesajlar ekran kaydı alınmıştı. Daha sonra başka bir kızla 19 gün önce konuşmuş ama ( Aşkım falan dememiş) kendini böyle savunmaya geçti kız buna evlenirsem aklım sende kalır falan yazmış. Bir başka detayda biz şu an aynı evde yaşıyoruz. Bana ilk konu için savunmasıda daha 1 haftalık sevgiliydik 3-4. Ay olmasına rağmen şimdi çok pişmanım diyor. Yine fotoğraflar için de geçtiğimiz Mart ayında kendisini çıplak çektiği 2-3 resim buldum. Bunları birisine attığı aşikar. Ben netim ayrılmak istiyorum bunun sevgiyle alakası yok koca insanlarız biz. Şimdi bu kendime zarar veririm diyor seni çok seviyorum falan diyor ne cevap vereyim buna. Ayrılmakta haksız mıyım ben?

Hadi bakalım ne cevaplar gelecek?