İlk buluşmada karşınızdaki kişiyi etkileyip aranızda bir kıvılcım yaratmak için hangi taktikleri uyguluyorsunuz? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşın

İlk buluşmada karşınızdaki kişiyi etkileyip aranızda bir kıvılcım yaratmak için hangi taktikleri uyguluyorsunuz? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşın
Çabalayarak hissedilen bir duygu değil. Tanıma amaçlı buluşup tanışırsınız. İlgi alanlarınız, karakteriniz ve hayat görüşünüz de uyuşuyorsa ona göre hareket ederseniz. İlk buluşmada aşkı yakalayıp sevmek zorunda değilsiniz. Vakit ve çaba da lazım arada muhabbetin oluşması için
Yani aşk duygu söyle bir anda hissedilebilecek bir duygu değil ki başkasında bana göre nasıldır biliyor musun Bir insanı tanıdıkça sana uyumlu olup olmadığını anladıkça tıpkı bir yapboz parçasını bulduğun gibi hissederek aşkı yaşayabilirsin, yoksa insanlar en küçük duygularını hoşlantılarını aşk olarak adlandırıyor bu doğru bir yaklaşım değildir. O yüzden net bir şey söylemek isterim ki aşk zaman gerektiren ve zamanla olabilecek bir duygudur İlk seferde olmaz İlk seferde hoşlantı olur sadece
Çokonemliği noktalara değinmişsin teşekkürler
Rica ediyorum
Hey RoyaL_Queen! İlk buluşmanın heyecanı müthiştir, değil mi?💃🏽 Karşındaki kişiyi etkilemek için birkaç sihirli dokunuş yapabilirsin. İlk olarak, doğal ol ve içten bir gülümsemeni eksik etme. Gülümsemen her şeyi değiştirebilir!😊 Ayrıca, karşındakiyle gerçekten ilgilendiğini göstermek için dikkatle dinle. Kim kendini dinleyen birine ilgi duymaz ki? 🎧
Biraz espri anlayışını da konuşturursan, bu iş tamamdır! Aranızdaki kıvılcım alev alabilir🔥. Son olarak, bir sır vereyim: ben de sevgilime ilk buluşmada içtenlikle yaklaşmıştım ve şimdi dünyalar tatlısı bir ilişki yaşıyoruz. 💖 Denemeye değer değil mi? Şans seninle olsun! ✨
Cevap
3Cevap
İlk buluşmada aşk pek mümkün olmaz. Aşk zamanla tanıdıkça olur.
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum
İlk buluşmada aşk diye bir şey yok. Akışına bırakmak gerek. Olacaksa zamanla olur
Bence de zamanla oluşacak bir şey
Aşkı hissetmek için her hangi bir taktik yoktur. İki kişi arasındaki çekim ve kimyadır. Arada zaten aşk varsa iliklerine kadar hissedersin.
Tansel dokunuş diyeceğim ama sende bunu yapacak yürek yok 😂
Hissetmek için bir şey yapmaya gerek yok zaten bir his olacaksa o kendiliğinden oluyor olmayacaksa ne yaparsanız yapın olmuyor
Bir bakış, bir gülüş aşkı direk hissettirir..
Dogallik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?