Tekrardan teşekkürler:)
Arkadaşlar bir şarkı arıyorum da, yardımcı olur musunuz?
Tekrardan teşekkürler:)
Merhabalar, yaa ben bir şarkı paylaşmak istiyorum ama öyle aşk şarkı da olmasın. Nasıl tarif etsem bilmiyorum ama insanı kendine çeken bir şey olsun istiyorum. Vay be ne güzel diye düşündürecek. Bi arkadaşın görmesini özellikle istiyorum sjjsjssj onun için aşk içerikli istemiyorum. Dil fark etmez Kürtçe, Türkçe, Farsça, Fransızca... vs.
sasha sloan // until it happens to you
eurielle // city of the dead
Bu iki şarkıyı nedense seviyorum. İkincisi biraz ürkütücü geliyor nedense 🙄 bakabilirsin ikisine de.
Gerçekten ikisi de çok iyi , tâbi birincisi favorim oldu aşırı beğendim. Çok teşekkür ederim ☺️
İşine yarayacaksa sevindim, rica ederimm
Maşallah yaa böyle düşünceli görünce çok seviniyorum, hep gönlün gibi güzel bi hayatın olması dileğiyle...☺️.
Aşk olmasın yazınca epey düşündüm doğrusu öneri için 😂 Çok naziksin, teşekkür ederim, inşallah senin de güzel bir hayatın olur 🌸💕 O kadar içten yazmışsın ki çok iyi geldi, sağ ol 🌸
Rica ederim🌸☺️💜
💕
Ahahhahahahahha çok iyi
Ama teşekkür ederim bu olmaz gibi 😁
😅😅😅
Nasıl istersin sevgilin mi görsün istiyorsun
Yok kız ahhaha bi arkadaşım
Bu aklıma neden gelmedi ahhahah
Koppp kop
Kız ben aşık değilim 😂
Koppp kop ne demek bilmiyorum ama Hahhaha. Bu arada zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkür ederim
Kız aşıksın demedim ayol
https://youtu.be/xEjOU731SFc?si=K606E8Z_tz0lD6v5
Ellll mustooo
Kızzz Allah senden razı olsun inşallah beni çok güldürdün Rabbim senide güldürsün. Müqq yaaa 😂
Yaa senin şarkıları paylaşsam beni aşık sanarlar ahhaha
Teşekkür ederim 😃😃😃😀😀😀ben hep böyleyim
Daleeee don dale daleee daleeeee
Maşallah Rabbim neşeni hep böyle daim etsin , samimi söylüyorum çok sempatik yapın var Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah ☺️ Arkadaşların çok şanslı😂
Çok teşekkür ederim güzel insan güzel dileklerin için ayrıca minnettarım tüm güzellikler seni bulsun :))
Şanslılar tabi ağızları kapanmıyor 😅
https://youtu.be/X6Q-iZuzWyg?si=Cj6huszb1ItC6CvQ
Teyyyyh teyyy teyyyy işte böyle 💃
Cevap
3Cevap
Deepthroat. Anlamını bilen varsa kesinlikle ilgisini çekecektir
Çok kötüsün, gerçekten samimi söylüyorum.
Şarkıyı Türkçe altyazılı dinledim ve anlamı pekte iyi sayılmazdı çünkü
Pardon sen kim oluyorsun da böyle konuşma cesareti buluyorsun. Bu ne laubalilik.
Havlama klavye delikansını hoş delikanlı kısmı muamma öyle bi şarkı paylaşman biri için fazla bile hahahahahha
Diyorum ki; "Havlama klavye delikanlısı".
Hoş delikanlı kısmı biraz muamma...
Üç noktayı anlamazsın IQ yetmez , ben devamı dedim. "Öyle şarkı paylaşan biri, delikanlı olamaz" . Haa bu arada küfür etme...
Sinirden senin yüzünde yazamadım haklı olduğun için açıkladım
AhhahahahahhahahahH bu "yasa" gelmiş 😂 yukarıda; lan yazamayan ve "ln" yazabilen kişi bu yorumu yapıyor. ahhahahaha valla gülmekten karnım ağırdı.
Gerçekten canım zor olmalı, Rabbim kolay versin. Bu kadar cahillik ile münakaşa yeterli.( Allah'ım sen et kolay kolay küfür etmem.) Sana küfür etme dedim bu kadar adilik olmaz yaa sen kimsin ki bana küfür ediyorsun aaa doğru çok belli "İb*esin" , ancak öyle utanmaz olunur. Bu kadar belli etme "İB*E" olduğunu
*Allah'ım sen affet yaa
Yaaa sen küfür mü biliyon , yaa ben kıyamam sen küfür edince kendini adam mı sanıyon yaa seni küçükk şeyy , o küçük şeyle pekte adam olamasın ib*eliğin nedeni ortaya çıktı kıyamam. Şimdi git ağlama olur mu kıyamam yaa çok üzüldüm. Şimdi annenin kucağına koş olur mu. Yazma olur mu beynin varsa , öyle gözükmesede...
Yaa anlamıyor musun canım yazma, o küfürler senin taaa... Neyse seni küçük cahil iyi gecelerr
Aşko kuşkolarım güzel bi sözü vardır "siko bayo"
Hahahaha kendinden mi biliyorsun. Kusura bakma pazarlama işi bizde yok beyefendi, biz bu saatte kendi anne babamızla çay kahve içerken demek siz dışarılarda abooo.. neyse size kolay gelsin 😂 gece kuşu , küçükkkk...
Yaaa o kadar küçük çocuk ki, yazmadan anlamıyorsun
Dimash S. O. S
Çok teşekkür ederim, mükemmel yorumlanan bir şarkı, çok beğendim 😊
Rica ederim şahane şarkıdır
😊🙏
Zaten ayrılacaksınız bu kadar uğraşmana değmez
sjjsjsjsjjs ayrılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar