Sevgilimle yakınlaştık?

Sevgilim astsubay. Bayramda geldi ve biz dün görüştük sabahtan akşama kadar beraberdik birlikte piknik yaptık sonra el ele gezdik falan. Gece de ayrılmak istemedik birbirimizden ailelerimizden izin aldık. Açık hava bir Cafe var oraya gittik gece boyu oturduk sohbet ettik güldük eğlendik daha sonra bi de gece yürüyüşü yaptık yemek yedik falan. Arabada kalırız dedik. Konuşmaktan uyuyamadık da. Neyse biraz öpüşmeye başladık yavaş yavaş , sonra sarıldık uyuyalım dedik. O bi yarım saat uyuyup sonra yavaşça beni öpmeye başladı yapma çok utanıyorum ileri gitmek istemiyorum dedim istemeyeceğin hiçbir şey yapmam sen de yapma dedi boynuma doğru yavaşça inmeye başladı heyecanlanmaya başladım ben. Bana dokunmanı istiyorum dedi o kadar utanıyordum ki kıpkırmızı oldum böyle daha güzel oldun dedi. Öpüyor öpüşüyoruz ve ben karşı koyamıyorum kalbim çok hızlı atıyor. Bana dokun dedi ve elimi bir yerine götürdü sadece dokunduk birbirimize ve rahatladık çok farklı çok güzel bir andı yüzüne bakamadım ama çok utanmıştım. Sevgilime de söyledim içimde farklı bir his var neden yaptım diyorum kendime. pişmanlık gibi bi duygu hissediyorum ama o öyle olmaması gerektiğini bu anı bir ömür unutmayacağız özel bir anımızdı dedi kendini kötü hissetme eğer ki öyle olursan hep yanındayım dedi
Sevgilimle yakınlaştık?