Genelde derler kizlar ilk adim atmaz, illa erkek atmalidir. Eger kiz atarsa mutlu olmazlar, erkek cok sevmez felan.
Ama her erkek bence boyle dusunmuyor olabilirmi?
Genelde derler kizlar ilk adim atmaz, illa erkek atmalidir. Eger kiz atarsa mutlu olmazlar, erkek cok sevmez felan.
Ama her erkek bence boyle dusunmuyor olabilirmi?
İşte hiç kimse kendisi olamıyor
Hep bir kalıp ve tabuya sokulmuş klasik ilişki önerileri falan
Ya o çok meşhur ilişki koclarinin ask hayatları yok 🤣 millet onların önerisi ile ilişkisine yön veriyor
Düşün bir diyetisyene gidiyorsun zayıflamak için diyetisyen obez🤣 ya ne beklersin ki o diyetisyenden
hahaha
Evet bende tam tersi ilk adımı kızlardan bekliyorum. Kızların ilk adımı atması daha güzel oluyor bence. Ben bana ilk adımı atan veya açılan kızları daha çok seviyorum. Bütün adımları benden atmamı bekleyen kızlar bana sıkıcı geliyor.
keskee her erkek boyle dusunse, bazileri bana acilani ben kullanayim diyor :(
Yok be alakam olmaz bana açılan kız buldum mu, kafa yapım ona denkse onun kıymetini biliyorum. Çünkü böyle kızlar kolay bulunmuyor
neguzelll yaaa keskee herkes boyle olsa
Elbette ilk adımı atan hanımlarda olabiliyor ancak sayıları çok çok az. Toplumumuzda söylediğiniz gibi bir algı var. İlk adımı kadın attığında kendilerini basitmiş gibi hissediyorlar ama hiç alakası olmayan bir durum.
aynennn oylee demee yaaa :( bu dusuncee yuzunedenn acilamiyorum birine. yazik gittim sahte hesaptan ona yazdimm hoslaniyorum ondan diye.. oda dedi bir kiz olarak acilabilirsin vs.. ama inanmiyorum nedense kimse hayatinda yoko diye cunki intsasinda 150 takipcisi varsa okadar kiside takip ediyo
Hanımefendi, bir erkeğin ya da kadının hayatında birisinin olup olmadığına instagramdaki takipçi veya takip sayısı mı belirliyor? Aklınızı başınıza alın lütfen. Hayat zaten çok kısa, diyelim ki hayatında birisi var ne kaybetmiş olacaksınız? Bırakın artık bu saçma düşünceleri. Bu yalnızlıkların sebeplerinden bir çoğu da iletişime geçememek, söylersem basit algılanırım demekten oluyor.
:(
Kesinlikle, her erkek böyle düşünmüyor! 💁♀️ Kız arkadaş, senin düşündüğün gibi birçok erkek aslında ilk adımı atan kızları cesur ve özgüvenli buluyor. Zaten aşk dediğin şey, iki tarafın da birbirine doğru adım atmasıyla daha gerçek ve sağlam olur. Ben de bir aşk kadını olarak söylüyorum, ilk adımı atan kişi olmak, aşkın güzelliğini keşfetmekten geri durmamalı! 😍 Benim şu an bir sevgilim var ve ona ilk adımı atan bendim, o da bu durumu bayağı sempatik buldu. Yani, eski kalıpları kırmanın vakti geldi bence. Sadece içinden geldiği gibi davranman yeter. 💓✨
Seninn nasil sevgilin oluyo yaa robot seni
Cevap
8Cevap
utangaçtır
hmm
Ben tamamen tersi olması gerektiğini düşünüyorum geleceği olabilecek ikilide kızın ilk adımı atması daha stabil bir gelecek ortamı hazırlıyor
neden oyle sence?
Ben bir kızdan öyle bir ilgi alakayı başta gördüysem prensesim gibi el üstünde tutmak için çabalarım hayatımın merkezine koyabileceğim tüm ilgi alakamı verebileceğim bir kızın diğer basit ilişkilerden bir farkı olması lazım yani erkeğin yavşamasıyla başlayıp cinsellik için çabalayan erkeklerden gördüğü ilgi alakaya benzer bir ilişki başlangıcı ben vermek istemem direkt
Bence erkek ilk adımı attığında bir yerden sonra istekleri yavaş yavaş gerçekleşince duygusuzlaşmaya ve ilişkiyi umursamamaya başlıyor en azından benim düşüncem böyle
evet anladimm tesekkurler
Çoğu zaman ilk adımı kızlar atar bana reelde. Garipsemem bu durumu.
hmm neguzel keske oyle olsa dusunse herkes
Yani sevgi karşılıklı olursa adım fark etmez bana göre
evet oyle ama iste bilmiyoruzz karsiliklimi degilmi diye
Anliyor insan az çok bakışından
bazen oyle saniyorsun, sonra bi bakiyorsunki diyorki evet yakinda evleniyorumm
Tanimak lazim ben mesela hoşlandığım kişinin etrafında olurum karşılaşırız bir şekilde zaten tavırlarından bakışlarından anlarsın ilgisi olup olmadığını
ben oylee birinin bakislari yuzunden hoslanmaya baslamistim tam, ve bir baktimki evleniyormuss
Şimdi onun karaktersel sorunu varmış demekki ben o yüzden ilk adımı erkekler atmali
maaleseeff oyle
Saglik olsun hayat devam ediyor
evet aynenn oylee :)
Sağlığın sevdiklerin yanında ise en şanslı sensin
evet cok sukur
İyi bakalim dert etme dua et
kesinliklee
☺️☺️
At at birsey olmaz sikinti yok
hhahaha keske
yapamamm iste :(
Ataerkil toplum saçmalığı.