Nasil biriyim ben?

Geçen sene birlikte olduğum kız ayrılacağı zaman beni kendinden soğutmaya çalışmış, değersiz hissettirmişti ve bazı yalanlar söylemişti. Bu ayrılığın etkisinden çıkmam kızı kalpte ve kafa da bitirmem aylarımı aldı. Ondan vazgeçme eşiğim ise ayrıldıktan bir kaç sonra beni instagramdan engellemiş olması idi bu durumdan dolayı umudum kalmamıştı ve beklemekten vaz geçmiştim. Vaz geçtikten 2 ay kadar sonra karşıma birisi çıktı hoşlandım çok kısa bir ilişkim oldu ve bitti. Bu ilişkim bittikten sonra ise geçen sene ayrıldığım kız döndü ve beni hala sevdiğini özlediğini, beklediğini kimseyle olmadığını söyledi. İnanmak istemedim ama geçmisten bazı küçük detayları bile hatırlaması benim için çok özel bir şeydi. Sonrasında ona artık bir şey hissetmediğimi söylemem gerekirken neden yaptım bilmiyorum ama yalan söyledim. Onu hala sevdiğimi arada konuştuğum kızı hiç sevmediğimi falan söyledim. Sonuç olarak onu üzdüm. İlk defa böyle bir yanlış yaptım. Kendimi suçlu hissediyorum ki öyleyim de sanırım bu beni kötü biri yapar mı?

Nasil biriyim ben?