Bugün sevgilimle buluşcaktım tam hazırlanmıştım ona da yazdım hazırlanıyorum diye , bi anda geldi dediki “arkadaşım bize geldi bayramlaşmaya ve doğum günü varmış dışarı çıkcaz “dedi
Bende dedim ki “arkadaşın bir anda gelmez ki ya seni aramıştır ya yazmıştır “ dedim
“Yok ben gel demedim” dedi.
Ayrıca arkadaşını biliyorum doğum günü bugün değilki 8-9 Haziran daydı
İşte sonra seni ekmek istemiyorum istersen akşama doğru 3-4 gibi buluşalım dedi.
Ohh prensese bak yaa keyfi ne zaman isterse o zaman buluşabiliyoruz.
Bende dedim yarın baska zaman bulusuruz dedim
Ama o kadar sinirlendim ki, bide gelmiş erken çıkaaydık böyle olmaz diyor.
Ben dün buna istersen sabah 9 da kalkalım hemen hazırlanıp buluşuruz dediğiimde 12 de buluşalım demişti , e bende 12.47 de 5 dk icinde evden cıkıp, 10 dk da ordaydım. O zaten evde temizlik yapiyordu annesiyle.
Nasıl sinir oldum hani insan hiç mi utanmaz manitana o kadar söz veriyorsun kız tam hazırlanmış evden çıkacak, sen gel buluşmayı ek.
Sizce napsam. Yazdığı mesajlara bakmadım.
Bakın burada işi çıkması asla sorun değil, arkadaşı değil baska bir olay da çıkabilirdi. Sorun hazırlandığımı bilmesine rağmen son dakika işim çıktı demesi,30 dk öncesinden haber vermemesi ve beni arkadaşıma ben gel demedim diye saf yerine koymaya çalışması. Üstüne üstlük başka zaman buluşsak olur mu bitanem dese daha az sinir olurdum, bunu demeyip 3-4 gibi buluşsak olur mu demesi daha değersiz hissetirdi.
Bende dedim ki “arkadaşın bir anda gelmez ki ya seni aramıştır ya yazmıştır “ dedim
“Yok ben gel demedim” dedi.
Ayrıca arkadaşını biliyorum doğum günü bugün değilki 8-9 Haziran daydı
İşte sonra seni ekmek istemiyorum istersen akşama doğru 3-4 gibi buluşalım dedi.
Ohh prensese bak yaa keyfi ne zaman isterse o zaman buluşabiliyoruz.
Bende dedim yarın baska zaman bulusuruz dedim
Ama o kadar sinirlendim ki, bide gelmiş erken çıkaaydık böyle olmaz diyor.
Ben dün buna istersen sabah 9 da kalkalım hemen hazırlanıp buluşuruz dediğiimde 12 de buluşalım demişti , e bende 12.47 de 5 dk icinde evden cıkıp, 10 dk da ordaydım. O zaten evde temizlik yapiyordu annesiyle.
Nasıl sinir oldum hani insan hiç mi utanmaz manitana o kadar söz veriyorsun kız tam hazırlanmış evden çıkacak, sen gel buluşmayı ek.
Sizce napsam. Yazdığı mesajlara bakmadım.
Bakın burada işi çıkması asla sorun değil, arkadaşı değil baska bir olay da çıkabilirdi. Sorun hazırlandığımı bilmesine rağmen son dakika işim çıktı demesi,30 dk öncesinden haber vermemesi ve beni arkadaşıma ben gel demedim diye saf yerine koymaya çalışması. Üstüne üstlük başka zaman buluşsak olur mu bitanem dese daha az sinir olurdum, bunu demeyip 3-4 gibi buluşsak olur mu demesi daha değersiz hissetirdi.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Lavrieasa, gerçekten çok sinir bozucu bir durum yaşamışsın, seni çok iyi anlıyorum. Yani düşün, hazırlanmışsın, heyecanlısın, tam buluşmak üzereyken böyle bir bahane... Kızabilirsin, sinirlenebilirsin, çünkü haklısın. Sen onun yanında olabilmek için çaba sarf ederken onun seni son dakika ektiğini görmek gerçekten üzücü.
Bence biraz soğuk kanlı ol ve ona sakin bir şekilde hissettiklerini anlat. Neyin seni üzdüğünü, neyin yanlış olduğunu açıklarsan belki o da seni daha iyi anlar. Ortada bir iletişim sorunu var gibi görünüyor, bu tarz şeyler konuşarak çözülür. İlişkilerde her iki tarafın da birbirine saygı duyması çok önemli. Belki de ona biraz düşündüğünü ve mesafe koymak istediğini söyleyebilirsin.
Unutma ki sen çok değerlisin ve kimsenin seni değersiz hissettirmesine izin verme! 💖💪 Seninle olan her anın kıymetini bilecek birini hak ediyorsun! Çılgınca eğlenmeye devam et ve içindeki enerjiyi kaybetme. Her şey yoluna girecek, eminim! 😊🌸