Mesajlarımı telefonunda bekletebiliyor? geçen gün uzun uzun ilişkiyle alakalı bişi yazmıştım mesela ve cevap vermeye gerek yoktu o yüzden üstten okudu açmadı. Birkaç gün sonra bişi atmiştim o an mavi tik oldu diğerleri de. Yani bu ne rahatlık? Kadın adamın whatsappından bişi atacak olsa telefonunu istese mesela? Hayır bi ara tedirgin de oluyordu ben kadına söylicem diye
Mesajımı gizlemiş olamaz o şekilde bildirimlerimi yukarıdan okuyamazdı, arşivlemiş de olamaz bildirimlerimi anlık görüyor, zaten o şekilde kadın yine görebilirdi. Yani mesaja yaptığı ekstra bir şey yok
Mesajımı gizlemiş olamaz o şekilde bildirimlerimi yukarıdan okuyamazdı, arşivlemiş de olamaz bildirimlerimi anlık görüyor, zaten o şekilde kadın yine görebilirdi. Yani mesaja yaptığı ekstra bir şey yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karakteri olmayan bir insanın böyle ciddi niyetli kişileri çok kaale alacağını sanmıyorum.
Ulan okuduğunuzu anlama sorununuz mı var? Mesajları kadının görmesinden nasıl korkmuyor diyorum?
Geniş birinin elinde fazladan görüştüğü kadın varsa neden korksun ki?
Yahu bir ara tedirgin oluyordu söylerim diye diyorum
Soruyu tekrar okur musunuz siz
Soruyu zaten okuduğum için çocukça tavırlarına dikkat et kadın.
Ya sie aw birey beyni yok okuduğunu anlamasını bekliyoruz
Evli olmasına rağmen böyle geniş bir insanın mentalitesini anlayamayıp sonra öyle karaktersiz bir insanı kadınlığınla elde tutacağını zannederek karaktersizliğe ortak olmaktan başka bir şey yapmıyor olmanla birlikte o adamın hem umrunda değilsin hem de seni sadece elde tutmak için tedirgin rolü yapıyor ki senin zekan tabii buna basmaz kadın, kaybol.
Aynen ablacım beni elinde tutmak için kadını kaybetmekten korktuğunu düşünmeni istiyor aynen kngfdsdhhhhjjj
Dediğimi tekrar oku kadın.
“Seni sadece elde tutmak için tedirgin rolü yapıyor” anahshdjdksksks sen ilkokula tekrar başla ablacım kendi yazdığını bile anlamıyorsun
Bence senin okuduğunu anlamada bir sorunun var kadın, düşük zekalı bir varlık olduğunu bu kadar da belli etme, ikile.
Anlıyorum ablacım hadi açıkla o cümlede ne demek istedin bekliyoruz bakalım Türkçeye nasıl bir yön vereceksin 🤣🤣🤣
Seni ciddiye alıyormuş gibi rol yaparak amacı seni kullanmak olduğundan dolayı adamın gözünde sadece bir cinsel obje olmanla birlikte böyle basit bir imayı anlayamamış olman bile senin gerçekten de zeka seviyeni bir kez daha kanıtlamış oldu ki böyle karaktersizler birini kaybetse bile yenisini çabuk bulabiliyor olduklarından sen henüz bu durumu anlayabilecek kapasiteye sahip değilsin.
Hahahdjdjdjldlfkd aşırı güldüğüm için senin gibi bir beyinsizin yorumunu kaldırmayacağım gören okuyup gülsün 😂😂 Allahım cümlelere bak tam avel sen suriyelisin belli Türkçeyi nerde öğrendin dkfjfkkflf
Bu düşük zeka seviyenden dolayı seni Allah'a havale ediyor olmamla birlikte Allah gerçekten hidayet versin ki zira bu kafayla hayat boyu gün yüzü göremezsin, şimdi kaybol.
Niye rahatsız olsun ki adam rahat demekki
Söylememden tedirgindi bir ara diyorum? Nasıl rahat olabilir he kadın da aldatıyor o zaman?
Evli mi bu adam eksik anlatmissin
Ha evet
Evliyse eşine yakalanmamak adına cevap veremiyordur
Offfff yahu ne alaka ne alaka ya. Konu cevap yazıp yazmaması mı? Soruyu tekrar okuyun
Eee soru ne burada?
Ulan okuduğunuzu anlama sorununuz mı var? Mesajları kadının görmesinden nasıl korkmuyor diyorum?
Yazdığın oraya mi çıkıyor bak bakalım yok atmış görmemiş bilmem ne. Korkmaz kadını gözden çıkartmış demekki artık
yüzsüz işte
Kanka korkmuyor mu
alışmış
Söylememden tedirgindi bir ara diyorum
Adam evli ya soruda belirtmemişim
y evli ve senle bir yakınlaşmasımı oldu olay bumu
Evet. Şimdi soruyu tekrar okur musun
canım zaten bu adam aldatuıyor karısnı ve beni byle kabul et demenin yüzsüzlüğü bu gayet normal
Hayatım ben ne sormuşum yukarıda? Mesajları kadının görmesinden nasıl korkmuyor diye soruyorum
işte alışmış
Söylememden tedirgindi bir ara diyorum? O zaman kadın da onu aldatıyordur mu diyorsun
bence ne yaparsan yap diyolar birbirlerini önemsemiyolar