Kız arkadaşım Artık benim ilgilenmiyor başka biri var mı diye sorduğumda hayır diyor nedir bunu hikmeti arkadaşlar?

Hocam merhabalar kız arkadaşım ile 3 aydır birlikteyiz aynı iş yerinde aynı bölümde çalışıyoruz. Bayram dolayısı Ailesi şehir dışında olduğu için mecburen şehir dışına çıktı aramızda da 18 saatlik yol var. 2 haftadır gormuyorum anliyacaniz. İlk gitti haftası gayet güzel konuşuyorduk mesajlasiyorduk ama aramiyorduk o ne zaman ararsa ben o zaman aciyordum böyle gel zaman git zaman 1 hafta doldu bugün itibari ile 3 gündür mesajlasamiyoruz konuşmuyoruz.. hadi tamam 1 gün Okey bişi demedim 2. Gün artık içimde kurmaya basladim 3 günüde artık bana karşı olan sevgin ilgin kalmadi mi diye sordum saçma sapan seyler düşünme uzaktayım diye seni özlemiyorum sanma dedi madem özlüyorum 2 mesajı mi çok goruruyorsun bana diyince farkında mısın burada gelen giden çok ve ailem ile vakit geçiriyorum. O yüzden müsait olamıyorum diyor yaa gözünüzü seveyim 2 tuşa basma 2 kelime yazma bu kadarma zor ya simdii ben haksız mıyım berket pazar günü gelicek hesabını sorucam ya tamam ailesi ile vakit geçirsin tabikide onlar daha önemli ama benide ihmal etmesin yaa ben 1 dakikalik bir konuşalım yeter Allah belami versi koca güneme yeter benim o yok şu an aramız soğuk bugün arkadaş ile buluşacak ben dedim kim dedi liseden Sinan dedim oda bulusacakti tanimazsin sen boş ver dedi ya var mı böyle bi cevap ben sana buluşma etme demiyorum ki kiminle bulusacani soruyom o sadece. Şimdi benim güvenim kırılsın mi kirilmasin mi şimdi hata bende mi ben mi kötü dusunuyorum kendi kendime kuruyordumm acaba başkası var hayatında beni yedekte tutuyor diye

Ne yapacağımı şaşırdım ayrılsam diyorumm şimdi belkide yanlış düşünüyorsun dur bir gelsin memleketinde o zaman konuşur olmadı ayrilirsin diyorumm sizin yorumunuz nedir arkadaşlar valla az yardımcı olur bee. Fikir lazım ☹️

Kız arkadaşım Artık benim ilgilenmiyor başka biri var mı diye sorduğumda hayır diyor nedir bunu hikmeti arkadaşlar?