Erkekler asla istediğim sekılds konuşmuyor dertlerımı çözmüyor umrunda olmuyorum?

Hepsı mı böyle. Lafta bebek gibi davranırım deyıp tek bir sorunumu dinlemiyor düz kafa mı hepsı böyle lafına mı inanacaz. Dinlemeyi bırak anlamıyorum farklı diller deyiz ama konuşma devam edıyo nasıl varlık bunlar boyle. Karşıma çıkanlar hiç duymuyo bile beni.

Güncellemeler
+1 yıl
Mesela ben seni hiç üzdüm mü desem bunlara uzemezsın kı derler konu o degıl farklı yerlerden algılıyorlar. Önemli olan ben uzmeyen bırıyıö onun da uzmemesı gerekirdi. Bana uzemezsın kı zaten diyen birinin anlama kapasıtesı bana göre değil işte. Anlamıyor farklı dildeyız. Ben bunları anlayacak biri bulabilecek miyim. Egoyla mı alakalı bu üstünlük taslama yla mı erkek olduğunu mü snaıyo anlamıyorum offf.
Güncellemeler
+1 yıl
Tek amacım anlaşmaya çalısmak bu aptl cinsiyet ile anlasılmıyo benı anlamıyolar doğru yerlerden anlamıyorlar tek anlatmaya çalıştıgım kibarlık sevgı saygı kavga edelım diyo gelmıs ergenus. Hak ettıgım erkek var mı dünyada yoksa hepsı böyle düz mü anlıyor her seyı bıktım bıktım bıktım. Uzun uzun konuşacak erkek var ama bende yok bana gelmez bu basit düz anlamayan kafalarla anlasmanım tek yolu konuşmamak ama o da benlık degıl konuşmadan ilişki mı olur ama konuşunca da anlamıyolar.
Erkekler asla istediğim sekılds konuşmuyor dertlerımı çözmüyor umrunda olmuyorum?